בן שהר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אדום זקן

Re: בן שהר

שליחה על ידי אדום זקן »

אסי, דגים כתב:אני שמח ששהר נשאר, הוא ללא ספק החלוץ הכי טוב בקבוצה היום, אשמח אם ישאר עד סוף החוזה, ועדיין אשמח גם לחיזוק בינואר בעמדת החלוץ.

אני מסרב להאמין שלא ניתן למצוא חלוץ יותר טוב ממנו. ברדה של לפני שנתיים וחצי עולה עליו ברמה אחת לפחות, לדעתי. מודה שקשה מאוד למצוא מישהו טוב יותר, זה לא אומר שצריך להפסיק לנסות.
הדבר היחיד שצריכה ב"ש בינואר ובכלל כולל תחילת עונה הבאה,זה קשר לאמצע שישלים את אוגו וסאבו.
וזהו,לא לגעת יותר,לשחרר עודפים ושלום על ישראל.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

אדום זקן כתב:לא יודע מה בן שהר צריך עוד לעשות בשביל שתעריכו אותו יותר ותפנימו שהוא החלוץ הטוב בליגה.
הבן אדם דופק צמד,פנדל או לא,את מי זה מעניין? גם שם צריך מיומנות.
התנועה שלו לעומק היא פנטסטית,הלחץ שלו על הבלמים הוא אדיר,לא נח לרגע.
את 2 המצבים שהחמיץ לכאורה,מחמיץ כל אחד,גם בהגבהה של סאבו שהכדור ניתז לא בעוצמה על הקרקע וגם במהלך שקיבל כדור בין שניים ולמרות הלחץ שעשו עליו הצליח לשחרר בעיטה.
בפורום שבו מזלזלים בשהר ועדיין מצדדים בהבאה של קהת האנמי המוחלט הזה,אסור לדבר על שחצנות של אוהדים יריבים.
+++

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

אסי, דגים כתב:
לא יודע אחי, כל פעם שהוא כובש אני מופתע שהוא הצליח, תמיד אני מצפה שיפספס. אולי הציפיות שלי גדולות מדי נוכח השכר הגדול שלו. כל שנה הוא משתרך מאחורה בטבלת מלכי השערים, תמיד יש לי תחושה שאפשר מישהו יותר טוב.
תמיד אפשר מישהו יותר טוב...

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

CrazyRed7 כתב: מי לא חושב איך להשתפר?זו השנה הרביעית של בן בקבוצה ולאורך כל הדרך הביאו לו תחרות מכובדת(ברדה שהיה חזק בעונת האליפות הראשונה, ארבייטמן, גאדיר, מלמד, בן בסט, לוסיו, פקהארט) ובסופו של דבר, כבר שנה רביעית שהוא דוחק כל חלוץ לספסל. מזכיר לך למקרה ששכחת - אלופת ישראל שנה שלישית ברציפות.
אז אפשר ללגלג ולדבר על החמצה כזאת או אחרת ואפשר גם להעריך שחקן ישראלי מצוין, בלי אגו, חיובי, שתמיד נותן את הכל ולמיד מסיים כמלך השערים שלנו.

אז הוא לא ערן זהבי ולא תופר 25 שערי ליגה בעונה. כמה כאלה כבר היו בכדורגל הישראלי?
כשתביא מישהו יותר טוב ממנו - נדבר. עד אז - הוא לא אשם שהוא טוב מכל חלוץ שמגיע.
בול!

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

CrazyRed7 כתב: מי לא חושב איך להשתפר?זו השנה הרביעית של בן בקבוצה ולאורך כל הדרך הביאו לו תחרות מכובדת(ברדה שהיה חזק בעונת האליפות הראשונה, ארבייטמן, גאדיר, מלמד, בן בסט, לוסיו, פקהארט) ובסופו של דבר, כבר שנה רביעית שהוא דוחק כל חלוץ לספסל. מזכיר לך למקרה ששכחת - אלופת ישראל שנה שלישית ברציפות.
אז אפשר ללגלג ולדבר על החמצה כזאת או אחרת ואפשר גם להעריך שחקן ישראלי מצוין, בלי אגו, חיובי, שתמיד נותן את הכל ולמיד מסיים כמלך השערים שלנו.

