פורסון אמנקווה חתם
- ForeverRed
Re: פורסון אמנקווה חתם
לא כל דבר זה הזוי ומביך.
אם כבר, הזוי זה להחליף את הכוכב הכי גדול בעל הכשירות הפנומנלית שעליו נשענת ההתקפה בילד ללא קבלות ששימש כל קריירת הבוגרים כשחקן רוטציה, ללא מספרים משמעותיים, ושהפעם האחרונה שסיים 90 דקות הייתה לפני 3 שנים.
אני לא נכנס פה בכלל להאם הוא שחקן טוב או לא.
בנתוני הפתיחה זה בערך הפוך ממה שהיה צריך להביא.
עכשיו מילא אם היו מגבים את זה בעמדה אחרת אליה כן היה מגיע שחקן מהסוג שאני מדבר עליו.
גם לשם הביאו ילד.
אם כבר, הזוי זה להחליף את הכוכב הכי גדול בעל הכשירות הפנומנלית שעליו נשענת ההתקפה בילד ללא קבלות ששימש כל קריירת הבוגרים כשחקן רוטציה, ללא מספרים משמעותיים, ושהפעם האחרונה שסיים 90 דקות הייתה לפני 3 שנים.
עכשיו מילא אם היו מגבים את זה בעמדה אחרת אליה כן היה מגיע שחקן מהסוג שאני מדבר עליו.
גם לשם הביאו ילד.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
מביך זה "מחמאות לחיפה" כשהיא מחתימה פרופיל פי כמה יותר נמוך מפורסון בו בזמן שאתה רץ לפה לבקר כל שחקן.
בטח שאתה לא נכנס להאם הוא שחקן טוב או לא, כי הוא כנראה שחקן טוב וזה יהרוס לך את כל הטפטפת.
לא שזה יפריע לך בתור קפלניסט הפועל באר שבע אבל לקח לקינגס כמה וכמה משחקים להיכנס לעניינים, למרות הניצוצות שהראה בכל משחק. בטח ובטח עד שהפך למפלצת שהפך להיות.
הגול הראשון שלו היה מחזור 7.
בטח שאתה לא נכנס להאם הוא שחקן טוב או לא, כי הוא כנראה שחקן טוב וזה יהרוס לך את כל הטפטפת.
לא שזה יפריע לך בתור קפלניסט הפועל באר שבע אבל לקח לקינגס כמה וכמה משחקים להיכנס לעניינים, למרות הניצוצות שהראה בכל משחק. בטח ובטח עד שהפך למפלצת שהפך להיות.
- ForeverRed
אתה כאילו קורא ולא מבין מה אתה קורא.Melikson24 כתב: ↑19 ספטמבר 2026, 22:40מביך זה "מחמאות לחיפה" כשהיא מחתימה פרופיל פי כמה יותר נמוך מפורסון בו בזמן שאתה רץ לפה לבקר כל שחקן.
או שמבין ומנסה לגנוב דעת.
אפרופו מביך. עוד ניסיון שקוף למנוע שיח ענייני.
אני לא החמאתי לחיפה על הפרופילים בשום שלב.
אפילו כתבתי שהם ירדו ברמה.
מה שאמרתי זה שהם לא בלבל מאוד שונה מאלה שמגיעים לכאן.
- פול סקולס
לא חושב שאתה צודק. ברונינו שמשחק אצל חיפה באמצע אולי בעמדה המקבילה לפורסון הוא לבטח לא פרופיל נמוך פי כמה.Melikson24 כתב: ↑19 ספטמבר 2026, 22:40מביך זה "מחמאות לחיפה" כשהיא מחתימה פרופיל פי כמה יותר נמוך מפורסון בו בזמן שאתה רץ לפה לבקר כל שחקן.
מאוד החזיקו ממנו באוקראינה.
- ReDo
זה הזוי ומביך.ForeverRed כתב: ↑19 ספטמבר 2026, 22:36לא כל דבר זה הזוי ומביך.
גם לשם הביאו ילד.
אם מישהו היה עושה רשימה של כל השחקנים שהחלטת שהם לא ברמה וזה לא מה שהיינו צריכים אחרי שני משחקים היה אפשר למלא שני סגלים.
גם קנגוואה הגיע לפה אחרי כשלון מוחלט בכוכב האדום.
יש הבדל בין לבקר מדיניות רכש ולבין לקבוע על
זר קביעות אחרי משחק וחצי.
