אקסים 24/25
Re: אקסים 24/25
לא הייתי מזכיר אותו ואת דובב באותה נשימה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מבחינת רציפות והתמדה? בכלל לא באותה סקאלה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- Melikson24
- Title: CrazyRed
בן ביטון פורש מכדורגל בגיל 34.
כמו בוזגלו, גם הפרישה שלו לא מעניינת אף אחד.
כמה דברים שסיפר בפודקאסט פרישה:Melikson24 כתב: ↑27 אפריל 2025, 13:57בן ביטון פורש מכדורגל בגיל 34.
״היה שלב שהרגשתי שאם אני לא יוצא לאירופה זה כבר לא יקרה,
אלונה לא הייתה מוכנה לשחרר אותי בפחות מ-2 מיליון יורו אחרי שהיא קנתה את דור אלו. גם את דוידזאדה היא לא רצתה לשחרר אחרי האליפות הראשונה והוא התחיל לעשות פרצופים ולא לדבר עם אף אחד, הוא בא למשרד של אלונה נגע במזוזה ואמר לה שאם היא לא משחררת אותו הוא יעשה משהו לעצמו״
למי שחשב לגעת בסמרטוט רצפה הזה שנקרא דודזאדה...
בסוף כל הביטונים והשהרים למיניהם שהפנו לאלונה ולמועדון את הגב בתקופת הקורונה מקבלים את מה שמגיע להם, לסיים את הקריירה בלי שאף אחד ייתן להם כבוד אחרון. יש קארמה בעולם.
איזה אפס.
שני אפסים מסריחים.
שני אפסים מסריחים.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Melikson24 כתב: ↑27 אפריל 2025, 13:57בן ביטון פורש מכדורגל בגיל 34.
הצניחה החופשית שלו פשוט לא נתפסת... למי שלא יודע, התדרדר העונה לליגה א' וזה אחד שהיה שני רק לאלי דסה...
Itay כתב: ↑29 אפריל 2025, 00:50כמה דברים שסיפר בפודקאסט פרישה:
״היה שלב שהרגשתי שאם אני לא יוצא לאירופה זה כבר לא יקרה,
אלונה לא הייתה מוכנה לשחרר אותי בפחות מ-2 מיליון יורו אחרי שהיא קנתה את דור אלו. גם את דוידזאדה היא לא רצתה לשחרר אחרי האליפות הראשונה והוא התחיל לעשות פרצופים ולא לדבר עם אף אחד, הוא בא למשרד של אלונה נגע במזוזה ואמר לה שאם היא לא משחררת אותו הוא יעשה משהו לעצמו״
למי שחשב לגעת בסמרטוט רצפה הזה שנקרא דודזאדה...
בסוף כל הביטונים והשהרים למיניהם שהפנו לאלונה ולמועדון את הגב בתקופת הקורונה מקבלים את מה שמגיע להם, לסיים את הקריירה בלי שאף אחד ייתן להם כבוד אחרון. יש קארמה בעולם.
החיים לימדו אותי לקחת סיפורים מעין אלו בעירבון מוגבל מאוד... וכך או כך, מה שהוא עשה לדוידזאדה זה ברמת הזובור... לא ראוי!
תנסה לפתוח קצת את הראש...
נכון שבשורה הסטטיסטית חטואל הטביע חותם משמעותי יותר, בטח ביחס של זמן מול גולים, אבל זה לא סותר את זה שבהיבט של רציפות והתמדה הוא די רחוק מדובב גבאי...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- ForeverRed
בן ביטון היה שני לדסה כמו שמזרחי שני רק למי שזה לא יהיה שנחשב למגן הטוב בארץ.
שחקנים שהקבוצה כנראה הפכה לטובים הרבה יותר משהם באמת.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
ForeverRed כתב: ↑30 אפריל 2025, 00:23בן ביטון היה שני לדסה כמו שמזרחי שני רק למי שזה לא יהיה שנחשב למגן הטוב בארץ.
אפשר להגיד את זה על הרבה מאוד שחקנים... מה אתה טוען בעצם, שגם ב'שיאו' הוא היה בינוני והוא זרח רק בזכות המעטפת הקבוצתית?
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
היה טוב אבל הוא צודק הקבוצה הפכה אותה למצוין שזה יותר ממה שהוא היה באמתאורי אדום בנשמה כתב: ↑30 אפריל 2025, 00:58אפשר להגיד את זה על הרבה מאוד שחקנים... מה אתה טוען בעצם, שגם ב'שיאו' הוא היה בינוני והוא זרח רק בזכות המעטפת הקבוצתית?
אין דבר כזה באמת, לרוב השחקנים בארץ (ובכלל בעולם) יש פיק של יכולת אישית בקריירה שלאו דווקא מתיישר לממוצע כלשהו עם שאר הקריירה שלהם. רק יחידי סגולה שומרים פחות או יותר על אותה הרמה לאורך רוב הקריירהForeverRed כתב: ↑30 אפריל 2025, 00:23בן ביטון היה שני לדסה כמו שמזרחי שני רק למי שזה לא יהיה שנחשב למגן הטוב בארץ.
זה כולל גם את אוגו ושחקנים נוספים שלא עשו הרבה לפני ואחרי?ForeverRed כתב: ↑30 אפריל 2025, 00:23בן ביטון היה שני לדסה כמו שמזרחי שני רק למי שזה לא יהיה שנחשב למגן הטוב בארץ.
- ForeverRed