אז הוא לא ערן זהבי ולא תופר 25 שערי ליגה בעונה. כמה כאלה כבר היו בכדורגל הישראלי?
כשתביא מישהו יותר טוב ממנו - נדבר. עד אז - הוא לא אשם שהוא טוב מכל חלוץ שמגיע.
למען האמת מלוסיו הוא לא היה טוב.
לוסיו עזב בגלל הפציעה של ויטור שגרמה לנו להחזיר את סוארס.
ואם פקהארט היה ישראלי הוא היה נשאר.
זה לא שחור או לבן יש גם אפור.
ובמקרה הזה בן שהר הוא אפור.
כי הוא יותר טוב מגאדיר, מגיא מלמד לא בטוח כי גיא מלמד לא באמת קיבל הזדמנויות ולוסיו ופקהארט הם זרים ברמה שלו שכידוע צריך זרים מעל מה שיש פה ולא באותה רמה אחרת זה בזבוז זר.
ובן שהר לא הדיח את ברדה, ברדה בסופו של דבר בגלל הגיל ופציעות הודח מההרכב.
אז כן בן שהר הוא חלוץ ישראלי טוב וחייבים לשמור עליו אצלנו אבל לא צריך להגזים לגביו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

אדום זקן כתב: הדבר היחיד שצריכה ב"ש בינואר ובכלל כולל תחילת עונה הבאה,זה קשר לאמצע שישלים את אוגו וסאבו.
וזהו,לא לגעת יותר,לשחרר עודפים ושלום על ישראל.
איזה קשר? איפה נדחוף אותו?
מרואן קבהא ומיכאל אוחנה לא מספיק?
יש גם את אלחמיד שיכול לשחק בקישור.

חייבים להפסיק עם הרכש הזה. זה יהרוס אותנו מבפנים. גם תדמיתית זה יפגע.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

אני פשוט הבנתי. זה לא יעזור.
אוהדי בש רואים את עמדת החלוץ כמשהו מסוים.
ובן שהר הוא אחרת ממה שהם חושבים שצריך להיות.

יתן צמד, יחייה את המשחק, יפנה שטחים ועדיין יבלבלו את המוח.

זה מרגיש שחלק מהאנשים כאן כבר מאבדים מהלגיטימיות כשיוצא השם בן שהר. תוכים שמדקלמים דברים בלי קשר למה שקורה בפועל.

צריך להביא חלוץ? ברור שצריך, לא בגלל בן. בגלל המחליפים האנמיים שלו. נקודה. כבר הותשתי מכל שבב ביקורת עליו. במיוחד עכשיו.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אלדר כתב:אני פשוט הבנתי. זה לא יעזור.

או שאוהדי באר שבע פשוט שופטים שחקן לאורך זמן ולא בהסתמך על חודשיים בעונה.
אם בן יגלה יציבות לא תשמע ציוץ מאף אחד.

סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

שליחה על ידי Guevara »

אלדר כתב:אני פשוט הבנתי. זה לא יעזור.

זה מרגיש שחלק מהאנשים כאן כבר מאבדים מהלגיטימיות כשיוצא השם בן שהר. תוכים שמדקלמים דברים בלי קשר למה שקורה בפועל.

צריך להביא חלוץ? ברור שצריך, לא בגלל בן. בגלל המחליפים האנמיים שלו. נקודה. כבר הותשתי מכל שבב ביקורת עליו. במיוחד עכשיו.
אל תגזים, אל תקח ממנו את המשחקים השחורים שבהם נראה ששיחקנו עם פחות שחקן ועם חוסר חדות שגורם לך לתפוס תראש.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

שמעון א כתב: איזה קשר? איפה נדחוף אותו?
מרואן קבהא ומיכאל אוחנה לא מספיק?
יש גם את אלחמיד שיכול לשחק בקישור.

חייבים להפסיק עם הרכש הזה. זה יהרוס אותנו מבפנים. גם תדמיתית זה יפגע.
חייבים קשר לאמצע אם רוצים קישור אגרסיבי שגם לוחץ כמו שצריך ומשאיר את השלישייה ההתקפית למעלה פנויה ממשימות הגנתיות.
ולגבי השאר אתה צודק,צריכים לדלל.

