הפועל ב"ש- בית"ר ירושלים, ראשון, 21:00, טרנר
Re: הפועל ב"ש- בית"ר ירושלים, ראשון, 21:00, טרנר
אוגו חוזר במצב רוח קרבי. בכל זאת הייתי רוצה לראות את קבהא לידו, לפחות באחד משני המשחקים הקרובים.
המפתח הוא הרגל של נאוקמה. אם יצליח לגנוב מנוחה ויצא מהפציעה + חזרה של ויטור - זה שלנו.
המפתח הוא הרגל של נאוקמה. אם יצליח לגנוב מנוחה ויצא מהפציעה + חזרה של ויטור - זה שלנו.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מצד אחד ראיתי את המשחק מסתיים באחד על אחד של טוני מול קליימן שהיה עושה 2-0 וסוגר תסיפור, מצד שני בית״ר היום הייתה הקבוצה שהייתה הכי קרובה לנצח אותנו בליגה בטרנר.
אין מה לעשות, מאז היציאה של טוני נשארנו עם זר אחד בהרכב (פקהארט) וזה יותר מידי, בלי מיגל, בלי אוגו, בלי טוני, נשאר רק לסחוט את הלימון ולקוות שזה יספיק ולמזלנו זה הספיק היום.
אין מה לעשות, מאז היציאה של טוני נשארנו עם זר אחד בהרכב (פקהארט) וזה יותר מידי, בלי מיגל, בלי אוגו, בלי טוני, נשאר רק לסחוט את הלימון ולקוות שזה יספיק ולמזלנו זה הספיק היום.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
ממש לא. ניהל את המשחק שלנו בצורה מעולה ועשה עבודה שחורה נהדרת בהיעדרו של אוגו.שמעון א כתב: אתה ציני נכון?
תסתכלו קצת מעבר ואולי תראו את זה גם אתם.
לא מצליח להבין מה אתה אנשים מוצאים בשחקן הזה. היום היו לו כמות איבודים מטורפת, עבירות לא מחוייבות במקומות מסוכנים מעט מאוד מסירות שדוחפות קדימה. אחד החלשים במשחק היום לדעתי.CrazyRed7 כתב:מה אתה מדבר?איינבינדר היה מצוין היום.
איינבינדר היה הכי חלש במגרש
ואני מהמפרגנים הכי גדולים שלו פה
לא יודע מה ראית כפרה
ואני מהמפרגנים הכי גדולים שלו פה
לא יודע מה ראית כפרה
- yanivnew91
ראיתי בשידור כי אני בחו"ל
שמתי הילוך חוזר של הגול שלהם כמה פעמים ועדיין לא הצלחתי למצוא את מתן אוחיון
שמתי הילוך חוזר של הגול שלהם כמה פעמים ועדיין לא הצלחתי למצוא את מתן אוחיון
איינבינדר עשה את הפעולה הכי טובה במשחק עם שני התאקלים ברצף שההיאו כדור לממן שמסר לוואקמה שהחמיץ את השער שיגמור את המשחק.
לא יודע אם איבנדר היה חלש , הוא היה אפור היום , למ"למ .
היו יותר גרועים ממנו .
ראו בבירור שמליקסון וטוני לא כשירים , הם פחות באו לכדור פחות יזמו , וכשזה קורה פחות המשחק שלנו תקוע .
היו יותר גרועים ממנו .
ראו בבירור שמליקסון וטוני לא כשירים , הם פחות באו לכדור פחות יזמו , וכשזה קורה פחות המשחק שלנו תקוע .
- ForeverRed
וביתר 90 הדקות מה?izguy83 כתב:איינבינדר עשה את הפעולה הכי טובה במשחק עם שני התאקלים ברצף שההיאו כדור לממן שמסר לוואקמה שהחמיץ את השער שיגמור את המשחק.
מרכז הגנה של אוחיון ואלחמיד
מרכז קישור של קבהא ואביינדר
וחוד של פקהארט, זה איכות של הפועל רעננה בואכה בני יהודה
הצלחנו להחזיק בשיניים עד עכשיו,אבל חייב חייב חייב את המשולש אוגו-ויטור-וואקמה כדי לעשות עוד אליפות
מרכז קישור של קבהא ואביינדר
וחוד של פקהארט, זה איכות של הפועל רעננה בואכה בני יהודה
הצלחנו להחזיק בשיניים עד עכשיו,אבל חייב חייב חייב את המשולש אוגו-ויטור-וואקמה כדי לעשות עוד אליפות
אני ממש לא מהחסידים שלו, אבל אם כולם נלחמים כמוהו, אנחנו יורדים עם 3 במחצית.ForeverRed כתב: וביתר 90 הדקות מה?
זה לא זה
זה לא זה מתחילת העונה
ככה לא נצליח לשמור על הצלחת וגם לא להביא גביע המדינה
כל קבוצה השנה לוחצת אותנו גבוהה בחצי שלנו, משחקים עם 2 בלמים ולא 3 כמו בשנתיים האחרונות, מאמינים שאפשר להוציא מאיתנו נקודות גם בטרנר... אנחנו כבר לא מפחידים אף אחד
אם אוגו לא יחזור להיות מפלצת, ואם ויטור לא יחזור לייצב את מרכז ההגנה שלנו, אין לנו סיכוי.
עד עכשיו היה לנו מזל... זהו, נגמר. עכשיו צריך את הכוכבים שלנו שיובילו אותנו קדימה.
זה לא זה מתחילת העונה
ככה לא נצליח לשמור על הצלחת וגם לא להביא גביע המדינה
כל קבוצה השנה לוחצת אותנו גבוהה בחצי שלנו, משחקים עם 2 בלמים ולא 3 כמו בשנתיים האחרונות, מאמינים שאפשר להוציא מאיתנו נקודות גם בטרנר... אנחנו כבר לא מפחידים אף אחד
אם אוגו לא יחזור להיות מפלצת, ואם ויטור לא יחזור לייצב את מרכז ההגנה שלנו, אין לנו סיכוי.
עד עכשיו היה לנו מזל... זהו, נגמר. עכשיו צריך את הכוכבים שלנו שיובילו אותנו קדימה.
כמה מכעיס ומקומם לראות את כל היציע הצפוני עמוס באוהדי בית"ר. הם אפילו לא טרחו להסתיר שהם אוהדי בית"ר, אשכרה שרו איתם וקיללו שחקנים שלנו כאילו כלום.
טפי על כל אותם אנשים שמכרו כרטיסים לקהל שלהם. נמאס כבר לראות את זה כל פעם מחדש!!!
טפי על כל אותם אנשים שמכרו כרטיסים לקהל שלהם. נמאס כבר לראות את זה כל פעם מחדש!!!
שלא גומרים תמשחק ב2 0 זה מה שקורה
לדעתי תיקו שיקף
מה שיותר הרגיז אותי זה שבכל מאבק אווירי או פיזי ביתר ניצחו
זה שי !
לדעתי תיקו שיקף
מה שיותר הרגיז אותי זה שבכל מאבק אווירי או פיזי ביתר ניצחו
זה שי !

- ForeverRed
כשבמצב של תיקו במשחק בית היריבה מתלהבת ורוצה יותר ממך זה אומר הכל.
זה סיכום המשחק מבחינתי.
היה לנו בידיים וכרגיל הלכנו לישון ובעטנו את זה.
זה סיכום המשחק מבחינתי.
היה לנו בידיים וכרגיל הלכנו לישון ובעטנו את זה.