איסאק קוונאקה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
DINIHO
Title: קרייזי-רד

Re: איסאק קוונאקה

שליחה על ידי DINIHO »

אני באמת לא מבין מה ההיסטריה כאילו הכול תלוי בו יש לנו את מליקסון בצד ימין וזריהן והוא כמחליפים, גם מליקסון בקדנציה השנייה וגם טוני במשחקים הראשונים לא הרשימו יותר מידי בהתחלה ,הסגל מספיק טוב קוואנקה שחקן צעיר ומוכשר אבל חסר שום קבלות לפחות בשנים האחרונות כישרון נטו וצריך לתת לא את זמן בלי לחץ .

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

RedBend כתב:

אגב, אני מאוד סקרן מה הקטע עם אסי והדגים (קונוטציה שלילית אם אני מבין נכון)
רואים שלא ישבת בוסרמיל בשער 6 בשום שלב בחייך (:
מאיר דמרי האגדי.

קוואנקה עוד יפרע שטרות. אני ממשיך להיות אופטימי למרות הסימנים המדאירים שאורן העלה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

Eelect כתב: תודה על זה שבחרת להשקיע מזמנך ולחפש סיבות למה הוא כן יצליח.
הלוואי שאנשים היו משקיעים זמן בלמצוא סיבות למה הוא כן יצליח פה כמו שהם משקיעים זמן בלמה הוא לא.

איסאק איתנו חודשיים וחצי, כששיחק בהם 60 דקות במצטבר. אני אחזור שוב, 60!
גם אם היה מדובר בפלופ מארץ הפלופים, האמ אמא של הפלופים, מאמן לא יכל להיות להסיק את זה מבלי לתת לו במינימום כמה
משחקים מלאים. בטח לא מאמן שראה את דוח הסקאוטינג שלו, ראה את היכולות שלו והחליט שזה מה שהוא מחפש.
ואני בטוח שהדוח ההוא או כל מידע אחר שבכר קיבל היה מבוסס על היכולת שלו מהתקופה האחרונה. יכולת שהוא מסוגל להציג כיום.

אז הסיפור מבחינתי די פשוט, או שהיתה עבודה רעה מאוד בסקאוטינג (משהו שקשה לי להאמין),
או שמחפשים להכניס אותו לעניינים בטיימינג הנכון ורק אחרי זה להגיע למסקנות עד כמה הוא טוב או לא טוב לנו.
עוד אני יחשוב שאתה המלצת להביא אותו.
אני בדעה שזר צריך זמן ולא משנה איך קוראים לו ומאיפה הוא בא.
בקל אני יכול להביא לך 10 שמות שעשו להם סקאוטינג ובאו בהמון כסף רעש וצלצולים והפכו לנפילה.
זר צריך זמן להתאקלם,לרמת הכדורגל,לאקלים,לסביבה.
אך יחד עם זאת אורן מעלה נקודות חשובות שוואלה גם אני קצת חטאתי בהם.
היה לי מאוד מוזר החילוף הזה שבו נכנס ראד במקום זריהן ולא קוואנקה.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

אין מה לעשות. לפעמים דברים לא הולכים כמו שציפינו.

יש דאגה כי קוואנקה עדיין סימן שאלה. וככה צריך להתייחס אליו.

אני מאוד אופטימי לגביו.
שופט אותו רק אחרי 10 משחקים.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

Eelect כתב: תודה על זה שבחרת להשקיע מזמנך ולחפש סיבות למה הוא כן יצליח.
הלוואי שאנשים היו משקיעים זמן בלמצוא סיבות למה הוא כן יצליח פה כמו שהם משקיעים זמן בלמה הוא לא.

איסאק איתנו חודשיים וחצי, כששיחק בהם 60 דקות במצטבר. אני אחזור שוב, 60!
גם אם היה מדובר בפלופ מארץ הפלופים, האמ אמא של הפלופים, מאמן לא יכל להיות להסיק את זה מבלי לתת לו במינימום כמה
משחקים מלאים. בטח לא מאמן שראה את דוח הסקאוטינג שלו, ראה את היכולות שלו והחליט שזה מה שהוא מחפש.
ואני בטוח שהדוח ההוא או כל מידע אחר שבכר קיבל היה מבוסס על היכולת שלו מהתקופה האחרונה. יכולת שהוא מסוגל להציג כיום.