- פול סקולס
פורסון שחקן כדורגל בניגוד לכל מיני ליצנים שהגיעו כמו דיוף ומלאדה.ForeverRed כתב: ↑19 ספטמבר 2026, 22:36לא כל דבר זה הזוי ומביך.
גם לשם הביאו ילד.
את מידת ההתאמה נבחן בהמשך, אבל גם הוא, כמו אוגריסה, הגיעו אחרי אירופה מחוסר ברירה אחרי עוד קיץ כושל של הצוות המקצועי בגזרת הזרים.
בסוף הגיע סוף חלון הרישום לאירופה ולכן הביאו מה שאפשר.
די ברור שהוא לא עוגן באופי, ובגלל זה כתבתי לניצן שלמרות שכן יש לו כדורגל, ולמרות שניב בפתיחה טובה מאוד, עדין האמצע שלנו נחלש מהעזיבה של קינגס מבחינת איכות, ולאור העובדה שדן לא חזר אז אנחנו עדין בלי עוגניפ בהתקפה העונה.
- ForeverRed
אני מבקר את נתוני הפתיחה של ההחתמה.
לקבוע קביעות זה עשה מישהו אחר, אתה מתבלבל.
קאנגווה הגיע לקבוצה גמורה ודלת אמצעים (באופן יחסי להיום) ולא כדי להחליף את הכוכב הכי גדול של אלופת המדינה.
והוא ממש לא היה כישלון מוחלט, זה שקר גס.
כולם כססו ציפורניים מרגע הפרסום ועד החתימה.
- hb7
- Title: קרייזי-רד
- xboy
- shovalb9
- Title: עמה יעמיק
טוני מחזור 5 נגד מכבי פת קשה לשכוח כאוהד. מחזור לפני כן לדעתי מול עכו דן ביטון (כן אסל כשחקן נוער, סטייל עמית אוחנה) עלה לפניו
אגב קינגס במחזור 5 כיכב נגד הפועל חיפה, ובישל לפרץ לדעתי. גם במשחק קודם נגד הפועל חדרה (הייתי, היה סטנדינג אובישן לזלקה)
מה שכן, זוסואה הגיע בקול תרועה נתן בישול של כוכב לבן שהר ונעלם עד למחזור 12 בערך כשבדרך בכר שם אותו גם 6/8
בקיצור זה לא אומר כלום ותנו לו זמן להתחבר יהיה מספיק זמן לשפוט אותו הקבוצה צריכה להתחבר
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- Itay
לחשוב שאפשר להביא במקום קאנגווה גם פרופיל מרשים עם מספרים וגם כזה שישתלב בקבוצה מ-0 ל-100 זה מנותק מהמציאות. קאנגווה שחקן של פעם בעשור במקרה הטוב, גם למצוא אחד שיהיה 80% ממנו זה על סף הלא אפשרי, וגם הוא הגיע אלינו רק כי זכר חסד נעורים.
להגיד על שחקן שצד את עיניי הסקאוטרים בזלצבורג ושמועדון אנגלי כמו נוריץ׳ שם עליו כסף שזה שחקן בלי קבלות זה די מגוחך, מדובר בפוטנציאל גדול מאוד ובפרופיל שללא הליגה האירופית לא נוחת בישראל. לחרוץ אחרי שבועיים בארץ גורלות מי יהיה עוגן ומי לא זה פשוט לא רציני.
ולגבי הכשירות, הוא שיחק באינטנסיביות מאוד גדולה בכל אחד מ-3 המשחקים האחרונים, מול זאגרב הוא גם היה השחקן שרץ הכי הרבה על הדשא (11 ק״מ) אפילו שלא השלים משחק מלא אז אפשר לגנוז את הקשקוש הזה שהיה עליו ועל אמאדור.
כשטוני עזב התחליף היה חן עזרא, אפשר לקבוע מעכשיו שהמועדון למד מאז.
להגיד על שחקן שצד את עיניי הסקאוטרים בזלצבורג ושמועדון אנגלי כמו נוריץ׳ שם עליו כסף שזה שחקן בלי קבלות זה די מגוחך, מדובר בפוטנציאל גדול מאוד ובפרופיל שללא הליגה האירופית לא נוחת בישראל. לחרוץ אחרי שבועיים בארץ גורלות מי יהיה עוגן ומי לא זה פשוט לא רציני.
