2019-2020- סגל שחקנים וכו'
Re: 2019-2020- סגל שחקנים וכו'
במכבי חיפה הגו את המושג "לבחור בפינצטה", אצלנו מחדשים את הרפרטואר עם "רעבים ורצים"
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
טוב העסק עם אוחנה קרוב לסיכום - הוא כבר 99% בביתר. בימים הקרובים גם נשמע על חאתם בלודוגורץ.
לא ידוע על מחשבה להבאת תחליפים ראויים ואני רואה את כל המהלכים האחרונים כניסיון למזעור הפסדים של אלונה.
מקווה מאד שיש מחשבה להתמודד עם תארים בכל זאת, ואם מוותרים מראש אז אולי כדאי לנסות להעביר את הקבוצה למישהו שכן ירצה, גם אם יש לו פחות כסף ממשפחת ברקת.
אין סיבה הגיונית להרוס את אחת הקבוצות הגדולות בהיסטוריה של הכדורגל הישראלי תוך שנה וחצי.
לא ידוע על מחשבה להבאת תחליפים ראויים ואני רואה את כל המהלכים האחרונים כניסיון למזעור הפסדים של אלונה.
מקווה מאד שיש מחשבה להתמודד עם תארים בכל זאת, ואם מוותרים מראש אז אולי כדאי לנסות להעביר את הקבוצה למישהו שכן ירצה, גם אם יש לו פחות כסף ממשפחת ברקת.
אין סיבה הגיונית להרוס את אחת הקבוצות הגדולות בהיסטוריה של הכדורגל הישראלי תוך שנה וחצי.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

- ForeverRed
הפוסט של ברדה הוא גניבת דעת אחת גדולה.
המועדון נהיה מומחה לספינולוגיה.
אין לי בקשות, מלבד שידברו איתנו בגובה העיניים ויפסיקו עם הספינים.
האוהדים לא מטומטמים.
המועדון נהיה מומחה לספינולוגיה.
אין לי בקשות, מלבד שידברו איתנו בגובה העיניים ויפסיקו עם הספינים.
האוהדים לא מטומטמים.
כפוי טובה !הראל כתב:כנראה שמבחינתה יש יש סיבה להרוס את מה שבנתה, וקוראים לזה בחירות.
אני מתחיל להרגיש כאן כמו אישוני הכבאי.
כדאי מאוד שתרגעו,השיח מתחיל להיות בכייני וכפוי טובה.
תמתינו לסוף החלון וגם אז עד למחזור 6-7 אין מה להלין.
כל עוד ברדה ובכר הם אלה שבונים את הקבוצה אני בטוח שיהיה בסדר.
כדאי מאוד שתרגעו,השיח מתחיל להיות בכייני וכפוי טובה.
תמתינו לסוף החלון וגם אז עד למחזור 6-7 אין מה להלין.
כל עוד ברדה ובכר הם אלה שבונים את הקבוצה אני בטוח שיהיה בסדר.
עם כל הכבוד חוץ מחאתם,בן,מליקסון,שהר,וויטור ולויטה כולם יכולים ללכת הם לא שווים הרבה,אני עדיין בדעה שאם יביאו לפה 3-5 זרים להרכב אנחנו נראה קבוצה יותר טובה בהרבה משנה שעברה
שיקום האמון והביטחון = עלי מוחמד כהחתמה זר מוביל
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
כל שנה שעברה התלוננו שהשחקנים רצים פחות כל משחק, שבעים, לא מחויבים, אז השנה מנסים לבנות קבוצה שתרוץ יותר שתהיה יותר מחויבת שחקנים רעבים להצלחה וגם מתלוננים וקוטלים כשאנחנו רק בתחילת הקיץ.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- Sir Alex Ferguson
דווקא מדברים שההצעה של הבולגרים נדחתה וההצעה על השולחן דווקא של סלטיק.Guevara כתב:טוב העסק עם אוחנה קרוב לסיכום - הוא כבר 99% בביתר. בימים הקרובים גם נשמע על חאתם בלודוגורץ.
הדיבורים על רצון, מוטיבציה, רעב ושאר ירקות תמיד מגיעים בכישלונות. לשם הכי קל לברוח.
בשלוש האליפויות זה לא הזיז לנו שהיריב רץ יותר, אף אחד לא מדד לטוני קילומטראז' וזה לא ממש הזיז שאין שחקני בית.
כשהדברים הללו צפים, אתה יודע שאתה בבעיה מקצועית. ממה היא נובעת זה כבר משהו אחר, אבל לפתור משקל גבוה מהבעיה ברצון וכו' זו גניבת דעת רצינית.
