+2
גיא מזרחי
- yarinbenizri94
- Title: קרייזי-רד
Re: גיא מזרחי
למרות העצמי...
לדעתי היה הכי טוב היום(חוץ מאליאסי)
לדעתי היה הכי טוב היום(חוץ מאליאסי)
בזכותו כבשנו את השער השני
היציאה שלו מהמקום זה משהו שאין
היציאה שלו מהמקום זה משהו שאין
היה חלק מהגנה שייקית וחלשה.
- yarinbenizri94
- Title: קרייזי-רד
הוא טוב מאוד עם הכדור, הרבה פחות בלעדיו.
אבל אני אוהב כאלה. זה שיש הגנה שיייקית (שהוא לגמרי חלק ממנה) ואין כנף ימין שהולך לקו מפריע לנו לנצל את היתרונות שלו יותר.
אבל אני אוהב כאלה. זה שיש הגנה שיייקית (שהוא לגמרי חלק ממנה) ואין כנף ימין שהולך לקו מפריע לנו לנצל את היתרונות שלו יותר.
מסכים.
כשאחמד נתן משחק מצוין על הקו מול הצ'כים ראינו איך הכניסות של מזרחי לאמצע מוסיפות. עם ביטון שמקבל כדור על הקו ומחפש להיפטר ממנו עם פס/קרוס כי אין לו יכולת ללכת לדריבל זה פחות בא לידי ביטוי.
מקווה שלקראת ינואר חושבים על שחקן קו אמיתי על חשבון ספר, זה יהיה רכש חשוב גם לשנים הבאות.
ועדיין אני נהנה לראות את הטכניקה של מזרחי עם הכדור.
בלי הכדור בכללי כל צד ימין רך/טיפש, מההתקפה עד הבלם. זאת נקודת התורפה של הקבוצה. נותר רק לחכות לויטור, יוספי ואחמד שאמורים לעזור.
- ForeverRed
לא יוספי ולא אחמד ישנו.
שני בינוניים.
מזרחי נתן אתמול חצי שעה ראשונה מצוינת.
אחר כך חזר לסורו.
שני בינוניים.
אחר כך חזר לסורו.
הם אולי בינוניים, אבל הם יכולים להפוך את ההרכב לבריא יותר.
וזה כשלעצמו יכול לגרום לכולם להביא מעצמם יותר.
ושניהם זה שחקנים שאם יעשו את קפיצת המדרגה, יהיו ישראלים טובים מאוד.
אפשר לחשוב איזה היצע ישראלי כבר יש, דוידה ולאיוס נחשבים פה לשחקנים בכירים.
וזה כשלעצמו יכול לגרום לכולם להביא מעצמם יותר.
ושניהם זה שחקנים שאם יעשו את קפיצת המדרגה, יהיו ישראלים טובים מאוד.
אפשר לחשוב איזה היצע ישראלי כבר יש, דוידה ולאיוס נחשבים פה לשחקנים בכירים.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
+1
יאפשר גם יותר כלים בבחירת הרכב ובחילופים שדי קבועים כרגע בעקבות החיסורים.
יוספי נבחר שנה שעברה לחלק מנבחרת העונה על ידי רוב הפרשנים ואחמד זה פוטנציאל שהראה ניצוצות במספר מועט של משחקים שיצא לו לשחק לפני שנפצע (מה עוד שהעגל בדש זכה לקרדיט על חשבונו).ForeverRed כתב: ↑04 נובמבר 2024, 10:03לא יוספי ולא אחמד ישנו.
שני בינוניים.
אחר כך חזר לסורו.
גם אני הייתי מעדיף בעמדות האלה את אוסקר ועבדה אבל אני לא מתלונן על מה שיש. האיכות ישנה, השאלה הגדולה מבחינתי היא האם קוזוך הוא המאמן שיצליח להוציא מהשחקנים האלה את המקסימום.
- ForeverRed
אחמד זה שחקן סופר בינוני שחי על שני משחקים נחמדים בתחילת העונה. הוא לא שיחק מספיק בשביל שאנשים יבינו את זה.oren2792 כתב: ↑04 נובמבר 2024, 10:42יוספי נבחר שנה שעברה לחלק מנבחרת העונה על ידי רוב הפרשנים ואחמד זה פוטנציאל שהראה ניצוצות במספר מועט של משחקים שיצא לו לשחק לפני שנפצע (מה עוד שהעגל בדש זכה לקרדיט על חשבונו).
גם אני הייתי מעדיף בעמדות האלה את אוסקר ועבדה אבל אני לא מתלונן על מה שיש. האיכות ישנה, השאלה הגדולה מבחינתי היא האם קוזוך הוא המאמן שיצליח להוציא מהשחקנים האלה את המקסימום.
יוספי באגף זה בערך כמו ביטון באגף.
יכול לחלטר שם. לא יתן מה שצריך משחקן בעמדה הזאת.
ראש בראש מול ביטון, לא רואה הבדל משמעותי.
לכן אני בהחלט חולק עליך.
לקבוצה הזאת חסרה איכות בהתקפה, בעיקר בצדדים ובשפיץ.
פינק את גריטה בכדורים אדירים, חבל שלא היה שם חלוץ מספיק מהיר בכדי להוציא מהכדורים האלו איזה שער.
גם השער השני עם מעורבות גדולה שלו, הדאבל פסים שהיו במהלך הזה היו ללקק את האצבעות (ממליץ לראות בשידור חוזר
).
חושב שאין שחקן בקבוצה יותר ממנו שמחכה לויטור, אם יהיה לצידו בלם איכותי שיוריד ממנו את הנטל ההגנתי לדעתי הוא מסוגל לפרוח.
גם השער השני עם מעורבות גדולה שלו, הדאבל פסים שהיו במהלך הזה היו ללקק את האצבעות (ממליץ לראות בשידור חוזר

חושב שאין שחקן בקבוצה יותר ממנו שמחכה לויטור, אם יהיה לצידו בלם איכותי שיוריד ממנו את הנטל ההגנתי לדעתי הוא מסוגל לפרוח.