מח' 28 : הפועל ב"ש - מכבי ת"א, 31.3, שני, 20:30, טרנר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ReDo

Re: מח' 28 : הפועל ב"ש - מכבי ת"א, 31.3, שני, 20:30, טרנר

שליחה על ידי ReDo »

Melikson24 כתב:
01 אפריל 2025, 14:48
לא יודע מה איתכם אני לא רוצה שרן ישנה אפילו במילימטר מהשיטה והדבקות בשיטה שלו. אמרתי את זה גם כששיחקנו באירופה כשהוא התעקש על זה וגם אחרי שעפנו.
יש התאמות שאפשר לעשות ויש רגעים שצריך לשחק חכם(הוא בעצמו דיבר על כך אחרי המשחק) אבל זה דברים נקודתיים ו"קטנים".
מי שמצפה ממנו להגיע למשחק ופתאום לחכות מאחור וכו' - לא יקרה ולטעמי האישי טוב שכך. אני רוצה לכתוש את היריבה בכל רגע ורגע, גם אם לפעמים עוקצים אותנו.

נהנתי מהכדורגל העונה. אחרי לא מעט זמן של סבל ועצבים. הגעתי לכל משחק בהרגשה טובה, שיש קבוצה מאומנת עם שיטה אמיתית ודרך אמיתית של המאמן ושאנחנו צריכים ויכולים לנצח כל יריבה.
אף אחד לא האמין שנרוץ בכלל ואף נהיה המועמדת מספר 1 לאליפות ברוב שלבי העונה.
אני מציע קודם כל לא לוותר כשיש 8 משחקים ורק 2 נקודות הפרש ודבר שני להנות מהרגע גם אם יסתיים ללא התואר.
בגדול אני איתך לגמרי,
אבל יש מצבים שצריך לדעת לשחק על תוצאה. יש מצבים שאתה אנדרדוג, יש מצבים שהבדל בין תיקו להפסד הוא אסטרונומי. אתמול זה היה מצב כזה חד משמעית, וגם באירופה זה יהיה אותו דבר.
מול מכבי תל אביב ב10 שחקנים ופיגור 1-0 אתה לגמרי אנדרדוג. תארגן את הקבוצה לך אחורה שמור על פיגור מינימלי וחכה לנייח או מתפרצת. זה ששיחקנו אללה באב אללה לחץ גבוה אחרי שמזרחי הורחק זה טעות קשה מאוד של קוזוך. לא בושה לרדת קצת אחורה ולשחק קצת יותר מבוקר. השטאנצ היחיד שלהם היה המתפרצות של דוידה ופטאצי והגשנו להם את זה על מגש של כסף.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Red Tiger »

yedidel כתב:
01 אפריל 2025, 15:17
מוכן לקבל הכל רק לא להשלות את עצמנו.
מה זה "לא התבטלה"? ירדת למחצית בבית ב3-0. אני אמור להתנחם בזה שלא ספגנו עוד במחצית השנייה?
ביחס לסיטואציה וליריבה אז בוודאי.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

ReDo כתב:
01 אפריל 2025, 15:45
בגדול אני איתך לגמרי,
אבל יש מצבים שצריך לדעת לשחק על תוצאה. יש מצבים שאתה אנדרדוג, יש מצבים שהבדל בין תיקו להפסד הוא אסטרונומי. אתמול זה היה מצב כזה חד משמעית, וגם באירופה זה יהיה אותו דבר.
מול מכבי תל אביב ב10 שחקנים ופיגור 1-0 אתה לגמרי אנדרדוג. תארגן את הקבוצה לך אחורה שמור על פיגור מינימלי וחכה לנייח או מתפרצת. זה ששיחקנו אללה באב אללה לחץ גבוה אחרי שמזרחי הורחק זה טעות קשה מאוד של קוזוך. לא בושה לרדת קצת אחורה ולשחק קצת יותר מבוקר. השטאנצ היחיד שלהם היה המתפרצות של דוידה ופטאצי והגשנו להם את זה על מגש של כסף.
לשחק על מעברים ולהתפלל לנייחים רק מגדיל את הפערים, ראינו את זה בעונה שעברה.
יש איזון לכל דבר, בעיניי אנחנו נופלים על טעויות פרסונליות ועל שחקני הגנה שלא בטוח יכולים לשחק ברמות הגבוהות בשיטה כזאת.
בסוף לטווח הרחוק יותר אני חושב שצריך לשאוף לשחק ככה בדיוק ומחלון לחלון לדעת לשפר את הקבוצה כדי שיהיו את השחקנים המתאימים לשיטה.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

