למה שישפיע?יש להם יומיים להתאושש.אסי, דגים כתב:הצום ישפיע על עזרא וצדק? מצד שני יום ראשון זה עדיף על שלישי
דינמו זאגרב- הפועל באר שבע- שלישי, 21:00, מקסימיר
Re: דינמו זאגרב- הפועל באר שבע- שלישי, 21:00, מקסימיר
ממש לאאסי, דגים כתב:הצום ישפיע על עזרא וצדק? מצד שני יום ראשון זה עדיף על שלישי
כולה יום אחד
המגן האיראני של זאגרב "נפצע" ולא ישחק מולנו. הוא המגן הפותח שלהם?
- The red one
צעיר והגיע רק הקיץ..לא נראה לי שבנו עלו להיות פותחהפועלעולה כתב:המגן האיראני של זאגרב "נפצע" ולא ישחק מולנו. הוא המגן הפותח שלהם?
יצאו הימורים למשחק
1.7 ניצחון לזאגרב
3.4 תיקו
4.5 ניצחון שלנו
היחס לא כל כך מעודד אבל המלצה למשחק הזה ששני הקבוצות מבקיעות ב 90 דקות
1.7 ניצחון לזאגרב
3.4 תיקו
4.5 ניצחון שלנו
היחס לא כל כך מעודד אבל המלצה למשחק הזה ששני הקבוצות מבקיעות ב 90 דקות
מבאס
חשבתי שיתנו לנו יחס קצת יותר טוב
- ForeverRed
כסף על הרצפה שמעון.שמעון א כתב:מבאס
כל עוד נותנים שער חוץ אני אופטימי.
הפסד 2-1 נניח זו תוצאה לא רעה (אני ממש לא משלים עם הפסד).
טרנר + פלוס החזרה של טוני ואנחנו חזק בעניינים.
אם נדע לצאת למעברים כמו שצריך יהיה בסדר.
יש לנו קבוצה מחוברת ומתואמת יותר ומאמן שיודע לבוא טקטי.
כבר צברנו מספיק ניסיון כדי לבוא לשחק על תוצאה ולהיות עוקצניים, מקווה ומאמין שגם נראה את זה.
כבר צברנו מספיק ניסיון כדי לבוא לשחק על תוצאה ולהיות עוקצניים, מקווה ומאמין שגם נראה את זה.
- simply-red
אני לא מסכים,yossi כתב:כל עוד נותנים שער חוץ אני אופטימי.
אני עם תחושה שאנחנו לא מגיעים במצב האידאלי, נראה לי שהצפיה הייתה שנגיע לשלב הזה עם ההרכב החזק והאופטימלי, בפועל אנחנו עם שוער זר שלא בטוח שישחק בגלל חוסר תיאום/לא בטוח בעצמו, קשר זר שנמצא שבוע וחצי בקבוצה, אוגו רק חזר לשחק, טוני בשביתת חוזה, כנראה ישחק רק בגומלין.
תקועים עם שני זרים שמעקבים את החיזוק הזר שלא מגיע ואנחנו רק עם שני בלמים כשירים בסגל שאחד מהם עוד צריך להוריד הרבה חלודה.
וואלה אני קיוותי שהדברים יראו אחרת הקיץ אבל בגלל מיליון ואחד דברים אנחנו מגיעים למאני טיים לא במצב שהיינו צריכים להיות בו.
אנחנו ביולי, חי בסרט מי שחושב שבשלב הזה דברים יהיו סגורים ועוד עם זמן הרצה. בכל קבוצה בעולם שתעלה לשחק מחרתיים יהיו המון סימני שאלה.simply-red כתב: אני לא מסכים,
אני עם תחושה שאנחנו לא מגיעים במצב האידאלי, נראה לי שהצפיה הייתה שנגיע לשלב הזה עם ההרכב החזק והאופטימלי, בפועל אנחנו עם שוער זר שלא בטוח שישחק בגלל חוסר תיאום/לא בטוח בעצמו, קשר זר שנמצא שבוע וחצי בקבוצה, אוגו רק חזר לשחק, טוני בשביתת חוזה, כנראה ישחק רק בגומלין.
תקועים עם שני זרים שמעקבים את החיזוק הזר שלא מגיע ואנחנו רק עם שני בלמים כשירים בסגל שאחד מהם עוד צריך להוריד הרבה חלודה.
וואלה אני קיוותי שהדברים יראו אחרת הקיץ אבל בגלל מיליון ואחד דברים אנחנו מגיעים למאני טיים לא במצב שהיינו צריכים להיות בו.
נכון, רצינו להיות במקום קצת אחר אבל מה-11 שיעלו לשחק, עזרא כנראה יהיה השחקן שדה היחיד שחדש (מאמין שנפתח עם אותו הרכב, דן במקום סטו). זה יתרון גדול.
חוץ מזה, מלבד טוני זה ההרכב החזק והאידיאלי. וגם הוא יהיה כשיר ויש מצב יעלה מהספסל.
תהיה בטוח שאוהד של זאגרב היה רוצה להיות במקומך. הם מגיעים עם מאמן חדש ולא מעט חילופי שחקנים וללא אף משחק רשמי. סימני השאלה שם "קצת" יותר גדולים מאצלנו.
מאבוקה? תנסה משחק החוץ במאריבור...South Boy כתב:
בדיוק. הדוגמה הכי טובה והכי מעצבנת שעולה לי לראש היא ההרמה של מאבוקה בנסיעה לסמי עופר אשתקד.
בעיקר חושש מההגנה שלנו, לא נראתה טוב מול האסטונים.
+1delta7 כתב:בעיקר חושש מההגנה שלנו, לא נראתה טוב מול האסטונים.
דווקא מההתקפה אני פחות דואג, ההגנה עדיין מקרטעת
- simply-red
האמת שזאגרב לא מעניינים אותי, אני מסתכל עלינו,(ההתייחסות שלי היא לאירוםה, מהליגה כרגע אני לא מודאג) "הצרה" שלנו היא שאנחנו צריכים להגיע לסוף יולי בצורה דיי מוגמרת ואני מתכוון בעיקרת לגיזרת הזרים, על הזרים תקום ותיפול העונה האירופית, נכון שהיו מיליון סיבות לכל העיקובים בהחתמות ובעיקר בגלל שנתקענו עם קוואנקה, פקהארט וקורהוט מה ששיבש לנו את כל ההכנות.
אתה מבין שיש מצב שביום שלישי אתה עלול לעלות למשחק חוץ באירופה עם שני(!) זרים בהרכב?
מה שהספיק לפלורה לא יספיק לזאגרב
אתה מבין שיש מצב שביום שלישי אתה עלול לעלות למשחק חוץ באירופה עם שני(!) זרים בהרכב?
מה שהספיק לפלורה לא יספיק לזאגרב
זה לא מדע מדויק, אבל להגנות יש נטייה "לזרוק" כשהיריבה חלשלושהdelta7 כתב:בעיקר חושש מההגנה שלנו, לא נראתה טוב מול האסטונים.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]