אני אוהב אותו מאוד. ואני בכוונה כותב את זה אחרי משחק שלא כבש.
חושב שזה החלוץ הכי טוב והכי מתאים לנו מאז שהר וברדה.
איגור זלאטנוביץ' - חתם ל3 שנים
- Melikson24
- Title: CrazyRed
Re: איגור זלאטנוביץ' - חתם ל3 שנים
אחת הסיבות המרכזיות לזה שההתקפה שלנו מתקתקת ככה.Melikson24 כתב: ↑22 ספטמבר 2025, 12:20אני אוהב אותו מאוד. ואני בכוונה כותב את זה אחרי משחק שלא כבש.
חושב שזה החלוץ הכי טוב והכי מתאים לנו מאז שהר וברדה.
שחקן כדורגל נהדר.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
אגב סקופ קטן
לאזטיץ' רצה אותו במכבי. הם פנו לסוכן שלו בסוף דצמבר אבל הסוכן אמר להם שהוא כבר סגור בקבוצה אחרת
לאזטיץ' רצה אותו במכבי. הם פנו לסוכן שלו בסוף דצמבר אבל הסוכן אמר להם שהוא כבר סגור בקבוצה אחרת

- ForeverRed
עשה יופי של משחק.
רוצה לראות אותו יותר קילר מול השער.
רוצה לראות אותו יותר קילר מול השער.
הוא פיבוט טוב ועוזר מאוד בפוזישן, אבל מה לגבי הסיומת?
עשה יופי של פעולה במהלך האחרון שלו לפני שיצא, מהריצה לעומק ועד ניעור השחקן הגנה. ממש רציתי בשבילו שזה ייכנס.
איגור אולי לכשעצמו לא חלוץ מבריק אבל בהחלט אפשר לראות שהוא יכול להיות חלק חשוב בפאזל שבו השלם גדול מסך חלקיו.
וגם איתו צריך לזכור שזה עוד רחוק מה-100% שהוא מסוגל לתת, הוא הגיע אחרי חצי שנה בלי כדורגל, לא השתתף בכל המחנה אימונים, סבל פה ושם מרגישויות שהוציאו אותו מהחזרה לכושר... אני מאמין ומקווה שהוא עוד יתחדד בהמשך.
איגור אולי לכשעצמו לא חלוץ מבריק אבל בהחלט אפשר לראות שהוא יכול להיות חלק חשוב בפאזל שבו השלם גדול מסך חלקיו.
וגם איתו צריך לזכור שזה עוד רחוק מה-100% שהוא מסוגל לתת, הוא הגיע אחרי חצי שנה בלי כדורגל, לא השתתף בכל המחנה אימונים, סבל פה ושם מרגישויות שהוציאו אותו מהחזרה לכושר... אני מאמין ומקווה שהוא עוד יתחדד בהמשך.