אתה תקוע בשנת 2009. על איזה 5-6 אלף אתה מדבר אנחנו סולד אאוט מנויים מהיום שטרנר נפתח.
נושא איצטדיון טוטו טרנר
Re: נושא איצטדיון טוטו טרנר
סולד אווט ומתוך כמה מזה באמת טרנר מלא ?
טרנר השנה היה מלא עד מקום במספר משחקים בודדים מאוד
טרנר השנה היה מלא עד מקום במספר משחקים בודדים מאוד
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אנחנו השנה עם 12,545 בממוצע.
מכבי חיפה עם 28,733.
מכבי תל אביב עם 20,880 (אבל עם לא מעט משחקים ששער 11 היה סגור, משהו שגם צריך לציין).
עונה קודמת אגב חיפה היום עם 25,000 ממוצע ומכבי עם 18,000 בממוצע.
כלומר אפשר לראות שגם חיפה ומכבי לא סולד אואט ולהם יש היסטוריה עשירה יותר, עיר גדולה יותר ואוהדים בכל חור בארץ.
מבין את ההיגיון הכלכלי להגדיל ל - 30,000 כשכמובן גם אי אפשר לשפץ כל יומיים, אבל כן מפחיד אותי שנהיה סוג של הפועל תל אביב, שגם היא מועדון ענק, וזה מרגיש מאז השיפוץ שבלומפילד גדול עליה (ממוצע של 11,000 בשנה שעברה והשנה)...
מכבי חיפה עם 28,733.
מכבי תל אביב עם 20,880 (אבל עם לא מעט משחקים ששער 11 היה סגור, משהו שגם צריך לציין).
כלומר אפשר לראות שגם חיפה ומכבי לא סולד אואט ולהם יש היסטוריה עשירה יותר, עיר גדולה יותר ואוהדים בכל חור בארץ.
מבין את ההיגיון הכלכלי להגדיל ל - 30,000 כשכמובן גם אי אפשר לשפץ כל יומיים, אבל כן מפחיד אותי שנהיה סוג של הפועל תל אביב, שגם היא מועדון ענק, וזה מרגיש מאז השיפוץ שבלומפילד גדול עליה (ממוצע של 11,000 בשנה שעברה והשנה)...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
כדי שהמינימום יצמח אתה צריך פה קבוצה שתאבק על האליפות באמת , ושיהיו פה שחקנים כוכבים שבאמת שווים את הכרטיס .
שחקנים שאתה מאמין שיכולים לעשות משהו כדי להאבק באליפות.
באליפויות היה ביקוש מטורף , שאין אז זה הרבה פחות (וזה לכל קבוצה כמובן פשוט אצלנו הגרעין פחות מקבוצות אחרות)
באליפויות היה ביקוש מטורף , שאין אז זה הרבה פחות (וזה לכל קבוצה כמובן פשוט אצלנו הגרעין פחות מקבוצות אחרות)
ואגב, אני לא רואה איך במדינה כמו ישראל משפצים איצטדיון תוך כדי עונת משחקים שרצה.
אני מתאר לעצמי שהשיפוץ הוא להוסיף יציעים בפינות , איך יעשו את זה בזמן עונת כדורגל ? אלוהים יודע.. (באירופה עושים את זה מצויין)
אני מתאר לעצמי שהשיפוץ הוא להוסיף יציעים בפינות , איך יעשו את זה בזמן עונת כדורגל ? אלוהים יודע.. (באירופה עושים את זה מצויין)
- ForeverRed
זה ממש לא רלוונטי.
המועדון את ההכנסה שלו מקבל וזה חוזר בהשקעה בקבוצה.
חוץ מזה שדין אצטדיון קטן, לא כדין אצטדיון גדול. יותר אוהדים יצטרפו למעגל. הם יקבלו מחיר מוזל וישבו במקומות אטרקטיביים. המועדון ירחיב את קהל הלקוחות שלו ואנחנו כבר יודעים שמי שנדבק בחידק בדרך כלל גם נשאר.
זה צעד מבורך. אין לנו שום אופק או יכולת להתמודד לאורך זמן ללא הגדלה של טרנר.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
נגיד ויצמח ל-15,000 אוהדים מינימום בכל משחק, זה חצי איצטדיון ריק גם כשאתה מביא כמות יפה כן?
מול הקבוצות הקטנות כל הצפוני יהיה ריק למעט איזה כמה עשרות/מאות של היריבה, תוסיף לזה גם לא מעט קרחות במערבי ומיזרחי, תוסיף גם פגיעה אפשרית באווירה ובאקוסטיקה עם הגדלת האיצטדיון, כל אלה דברים שיקרו ברוב המשחקים וזה משהו שצריך לקחת בחשבון...