סאבו רץ הכי הרבה בקבוצה, זה לא מוריד פרומיל מהכישלון שלו בתור שחקן.
אקח את גל לוי לדוגמא, אפשר להתווכח על היכולת שלו, איזה פועל שחור שישלים 11 ק"מ כל משחק הוא לא. אז זה הופך אותו ללא מתאים?
לעסוק באיכות של מרכז המגרש הלא קיים שלנו נניח כבר כמעט שנתיים זה כבר פחות נוח.
בשלוש האליפויות זה לא הזיז לנו שהיריב רץ יותר, אף אחד לא מדד לטוני קילומטראז' וזה לא ממש הזיז שאין שחקני בית.
כשהדברים הללו צפים, אתה יודע שאתה בבעיה מקצועית. ממה היא נובעת זה כבר משהו אחר, אבל לפתור משקל גבוה מהבעיה ברצון וכו' זו גניבת דעת רצינית.
סאבו רץ הכי הרבה בקבוצה, זה לא מוריד פרומיל מהכישלון שלו בתור שחקן.
אקח את גל לוי לדוגמא, אפשר להתווכח על היכולת שלו, איזה פועל שחור שישלים 11 ק"מ כל משחק הוא לא. אז זה הופך אותו ללא מתאים?
לעסוק באיכות של מרכז המגרש הלא קיים שלנו נניח כבר כמעט שנתיים זה כבר פחות נוח.
רק שידעו לאן לרוץ ומה לעשות ען הכדורSir Alex Ferguson כתב:כל שנה שעברה התלוננו שהשחקנים רצים פחות כל משחק, שבעים, לא מחויבים, אז השנה מנסים לבנות קבוצה שתרוץ יותר שתהיה יותר מחויבת שחקנים רעבים להצלחה וגם מתלוננים וקוטלים כשאנחנו רק בתחילת הקיץ.
- ForeverRed
הכל עניין של מינונים.Sir Alex Ferguson כתב:כל שנה שעברה התלוננו שהשחקנים רצים פחות כל משחק, שבעים, לא מחויבים, אז השנה מנסים לבנות קבוצה שתרוץ יותר שתהיה יותר מחויבת שחקנים רעבים להצלחה וגם מתלוננים וקוטלים כשאנחנו רק בתחילת הקיץ.
לרוץ זה טוב ויפה, אבל רצוי שאותם שחקנים מחויבים ידעו גם לשחק כדורגל.
מעבר להכל מטרידים אותי שינויי הכיוון החדים של המועדון.
אין שום אסטרטגיה או מדיניות, בכל פעם הולכים לקיצון של טרנד חדש.
הכל בהגזמה.
- Sir Alex Ferguson
אתם יודעים טוב מאוד למה אליניב התכוון ולמה אני התכוונתי.
הייתה כאן 0 מחויבות בשנה שעברה, רצנו כל משחק פחות מהיריבה.
דיברתי על זה בהקשר של יוספי וזה נכון גם בהקשר של לוי, סבג ואולי גם גולדברג, טוב שיש לך בסגל שחקנים שרוצים להוכיח את עצמם, שחקנים שיתנו הכל גם אם יהיו שחקני ספסל, שחקנים עם פחות אגו שלא ירדו עם פרצוף חמוץ ועצבים בכל פעם שיחליפו אותם או שלא יתנו להם דקות.
לא חושב שהם יהיו הבסיס של הקבוצה, לדעתי עוד יגיעו זרים חדשים הקיץ וגם ישראלי בכיר אחד לפחות, כן חושב שטוב שיהיו לנו שחקני סגל רחב רעבים להוכיח את עצמם.
הייתה כאן 0 מחויבות בשנה שעברה, רצנו כל משחק פחות מהיריבה.
דיברתי על זה בהקשר של יוספי וזה נכון גם בהקשר של לוי, סבג ואולי גם גולדברג, טוב שיש לך בסגל שחקנים שרוצים להוכיח את עצמם, שחקנים שיתנו הכל גם אם יהיו שחקני ספסל, שחקנים עם פחות אגו שלא ירדו עם פרצוף חמוץ ועצבים בכל פעם שיחליפו אותם או שלא יתנו להם דקות.
לא חושב שהם יהיו הבסיס של הקבוצה, לדעתי עוד יגיעו זרים חדשים הקיץ וגם ישראלי בכיר אחד לפחות, כן חושב שטוב שיהיו לנו שחקני סגל רחב רעבים להוכיח את עצמם.
אם מכירה של אוחנה תביא את מוחמד, אני מקבל את זה.MikiRed כתב:שיקום האמון והביטחון = עלי מוחמד כהחתמה זר מוביל