אז הסיפור מבחינתי די פשוט, או שהיתה עבודה רעה מאוד בסקאוטינג (משהו שקשה לי להאמין),
או שמחפשים להכניס אותו לעניינים בטיימינג הנכון ורק אחרי זה להגיע למסקנות עד כמה הוא טוב או לא טוב לנו.
הכל נכון לתקופה שהיה פצוע ולא יכול היה לשחק.
כשהבחור כשיר כמעט חודש ושיחק במצטבר 60 דקות מבחירה של המאמן זה מעלה נקודה אדומה.
גם מכבי הביאו את מרסלו ב 1.6 מיליון יורו שקיבל דקות ראשונות בגארבג של סוף עונה שעברה ואף אחד לא הבין מה קורה שם.
מה שקרה שם זה שכנראה הוא לא מספיק טוב.

אצל איסאק אנחנו יודעים שיש כדורגל וזאת עובדה, לדעתי יש פה בעיה אחרת שאנחנו לא מודעים לה כי אני לא מצליח להבין את כמות הדקות העלובה שהוא מקבל על הדשא גם כשהוא כשיר, נקווה שבשבת סוף סוף יקבל דקות משמעותיות ויתחיל להיכנס לעניינים כי כמו שאמרו כאן ככל שעובר הזמן והמגמה הנוכחית נמשכת הסיכויים שלו להצליח כאן פוחתים בצורה משמעותית.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

oranu כתב: הכל נכון לתקופה שהיה פצוע ולא יכול היה לשחק.
כשהבחור כשיר כמעט חודש ושיחק במצטבר 60 דקות מבחירה של המאמן זה מעלה נקודה אדומה.
גם מכבי הביאו את מרסלו ב 1.6 מיליון יורו שקיבל דקות ראשונות בגארבג של סוף עונה שעברה ואף אחד לא הבין מה קורה שם.
מה שקרה שם זה שכנראה הוא לא מספיק טוב.

אצל איסאק אנחנו יודעים שיש כדורגל וזאת עובדה, לדעתי יש פה בעיה אחרת שאנחנו לא מודעים לה כי אני לא מצליח להבין את כמות הדקות העלובה שהוא מקבל על הדשא גם כשהוא כשיר, נקווה שבשבת סוף סוף יקבל דקות משמעותיות ויתחיל להיכנס לעניינים כי כמו שאמרו כאן ככל שעובר הזמן והמגמה הנוכחית נמשכת הסיכויים שלו להצליח כאן פוחתים בצורה משמעותית.
אורן, הוא כשיר בדיוק 3 משחקים.
מול אשקלון קיבל מחצית שלמה
מול לוגאנו זריהן - שנמצא בכושר משחק יותר טוב נכנס לפניו ואחר כך דור אלו נפצע אז היה צריך חילוף הגנתי.
מול בני יהודה אולי היה יכול להיכנס יותר מוקדם. אבל יכול להבין את בכר שלא רוצה להכניס שחקן שעוד לא בכושר משחק ביתרון מינימלי.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

ראיון שלם של בכר בוואלה והשם של קואנקה לא עולה אפילו פעם אחת, למרות ששחקנים אחרים כן הוזכרו בהקשרים כאלה ואחרים.

לא בהכרח מעיד משהו רע, אבל גם לא מעיד משהו טוב.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

yedidel כתב:
אורן, הוא כשיר בדיוק 3 משחקים.
מול אשקלון קיבל מחצית שלמה
מול לוגאנו זריהן - שנמצא בכושר משחק יותר טוב נכנס לפניו ואחר כך דור אלו נפצע אז היה צריך חילוף הגנתי.
מול בני יהודה אולי היה יכול להיכנס יותר מוקדם. אבל יכול להבין את בכר שלא רוצה להכניס שחקן שעוד לא בכושר משחק ביתרון מינימלי.
הסתכלות נורא אופטימית חיים שלי, אני לא מצליח למצוא את אותה האופטימיות מצטער.

M.I.O.E
Title: זה יתכן זה אפשרי!!