ולגבי הכשירות, הוא שיחק באינטנסיביות מאוד גדולה בכל אחד מ-3 המשחקים האחרונים, מול זאגרב הוא גם היה השחקן שרץ הכי הרבה על הדשא (11 ק״מ) אפילו שלא השלים משחק מלא אז אפשר לגנוז את הקשקוש הזה שהיה עליו ועל אמאדור.
כשטוני עזב התחליף היה חן עזרא, אפשר לקבוע מעכשיו שהמועדון למד מאז.
- ran
אני יכול להבין מה פוראבר אומר.
והדברים האלה לא מנותקים מהמציאות.
כן היו צריכים להביא שובר שוויון מוכח, בהרבה כסף כתחליף לקינגס, וזה היה חייב ב-100% לקרות לפני הפליאוף של הצ׳מפיונס.
זה נושא אחד. לגבי פורסון ספציפית, צריך לתת לו קצת יותר זמן ואני אסביר מיד למה, ננתק רגע את זה שהיו צריכים להביא כוכב כדורגל שיחליף את קנגווה.
פורסון היה פצוע בעונה שעברה 220 ימים. זה כמו שתצפו שדן ביטון יחזור וישר יככב ויסחב אותנו. לא קשה לראות שיש לו נגיעות של שחקן כדורגל טוב מאוד.
חוץ מזה שאנחנו עוד לא רואים אותו עם הקישור החזק שלנו. אז נצטרך לתת לו להיכנס לכושר ולהסיר חלודה כי זה משמעותי, ואחר כך גם נראה איך זה משתלב עם קישור חזק יותר ועם לוקאס.
מספרים כמו קינגס הוא כנראה לא יתן אבל דומיננטיות הוא יכול לתת, אנחנו לא מכירים ובגלל שהוא רק בן 23 כנראה שגם הוא עוד לא יודע איך להיות דומיננטי.
קנגווה הגיע אלינו מהכוכב, בגיל כבר מאוד בשל, היה פה גם בנוער, ההתאקלמות יותר קלה. אבל בשורה התחתונה אחרי שפורסון יוריד חלודה נוכל לשפוט. 220 ימים בחוץ זה לא משהו להחליק אותו באהלן אהלן
ואתם יודעים כמה אני ביקורתי כשצריך לקטול. אם זה השחקן שהיינו צריכים להביא? יכול להיות מאוד שלא כי היינו צריכים להביא שחקן שיכנס מיד לעניינים וגם יעלה אותנו שלב בצ׳מפיונס.
בשורה התחתונה אני כבר התרגלתי לטעויות ולאדישות בגזרת הרכש, יש שם בעיה בקבלת החלטות וסגירת עסקאות זה כבר צריך להיות ברור לכולם. לא בלם זר, לא קיצוני, לא קשר אחורי מחליף. בלי דריבליסט בקבוצה.
והדברים האלה לא מנותקים מהמציאות.
כן היו צריכים להביא שובר שוויון מוכח, בהרבה כסף כתחליף לקינגס, וזה היה חייב ב-100% לקרות לפני הפליאוף של הצ׳מפיונס.
זה נושא אחד. לגבי פורסון ספציפית, צריך לתת לו קצת יותר זמן ואני אסביר מיד למה, ננתק רגע את זה שהיו צריכים להביא כוכב כדורגל שיחליף את קנגווה.
פורסון היה פצוע בעונה שעברה 220 ימים. זה כמו שתצפו שדן ביטון יחזור וישר יככב ויסחב אותנו. לא קשה לראות שיש לו נגיעות של שחקן כדורגל טוב מאוד.
חוץ מזה שאנחנו עוד לא רואים אותו עם הקישור החזק שלנו. אז נצטרך לתת לו להיכנס לכושר ולהסיר חלודה כי זה משמעותי, ואחר כך גם נראה איך זה משתלב עם קישור חזק יותר ועם לוקאס.
מספרים כמו קינגס הוא כנראה לא יתן אבל דומיננטיות הוא יכול לתת, אנחנו לא מכירים ובגלל שהוא רק בן 23 כנראה שגם הוא עוד לא יודע איך להיות דומיננטי.