Red Tiger כתב:
01 אפריל 2025, 16:14
ביחס לסיטואציה וליריבה אז בוודאי.
די אנחנו כבר לא שם.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

yedidel כתב:
01 אפריל 2025, 16:37
די אנחנו כבר לא שם.
עד שנה שעברה היית שם.
לא שאני מצדיק את התצוגה המבישה במחצית הראשונה ועדיין בניגוד לעבר הדרך לתבוסה מהדהדת הייתה קצרה מאוד והקבוצה התעשתה והצליחה למזער את הנזק.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

הפועלעולה כתב:
01 אפריל 2025, 16:25
לשחק על מעברים ולהתפלל לנייחים רק מגדיל את הפערים, ראינו את זה בעונה שעברה.
יש איזון לכל דבר, בעיניי אנחנו נופלים על טעויות פרסונליות ועל שחקני הגנה שלא בטוח יכולים לשחק ברמות הגבוהות בשיטה כזאת.
בסוף לטווח הרחוק יותר אני חושב שצריך לשאוף לשחק ככה בדיוק ומחלון לחלון לדעת לשפר את הקבוצה כדי שיהיו את השחקנים המתאימים לשיטה.
לטווח הארוך אני מסכים איתך חד משמעית.
ב10 שחקנים מול מכבי הנוכחית, לא.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

שמעתי את כלפי ב102 כרגע, איזה חרפה,איזה לוזריות פשוט לשמוע ולא להאמין.
תקשורת באר שבעית עאלק

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

Red Tiger כתב:
01 אפריל 2025, 15:07
לא הבנתי מה הקטע שלך עם ״הבעת דעות״ כל הזמן, מי ישמע אנחנו בהפגנה בקפלן על הדמוקרטיה.
שכל אחד יגיד מה בא לו כל עוד זה נשאר בתחום הלא אלים, מה נהיית נעמה לזימי?
הפוך גוטה
אני בעד שכל אחד יגיד מה שבא לו בלי שיגידו שהוא חיכה בפינה למאמן

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

איך כל פעם אנחנו באים למשחקים האלה ועושים טעויות של ילדים בני שבע.
רבאק אנחנו יותר טובים.
הם לא יצאו מהחצי עד השטות הזאת של לופז.
ואז האדום המטומטם הזה (שכולו חולמנות של מזרחי שאיבד את הכדור שהיה אצלו ברגליים).
אני לא רואה סנריו שאנחנו מפסידים את המשחק הזה ב11 על 11.
מאוד חבל.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Red Tiger כתב:
01 אפריל 2025, 14:46
מאמן יכול שבוע שלם להכין את הקבוצה שלו בצורה מושלמת מבחינתו וטעות אחת של שחקן יכולה לחרבן לו הכל.
נגד כל הקבוצות הליגה אתה יכול לתקן, מול מכבי כנראה שזאת טעות אחת יותר מדי.
אתמול הפועל ב״ש בניגוד לעבר וברוך השם לא חסרים מקרים מול מכבי לא התבטלה ולא קיבלה שישיות,אלה המשיכה לשחק כדורגל ולנסות לחזור למשחק.
גם אני חושב שרן היה צריך לעשות חילוף לפני המחצית, זה לא קרה הוא ילמד מזה וזהו.
להגיד טעות אחת זה נחמד אבל בעיקר לא נכון, שלושה שערים שלהם הגיעו מאותו שטיק עם שימוש באותם שני ווינגרים בלי שום התאמה מצידנו.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

dor69 כתב:
01 אפריל 2025, 22:38
להגיד טעות אחת זה נחמד אבל בעיקר לא נכון, שלושה שערים שלהם הגיעו מאותו שטיק עם שימוש באותם שני ווינגרים בלי שום התאמה מצידנו.
איך הגול הראשון רלוונטי למשהו ואיזו התאמה היה צריך כדי למנוע מלופס למסור לדוידה?
אתם בונים תזות על כלום ושום דבר.

סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Itay »

מעבר למאמן ושחקנים גם לנו כקהל יש חלק באיך הפלייאוף הזה ימשיך, זה אולי כבר דיון די לעוס וחסר תקווה אבל אי אפשר להתעלם מזה, אתמול במקום גיהנום טרנר היה בית קברות, לא יודע מי זה האידיוט שבמקום לחשמל את האיצטדיון בוחר כשיר ראשון את ״בשבילך אהובתי״ כאילו אנחנו בדקה 90.

מאוד קשה להרים את האנרגיות כשהמשחק מתפוצץ לך בפנים בדקה 25 אבל דווקא בדקות כאלה ודווקא בתקופה כזו שהדברים קצת נסדקים אנחנו צריכים לתת את הטון ובטח כשאנחנו בטרנר.
כל העונה הקבוצה הזו גרמה לנו להתלהב ולהתרגש מכדורגל, זה הזמן להחזיר לה מהיציע.

עד כה ציון נכשל ענק לקהל שלנו העונה, אחד החלשים והמפונקים שיש לליגה להציע, מקווה מאוד שנראה בעונה הבאה דם חדש בטרנר.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

הפועלעולה כתב:
01 אפריל 2025, 23:41
איך הגול הראשון רלוונטי למשהו ואיזו התאמה היה צריך כדי למנוע מלופס למסור לדוידה?
+1
כל הרשת מלאה בהסברים על כמה המהלך הזה היה חלק מתוכנית משחק.

סמל אישי של משתמש
סימיוני
Title: CrazyRed

שליחה על ידי סימיוני »

הפועלעולה כתב:
01 אפריל 2025, 23:41
צודק. לפעמים זה ככה פשוט וככה זה הפעם!
אם לופז לא עושה שטות ואחריו מזרחי לא מקבל אדום של טירון ( אוהב אותו מאוד) , המשחק היה נראה אחרת לגמרי. אף אחד לא אשם בחוסר הריכוז של השחקנים שלנו, כולל של אליאסי בגול השני( הבת הגמדה שלי היתה מושיטה ידיים וקוטפת את הכדור לפני דור פרץ). זה לא קשור לשום שיטת משחק.
אגב, גם אני, גאון הכדורגל הגדול, לא הייתי עולה עם יורי והייתי עושה חילוף בימין אחרי האדום. אבל- לא זאת הסיבה שהפסדנו ככה! רק שטויות של שחקנים!

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

Itay כתב:
01 אפריל 2025, 23:44
מעבר למאמן ושחקנים גם לנו כקהל יש חלק באיך הפלייאוף הזה ימשיך, זה אולי כבר דיון די לעוס וחסר תקווה אבל אי אפשר להתעלם מזה, אתמול במקום גיהנום טרנר היה בית קברות, לא יודע מי זה האידיוט שבמקום לחשמל את האיצטדיון בוחר כשיר ראשון את ״בשבילך אהובתי״ כאילו אנחנו בדקה 90.

מאוד קשה להרים את האנרגיות כשהמשחק מתפוצץ לך בפנים בדקה 25 אבל דווקא בדקות כאלה ודווקא בתקופה כזו שהדברים קצת נסדקים אנחנו צריכים לתת את הטון ובטח כשאנחנו בטרנר.
כל העונה הקבוצה הזו גרמה לנו להתלהב ולהתרגש מכדורגל, זה הזמן להחזיר לה מהיציע.

עד כה ציון נכשל ענק לקהל שלנו העונה, אחד החלשים והמפונקים שיש לליגה להציע, מקווה מאוד שנראה בעונה הבאה דם חדש בטרנר.
הדרומי זה השער הכי חלש בליגה,זאת עובדה ואני מדבר על זה המון.
עשו בילד אפ למשחק שהייתי בטוח אני מגיע לויסנטה קלדרון, בפועל למעט התפאורה לא היה כלום גם בדקות ששלטנו בהתחלה ולחצנו על השער של מכבי.
שום לחץ על השופט,שום לחץ על שחקני מכבי,קייטנה

שלח תגובה