בסוף זה יכול לשחק לטובתנו...
שאר הזרים בארץ רואים שפעלנו להוציא את כל הזרים שלנו מהר מהארץ ויכולים להתמרמר שאצלם נשארו...
אי אפשר לדעת לאן זה יתפתח.
נקווה שכולם יחזרו או לחילופין לא אהיה עצוב אם נזכה באליפות עם כוכבית.
1. ספירה לאחור של 5 שניות לבעיטות שוער
2. ספירה לאחור של 5 שניות לזריקות חוץ
3. ספירה לאחור של 10 שניות לחילופים.
שחקן שיתעכב יותר מדי עלול לגרום לכך שהכדור יעבור ליריבה, כך שבעיטת שוער יכולה להפוך לקרן, וזריקת חוץ תועבר לקבוצה השנייה. המהלך מגיע לאחר הצלחת הגבלת שמונה השניות לשוערים המחזיקים בכדור בידיהם.
4. שחקן שמוחלף חייב לעזוב את המגרש בתוך 10 שניות, אחרת מחליפו לא יורשה להיכנס מיד והקבוצה תשחק בחיסרון של שחקן אחד למשך לפחות 60 שניות ועד לעצירת המשחק הבאה.
5. שחקנים שיוצאים בעקבות פציעה ייאלצו להישאר מחוץ למגרש למשך דקה, כפול מהזמן הנהוג בפרמייר ליג. עם זאת, החוק לא יחול על שוערים ויכלול מספר חריגים, כמו במקרה של בעיטת עונשין.
6. אושר שינוי בהגדרת מניעת הזדמנות הבקעה ודאית, כך שכרטיס אדום יוכל להישלף גם אם לשחקן שבוצעה עליו עבירה לא הייתה הזדמנות ישירה לכבוש, אך הייתה לו אפשרות למסור לשחקן לקבוצה בעמדה מסוכנת. במקביל, שחקן שביצע עבירה כזו אך השער נכבש בכל זאת לאחר יתרון, לא יספוג עוד כרטיס צהוב.
במקביל לשינויים הללו, תאושר גם סדרת ניסויים בחוק הנבדל החדש שהציע ארסן ונגר, לפיו שחקן ייחשב בנבדל רק אם יש רווח ברור בינו לבין המגן האחרון. הניסוי יתקיים בליגה הקנדית וייתכן שיוביל לשינוי עולמי החל מעונת 2027/28. IFAB תמשיך גם לבחון צעדים נוספים, כולל טיפול במקרים בהם שחקנים מכסים את פיהם במהלך עימותים, לאור מקרה ויניסיוס מול בנפיקה, וניסויים נוספים שמטרתם לשפר את המשחק ולהפחית הפרעות לקצבו.
בעקבות הלו״ז הצפוף והעובדה שיש מונדיאל בקיץ, במנהלת הליגות לכדורגל מתלבטים מה לעשות עם משחקי הליגה.
במידה ויצטרכו להשלים מחזור או שניים לא אמורה להיות בעיה, אך במידה והמלחמה תתארך, ייתכן שישקלו לקצר את הפלייאוף לסיבוב אחד במקום שניים בכדי לא לחרוג מהלו״ז.
בעקבות הלו״ז הצפוף והעובדה שיש מונדיאל בקיץ, במנהלת הליגות לכדורגל מתלבטים מה לעשות עם משחקי הליגה.
במידה ויצטרכו להשלים מחזור או שניים לא אמורה להיות בעיה, אך במידה והמלחמה תתארך, ייתכן שישקלו לקצר את הפלייאוף לסיבוב אחד במקום שניים בכדי לא לחרוג מהלו״ז.
לא יודע כמה זה טוב לנו.
מרגיש לי שאם יקצרו יהיה יותר סיכוי לביתר לגנוב את זה.
אני מדבר על קיצור הפלייאוף בחצי.
גם אני מדבר על קיצור הפלייאוף, אנחנו מובילים ב-4 נקודות כך שככל שיש פחות נקודות בקופה סיכויינו טובים יותר.
בנוסף בסיבוב הפליאוף הראשון המשחק נגד בית"ר (שיכול לחרוץ גורלות) מתקיים בטרנר.
גם אני מדבר על קיצור הפלייאוף, אנחנו מובילים ב-4 נקודות כך שככל שיש פחות נקודות בקופה סיכויינו טובים יותר.
1+
עדיף כמה שפחות משחקים לשלשל את זה.
רוב הסיכויים שיתקיים כרגיל בסוף.
בהנחה שניכנס ב4 הפרש
מעניין מה יעשו לגבי סדר המשחקים במידה ויקצרו