קנגווה הגיע אלינו מהכוכב, בגיל כבר מאוד בשל, היה פה גם בנוער, ההתאקלמות יותר קלה. אבל בשורה התחתונה אחרי שפורסון יוריד חלודה נוכל לשפוט. 220 ימים בחוץ זה לא משהו להחליק אותו באהלן אהלן
ואתם יודעים כמה אני ביקורתי כשצריך לקטול. אם זה השחקן שהיינו צריכים להביא? יכול להיות מאוד שלא כי היינו צריכים להביא שחקן שיכנס מיד לעניינים וגם יעלה אותנו שלב בצ׳מפיונס.
בשורה התחתונה אני כבר התרגלתי לטעויות ולאדישות בגזרת הרכש, יש שם בעיה בקבלת החלטות וסגירת עסקאות זה כבר צריך להיות ברור לכולם. לא בלם זר, לא קיצוני, לא קשר אחורי מחליף. בלי דריבליסט בקבוצה.
- REDZED
- Title: קרייזי-רד
הוא מהוסס מאוד ומפחד להיפצע.
זה שחקן שתן לו היות חופשי כמו מליקסון ואז הוא יתן לך דברים
באמצע כל איבוד שלו יכול להיות גול עם הלחץ הגבוה
שלא נדבר על הפיזיות שאין לו בכלל בשביל לחטוף מנגד
לדעתי עדיף לבנות על חמודי וזהיא לאמצע לרוטציה עם השלישייה
ופורסון צריך להיות חלק מהשלישייה הקדמית בין אם זה בימין או בשמאל
זה שחקן שתן לו היות חופשי כמו מליקסון ואז הוא יתן לך דברים
באמצע כל איבוד שלו יכול להיות גול עם הלחץ הגבוה
שלא נדבר על הפיזיות שאין לו בכלל בשביל לחטוף מנגד
לדעתי עדיף לבנות על חמודי וזהיא לאמצע לרוטציה עם השלישייה
ופורסון צריך להיות חלק מהשלישייה הקדמית בין אם זה בימין או בשמאל
- ran
אני רק מזכיר שלפני כמה ימים הוא נתן הופעה מצוינת נגד זאגרב
והיום שיחק רק 25 דק׳.
והיום שיחק רק 25 דק׳.
- פול סקולס
הוא שחקן טוב מאוד.
האם זה יתחבר זה משהו אחרי לגמרי ותלוי בהתאמה לסגנון משחק, התאקלמות לארץ וכמובן כשירות לאורך זמן.
באופי כרגע הוא לא מרגיש עוגן.
הזכירו כאן את זוסואה, כבר מהדקות הראשונות בבכורה מול הפועל חיפה בסמי הוא לקח בעלות על המשחק והרגיש עוגן.
אותו הדבר קינגס ולוקאס שמהרגע הראשון באו וביקשו את הכדור ונגעו בו בלי הפסקה.
פורסון יכול לדקות מסוימות לא לגעת בכדור בכלל.
אין כאן קשר לטוב או רע אלא שאיבדנו את המנוע של הקישור והציפייה הייתה שיגיע מנוע חדש שיקח אחריות ויבקש את הכדור בלי סוף.
פורסון יכול להיות שחקן טוב מאוד אבל עדין לא עוגן. השאלה האם אפשר להצליח בלי עוגנים. שנה שעברה אחרי ההעדרות של דן קינגס לקח אפילו עוד צעד קדימה אחרת לא היינו אלופים.
האם זה יתחבר זה משהו אחרי לגמרי ותלוי בהתאמה לסגנון משחק, התאקלמות לארץ וכמובן כשירות לאורך זמן.
באופי כרגע הוא לא מרגיש עוגן.
הזכירו כאן את זוסואה, כבר מהדקות הראשונות בבכורה מול הפועל חיפה בסמי הוא לקח בעלות על המשחק והרגיש עוגן.
אותו הדבר קינגס ולוקאס שמהרגע הראשון באו וביקשו את הכדור ונגעו בו בלי הפסקה.
פורסון יכול לדקות מסוימות לא לגעת בכדור בכלל.
אין כאן קשר לטוב או רע אלא שאיבדנו את המנוע של הקישור והציפייה הייתה שיגיע מנוע חדש שיקח אחריות ויבקש את הכדור בלי סוף.
פורסון יכול להיות שחקן טוב מאוד אבל עדין לא עוגן. השאלה האם אפשר להצליח בלי עוגנים. שנה שעברה אחרי ההעדרות של דן קינגס לקח אפילו עוד צעד קדימה אחרת לא היינו אלופים.