נ.ב
אני לא נגד הגדלה, פשוט חושב שלקפוץ מכמות של 16,000 ל 30,000 גדולה עלינו גם במבט של עשרים שנה קדימה. 22 - 24 אלף הרבה יותר הגיוני...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
לא היה סולד אאוט בשום משחק העונה .
השיא היה 15000 מול מכבי ת"א
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
הם לא סולד אאוט כי רוב קבוצות החוץ לא ממלאות את החלק שלהם . חיפה את שלה עושה סולד אאוט כל משחק השנה .Sir Alex Ferguson כתב: ↑17 מאי 2023, 12:15אנחנו השנה עם 12,545 בממוצע.
מכבי חיפה עם 28,733.
אין מה לעשות, אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה וברור שיהיו גם מינוסים במהלך. יותר סביר שבמסורת התחרותית שיצרת ואתה ממשיך להוסיף לה תהפוך למכבי תל אביב/חיפה ולא לביתר/הפועל.Sir Alex Ferguson כתב: ↑17 מאי 2023, 12:18נגיד ויצמח ל-15,000 אוהדים מינימום בכל משחק, זה חצי איצטדיון ריק גם כשאתה מביא כמות יפה כן?
מול הקבוצות הקטנות כל הצפוני יהיה ריק למעט איזה כמה עשרות/מאות של היריבה, תוסיף לזה גם לא מעט קרחות במערבי ומיזרחי, תוסיף גם פגיעה אפשרית באווירה ובאקוסטיקה עם הגדלת האיצטדיון, כל אלה דברים שיקרו ברוב המשחקים וזה משהו שצריך לקחת בחשבון...
נ.ב
אני לא נגד הגדלה, פשוט חושב שלקפוץ מכמות של 16,000 ל 30,000 גדולה עלינו גם במבט של עשרים שנה קדימה. 22 - 24 אלף הרבה יותר הגיוני...
בשורה התחתונה זה מהלך שבטווח הארוך לוקח אותך מרמת הביניים שאתה נמצא בה בתוך מועדון וישים אותך ברמה של שתי היריבות.
גם מכבי חיפה גדלה לתוך האיצטדיון שלה וגם מכבי תל אביב כרגע גודלת לתוך האיצטדיון שלה, זה תהליך טבעי שיקרה גם פה ככל שנתמיד במה שאנחנו עושים.
לא רק זה .הראל כתב: ↑17 מאי 2023, 12:16כדי שהמינימום יצמח אתה צריך פה קבוצה שתאבק על האליפות באמת , ושיהיו פה שחקנים כוכבים שבאמת שווים את הכרטיס .
במועדון צריכים להבין שחייב לעשות עבודה ב-5 שנים הקרובות כדי להגדיל את בסיס האוהדים שלנו בכל הארץ ע"י פעולות פרואקטיביות כמו ( ואני מנסה לחשוב מה ילד בגיל 5 חושב בראש כדי להגיד לעצמו "מהיום אני אוהד ב"ש ) :
פתיחת בתי ספר לכדורגל ברחבי הארץ
יצירת מפגשים בין השחקנים שלנו לילדים בערים אחרות אם זה בבתי ספר או בימים פתוחים אחר הצהריים
יצירת הפנינגים וארועים מתוקשרים
יצירת מסלולי תחבורה להגעה למשחקים ממוקדים מרכזיים בארץ
לגרום לאנשים להבין שזה קל להגיע לטרנר ונעשה הכל כדי לעזור
תחנת רכבת באיצטדיון זה מאסט של המאסט !!!
וואו יש כל כך הרבה מה לעשות .
אבל צריך שיהיה לזה פרוייקטור במשרה מלאה עם תקציבים .
זו עבודה לכל דבר !!!
אני חושב שחייבים להגדיל את טרנר ל30,000 כדי שלא יפתח פער גדול מדי משתי המכביות.
אני גם דיי בטוח שלא יקרה כלום והנושא יתקע בגלל מימון/אישורים/פוליטיקה.
אני גם דיי בטוח שלא יקרה כלום והנושא יתקע בגלל מימון/אישורים/פוליטיקה.
רק אני רואה שכל המנויים של 5 ו-8 יעברו לאמצע של הקומה החדשה ואז יישארו קרחות ב-5 ו-8 ?ForeverRed כתב: ↑17 מאי 2023, 12:18זה ממש לא רלוונטי.
המועדון את ההכנסה שלו מקבל וזה חוזר בהשקעה בקבוצה.
חוץ מזה שדין אצטדיון קטן, לא כדין אצטדיון גדול. יותר אוהדים יצטרפו למעגל. הם יקבלו מחיר מוזל וישבו במקומות אטרקטיביים. המועדון ירחיב את קהל הלקוחות שלו ואנחנו כבר יודעים שמי שנדבק בחידק בדרך כלל גם נשאר.
זה צעד מבורך. אין לנו שום אופק או יכולת להתמודד לאורך זמן ללא הגדלה של טרנר.