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

אנחנו עדיין מפנטזים שיום אחד יהיה לנו חלוץ של 20 שערים בעונה...

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

Guevara כתב: אל תגזים, אל תקח ממנו את המשחקים השחורים שבהם נראה ששיחקנו עם פחות שחקן ועם חוסר חדות שגורם לך לתפוס תראש.
אני באמת לא מגזים אחי. כבר 2 עונות אני מוצא את עצמי מגן על בן שהר. זה מעייף לחשוב שיש אשכרה שחקנים שלא משנה מה יעשו יבקרו אותם.
מבקיע בפנדל אומרים סהכ פנדל.
מבקיע במהלך גדול אומרים שמופתעים שזה בכלל נכנס.
דוחק לרשת אומרים סהכ נתן גול מול שער ריק (כאילו אין משמעות למיקום)
מחמיץ מדברים כאילו זו החמצת השנה.

תסתכלו על לואיס סוארס אחד החלוצים הגדולים בעולם כמה החמצות מצמררות יש לו. אפ היה קל לשים כדור ברשת כולם היו עושים את זה ובצרורות. לא סתם חלוצים יותר יקרים מבלמים בכדורגל העולמי. אם בן היה שם מכל מצב גול הוא היה רונאלדו. אבל רונאלדו יש רק אחד. אז צאו מהסרט. התשתם.

**לבן שהר יש את המגבלות שלו, אבל בהחלט לא מגיע לו הביקורות הבלתי פוסקות האלו. עד לפני ששיחק העונה ניראנו כמו הצל של עצמנו. איתו ניראים פי כמה טוב יותר.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

במערך הנוכחי שלנו, בן היחידי שעושה תנועה לעומק, היחידי שמגיע להזדמנות אחר הזדמנות במשחקים האחרונים (עם שופט אחר, יש מצב שגם את המשחק בנתניה הוא מסיים עם צמד) כי הוא שחקן בסגנון שונה מהאסלביינק/סבע/ממן/מליקסון שהם מספרי 10.
צריך גם להגיד לזכותו, שהרבה שחקנים היו נשברים/מורידים את הראש אחרי מה שעבר עליו הקיץ (פרטים אצל חנן ממן), והוא דווקא בכל התקופה שידר מקצוענות, עבד אפילו יותר קשה כדי לחזור ולקבל את הדקות (בדרך לאחד המשחקים ראיתי באינטרנט שכשלא היה בסגל הוא עשה עוד אימון בחדר כושר ועוד אימון ריצה והכל בצורה עצמאית בלי שיגידו לו).
בשיטה הנוכחית שלנו, בכושר הנוכחי של בן (ולא פחות חשוב של בן בסט), הוא מאוד חשוב.

האם הוא שווה את העלות שלו למערכת בטח בחוזה לעוד שנים ארוכות? האם אפשר להביא חלוץ זר טוב מבן? האם הוא מספיק יציב כדי להיות באנקר בהרכב לכל העונה? השאלות האלה לא רלוונטיות לנקודת הזמן הנוכחית, אולי בינואר (וגם אז הייתי מביא קשר 50/50 לפני חלוץ).

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

הייתי מהמבקרים הגדולים שלו. הייתי אפילו בעד לשחרר למכבי.
אני אוכל/בולע את הכובע ומיד מקיא אותו חזרה כדי להוריד אותו בפניו ומיד עובר לכריעת ברך.

הבחור בשיא.
עזבו את השערים, עושה פעולות טכניות פשוט מצוינות כמו שלא עשה מעולם.
השחקן היחיד שאין לי מיליגרם של טענה כלפיו העונה.
אם מחר נגמרת העונה הוא זוכה בהפתעה והמצטיין של העונה קל.
פשוט שאפו בן שהר.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

שהר אגב, הוא הדוגמא להבדל בין הקבוצה שהייתה כאן - קבוצה שעובדת קשה, ללא הפסקה ועם מנטליות ברזל,
לקבוצה שנוצרה כאן - קבוצה עצלנית, פריכה, לא מסוגלת להכתיב ולעמוד בקצב גבוה וחלשה מנטלית.

תודה לבן שהר שהתעקש להישאר. כמעט איבדנו עוד נכס ובאשמתנו הישירה.

שלח תגובה