בכללי
ראיתי אותו מספיק בנתניה,
מצד אחד על פי העבר סיכוי טוב שהוא יתן דו ספרתי
מצד שני הייתי רוצה חלוץ שיודע לייצר לעצמו מצבים
ומצד שלישי לא זןכר מתי היה לנו חלוץ מוכח מהסןג הזה לכן לפחות עדיף שחקן שאתה יודע מה תקבל ממנו.
נקווה שיתפוצץ אצלנו
טוב בתור אחד שראה את המשחק אני אגיב קצת לעניין לגופו של משחק כאילו זה משחק רשמי:
א. תנאי דשא מחרידים, יש מצב של הפולנים שממש רואים את הכדור מקפץ לפניי, מתאר טוב את הסיטואציה.
פתחו
אליאסי
מזרחי בלטקסה בלוריאן לוי
גנאח אחמד פרץ חזות סימנטוב
אלמוג
במחצית נכנס פרהוד ולמיטב זכרוני גם גורדין נכנס כבר במחצית. פרהוד היה במקום גנאח ואילון עבר לקו, ואז אופק פרץ נכנס במקום אחמד כמדומני לאמצע ובהמשך הוסט לבלם. בערך בדקה 70 נכנסו זלאטנוביץ, ספר, כנעאן, קנגוואה, ויטור, דן ביטון, דויזאדה, אליאס.
הרבה שעטנז - פרץ 6, שחקני נוער, פרהוד בסוף מגן, זאהי 8. הרבה מזה לא מובן לי, אבל בסוף יש מטרה לשלב את כולם. תורגמן לא שיחק אבל זה לא מעניין כל כך, יותר מעניין שגריטה לא שותף (גם לא היה נראה על הספסל).
צריך לעשות כבוד לילד חזות שנתן סיומת יפה מהרחבה ואחרי זה קצת נפתח לו. היה לו חוץ מזה מהלך חמוד שסידר לסימנטוב במחצית הראשונה. מלבד זה, אפשר להבין לא מעט מהדברים שדוברו שרן ינסה:
כנעאן בקו עם קנגוואה, ממש על חשבון גנאח. מזרחי נוסה בצד שמאל - פרץ פתח כרגע כ6, אופק פרץ היה שם דקות בודדות, אחריו נכנס אליאס לשם (לטעמי המחליף הכי לגיטימי לשם כרגע מהסגל הנוכחי, פרץ קצת הפקיר ועוד יותר הופקר באמצע עם חזות ואחמד)
- דויזאדה בפריסה נכנס פנימה כמו לופז, לא יודע עד כמה זה ממצה אותו, זןכר אותו כמגן קלאסי שנצמד לקו כמו עקיפה שעשה בסוף. חוץ מזה אחלה אופיר.
2 השוערים עם משחק רגל רע במשחק הזה, חייב לעבוד איתם על זה, כי זה מפתח במשחק של רן.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"