קרלוס פונק
Re: קרלוס פונק
רק אני הרגשתי שהוא אמנם מנצח כמעט כל מאבק, אבל הרבה פעמים מרחיק בלי כתובת?
- ForeverRed
אני עדיין לא עף.
משהו עוד לא לגמרי התיישב לי אצלו.
מחכה למבחנים יותר רציניים כדי להבין טוב יותר.
משהו עוד לא לגמרי התיישב לי אצלו.
מחכה למבחנים יותר רציניים כדי להבין טוב יותר.
- yarinbenizri94
- Title: קרייזי-רד
כן זה הסגנון. נכון שהיה נחמד אם היה קצת פחות מבוהל וכשאפשר היה נותן פס חכם אבל גם לזה יש יתרונות ושאתה מעיף ככה קדימה זה הזדמנות לעשות לחץ ולחטוף כדור ולצאת להתקפה בתנאי שיש שחקנים למעלה שמוכנים לעשות לחץ.

מה שהכי אהבתי אצלו זה ההנעת כדור מאחורה , שהוא מקבל את הכדור מבלטקסה או מזרחי הוא בשתי נגיעות משחרר את הכדור קדימה לא מחזיק בו יותר מדי ומנסה לצאת קדימה .
איזה חילוץ הביא בשער הניצחון
לב ענק
לב ענק
מהיציע זה היה נראה ממש טוב.
לא שופט אותו שהוא צריך להתמודד מול סילון על קו החצי התחרות ריצה, מבחינתי זה יותר על לופז שפשוט לא קיים. בסיטואציות יותר מתאימות לו זה נראה ממש טוב בעיניי.
לא שופט אותו שהוא צריך להתמודד מול סילון על קו החצי התחרות ריצה, מבחינתי זה יותר על לופז שפשוט לא קיים. בסיטואציות יותר מתאימות לו זה נראה ממש טוב בעיניי.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
רק אני לא הבנתי על מה התלונות שוארגס לקח אותו בספרינט?דווקא הופתעתי מהמהירות של פונק במהלך הזה.
וארגס שחקן מאוד מהיר ופונק כמעט עמד מולו.
וארגס שחקן מאוד מהיר ופונק כמעט עמד מולו.
- אוהד בגולה
מהלך אדיר בשער הנצחון.
ועדיין: בעיה קשה בניידות
ועדיין: בעיה קשה בניידות
- ForeverRed
אני עדיין חושב שעשו טעות אסטרטגית בפרופיל שהביאו.
לא זה השחקן שהייתי מצוות לצד ויטור.
במה שהוא טוב, הוא טוב. אף אחד לא יקח לו את זה.
לא זה השחקן שהייתי מצוות לצד ויטור.
במה שהוא טוב, הוא טוב. אף אחד לא יקח לו את זה.
מתחבר אליו מאוד, יש לו חלק ענק בשער השני, עשה שם חילוץ אדיר. גם בפן ההגנתי התמודד בצורה טובה למרות צהוב מוקדם ולמרות חוליית הגנה שהשתנתה לו כל כמה דקות בגלל הרחקות/חילופים, רמת התיאום נראית גבוהה יחסית לשחקן שנמצא חודש במועדון.
יש לו נטייה שראינו אותה גם בקליפים שלו וזה להעיף כדורים, כנראה שזה כבר תכונה שנטמעה אצלו אבל אולי אפשר בכל זאת קצת לעבוד איתו על להרים את הראש ולחפש אולי אופציית מסירה. מעבר לכך מרגיש די אופטימי לגבי ההחתמה שלו.
יש לו נטייה שראינו אותה גם בקליפים שלו וזה להעיף כדורים, כנראה שזה כבר תכונה שנטמעה אצלו אבל אולי אפשר בכל זאת קצת לעבוד איתו על להרים את הראש ולחפש אולי אופציית מסירה. מעבר לכך מרגיש די אופטימי לגבי ההחתמה שלו.
עוד ייבחן על המהירות וקריאת המשחק אבל במאבקי קרקע ובמשחק ראש הוא פשוט לוקח כל כדור, חודש ראשון פשוט מצוין שלו
- yarinbenizri94
מסכים שליד ויטור הוא לא הסגנון שצריך, אבל הוא כן פרופיל מתאים להיות הבלם ליום שאחרי ויטור ובטח שזה מה שחשבו שם.
כמובן שויטור עד גיל 45 שישחק מבחינתי בטח כשהוא ישראלי אבל עדיין בטח היה שם מחשבה כזאת.
בגלל זה מאוד מעניין לראות את הציוות פונק בלטקסה/בלוריאן.
היום את שלו פונק עשה.
כמובן שויטור עד גיל 45 שישחק מבחינתי בטח כשהוא ישראלי אבל עדיין בטח היה שם מחשבה כזאת.
בגלל זה מאוד מעניין לראות את הציוות פונק בלטקסה/בלוריאן.
היום את שלו פונק עשה.