שליחה על ידי M.I.O.E »

כדורגל יש לו. וראינו את זה בדקות המעטות ששיחק. במיוחד נגד בני יהודה.
בטחון אין לו. ובשביל לקבל בטחון ולהשתלב במכונה שנקראת באר שבע הוא חייב דקות משחק והרבה.
תראו את דור אלו. ממשחק למשחק מראה גרף שיפור.ומתחיל להזכיר את המגן המעולה מהעונה שעברה.
מקווה מאוד שבכר לא איבד אמון בו וכן בנה לו תוכנית השתלבות וכניסה(איטית משהו) להרכב או כחלק מהרוטציה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

איך אתם אוהבים להסיק מסקנות, סך הכל עשו איתו ראיון שבו הוא הזכיר מספר שחקנים, מכאן ועד להגיד שקוואנקה לא בתוכניות?
אם היה איתו בעיה ברק לא היה אומר שהוא מרוצה מהסגל הקיים, הוא היה אומר שעדיין חסר לו שחקן, אני דיי בטוח שבסופו של דבר קוואנקה יצליח אצלנו, ואיך אני בטוח?
כי ראיתי שיש לו כדורגל בדקות המעטות שהוא שיחק, האם אני צודק והוא באמת יצליח, ימים יגידו, אבל יש לו כדורגל בזה אני בטוח.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

דר אדום בנשמה כתב:איך אתם אוהבים להסיק מסקנות, סך הכל עשו איתו ראיון שבו הוא הזכיר מספר שחקנים, מכאן ועד להגיד שקוואנקה לא בתוכניות?
אם היה איתו בעיה ברק לא היה אומר שהוא מרוצה מהסגל הקיים, הוא היה אומר שעדיין חסר לו שחקן, אני דיי בטוח שבסופו של דבר קוואנקה יצליח אצלנו, ואיך אני בטוח?
כי ראיתי שיש לו כדורגל בדקות המעטות שהוא שיחק, האם אני צודק והוא באמת יצליח, ימים יגידו, אבל יש לו כדורגל בזה אני בטוח.
באמת נראה לך שברק היה אומר שחסר לו שחקן? אולי גם היה אומר "קואנקה חרא, נפלתי איתו רצח..מת להפטר מהטבעוני המניאק הזה"..

בחייך אחי..

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

דר אדום בנשמה כתב:איך אתם אוהבים להסיק מסקנות, סך הכל עשו איתו ראיון שבו הוא הזכיר מספר שחקנים, מכאן ועד להגיד שקוואנקה לא בתוכניות?
איפה ראית הסקת מסקנות יא חסר הבנה בסיסית. תלמד להבין וגם לקרוא בין השורות.

כשהמאמן שלך מדבר על שחקני הכרעה ומזכיר בערך כל שחקן התקפה בסגל (כולל ניב פאקינג זריהן) ו"שוכח" מהרכש הכי נוצץ שלו, תרצה או לא זה אומר משהו.

ותפסיק להכניס מילים לפה כמו זקנה פולניה.
תודה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

ForeverRed כתב: איפה ראית הסקת מסקנות יא חסר הבנה בסיסית. תלמד להבין וגם לקרוא בין השורות.

כשהמאמן שלך מדבר על שחקני הכרעה ומזכיר בערך כל שחקן התקפה בסגל (כולל ניב פאקינג זריהן) ו"שוכח" מהרכש הכי נוצץ שלו, תרצה או לא זה אומר משהו.

ותפסיק להכניס מילים לפה כמו זקנה פולניה.
תודה.
זאת ההסקת מסקנות מר כל יודע.
"לקרוא בין השורות"...

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

דר אדום בנשמה כתב:זאת ההסקת מסקנות מר כל יודע.
"לקרוא בין השורות"...
"לא בהכרח מעיד משהו רע, אבל גם לא מעיד משהו טוב".

מה אני אגיד לך, הסקת מסקנות מטורפת שלא משתמעת לשתי פנים.

הבנת הנקרא, דוקטור.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

ForeverRed כתב: "לא בהכרח מעיד משהו רע, אבל גם לא מעיד משהו טוב".

מה אני אגיד לך, הסקת מסקנות מטורפת שלא משתמעת לשתי פנים.

הבנת הנקרא, דוקטור.
זה לא היה מיועד אלייך.
ראית שציטטתי אותך?

שלח תגובה