הם לא צריכים לשמור על שער נקי אלה צריכים לכבוש, עדיף שיפגעו בפן ההתקפי מאשר בהגנתי שגם ככה הם לא הכי מוכשרים מאחור.Sir Alex Ferguson כתב: מבחינה התקפית קינג היה כלי חשוב מאוד להונגרים, הוא תקף כל המשחק והראה שהוא גם שחקן מהיר וטכני. מבחינה הגנתית הוא הפקיר את טוני המון והימר הרבה פעמים על חטיפת כדורים רחוק מהשער וכשזה לא הצליח כמו בגול השני טוני נשאר לבד עם הבלם הכבד של ההונגרים והעניש אותם.
ככה שמצד אחד טוב שקינג נפצע כי עכשיו באמת ההונגרים יבנו את עצמם רק על לאזמפבה ואפל, מצד שני עכשיו כניראה יסיטו בלם לעמדת המגן הימני וטוני יזכה לפחות שטח וחופשיות מהמשחק הראשון.
הונבד בודפשט- הפועל ב"ש, רביעי, 22:15, בוז'יק
- simply-red
Re: הונבד בודפשט- הפועל ב"ש, רביעי, 22:15, בוז'יק
4 בלמים בהגנה, לאנזפמה אחד שאם אתה שומר אותו אישית אין להם כמעט כלום בהתקפה. כל זה כשהם צריכים לכבוש. קניתי.Sir Alex Ferguson כתב: בלם כבד לא יעלה למעלה ויפקיר את ההגנה אם ישחק כמגן, ואם ההונגרים שוב ישחקו עם 3 בלמים אז טוני יצטרך להתגבר על שני בלמים, אחד בצד ימין ואחד באמצע, ויזכה לפחות שטח, וזה הרבה יותר קשה מאשר לקבל כדור עם שטח מול בלם אחד.
אני מקווה רק שבכר ידגיש למליקסון להיצמד כמה שיותר לקו ימין ולהקל בכך גם על טוני.
- נתחזק בינואר
- Title: קרייזי-רד
ההעדרות טובה לכם מאוד. בלי קשר למידת החופש שוואקמה ספציפית יקבל, הונבד לא תעלה בלי לכבוש, ואיקן-קינג הוא ציר התקפי מרכזי בקבוצה. יהיה להם קשה לכבוש. לגבי הסטת הבלם לעמדת המגן - באראט שיחק לא מעט בקריירה כמגן. הוא כן איטי נורא אבל מכיר את העמדה.
כותב את בלוג הכדורגל העצמאי "נתחזק בינואר". טקטיקה הארדקור
https://www.facebook.com/LehaviBlog/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/LehaviBlog/" onclick="window.open(this.href);return false;
בינתיים אני קורא שהטבח עדיין בספק ודופק את הראש בקיר. מה נסגר איתך בנאדם? אתה חצי שנה בקבוצה- חמישה חודשים פצוע.
חלקכם ודאי שואלים למה אני מוטרד כל כך מהעדרות צפויה של שחקן משלים ממילא.
אבל בעיניי, עם זריהן בסגל וכשיר, אנחנו צולבים את ההונגרים אחרי ה-2:0 בטרנר ומופיעים לגומלין עם ילדים ג.
כל מה שהיינו צריכים זה שחקן אגף אמיתי, שיודע לרוץ עם הכדור מהר, לדרבל את המגן ולהכניס כדורים חדים לרחבה.
קיצוני קלאסי- שבורח לקו ומושך איתו את שחקן. מפנה שטחים באמצע.
עומד לי על קצה הלשון להגיד בוז'.
אבל לא.
אבל בעיניי, עם זריהן בסגל וכשיר, אנחנו צולבים את ההונגרים אחרי ה-2:0 בטרנר ומופיעים לגומלין עם ילדים ג.
כל מה שהיינו צריכים זה שחקן אגף אמיתי, שיודע לרוץ עם הכדור מהר, לדרבל את המגן ולהכניס כדורים חדים לרחבה.
אבל לא.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
Totti כתב:בינתיים אני קורא שהטבח עדיין בספק ודופק את הראש בקיר. מה נסגר איתך בנאדם? אתה חצי שנה בקבוצה- חמישה חודשים פצוע.
אבל לא.
בול !
אבל לא צריך להגיד בוזי , אפילו דור אלו יכול לעשות את העבודה הזו טוב .
כמו שהספקתי להכיר את ברק הוא יפתח בלחץ על השער ההונגרי.
ההיסטוריה איתו מוכיחה שכל פעם שכביכול בא לשחק על תוצאה הפתיע את היריבה עם לחץ בפתיחה ובליץ כדי להשיג שער מהיר,אלו יהיו 20 דקות קריטיות שנהיה חייבים להבקיע בהם.
לדעתי יפתח עם אותו הרכב שפתח בארץ.
ההיסטוריה איתו מוכיחה שכל פעם שכביכול בא לשחק על תוצאה הפתיע את היריבה עם לחץ בפתיחה ובליץ כדי להשיג שער מהיר,אלו יהיו 20 דקות קריטיות שנהיה חייבים להבקיע בהם.
לדעתי יפתח עם אותו הרכב שפתח בארץ.
מרגיש קצת אלי אוחנה, אבל יש לי גם תחושה לא טובה וגם תחושה של 3-0 קל שלנו
כאילו קצת שכחנו שיש אחד בחצי מיליון יורו לעונה שעונה בדיוק על ההגדרות האלה.Totti כתב:בינתיים אני קורא שהטבח עדיין בספק ודופק את הראש בקיר. מה נסגר איתך בנאדם? אתה חצי שנה בקבוצה- חמישה חודשים פצוע.
אבל לא.
מבאס.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
ניב כתב:
כאילו קצת שכחנו שיש אחד בחצי מיליון יורו לעונה שעונה בדיוק על ההגדרות האלה.
מבאס.
כמה אפשר לחפור בקשר לבוזגלו. די, הלך. אבא שלו זה סרטן לקבוצה. רק מחפש לשגע את כולם.
אכלו לו ושתו לו. מאור בוזגלו יכול ללכת לחיפה אם הוא רוצה. נראה אותו מסתדר עם כל האגו שמתפתח שם.
וגם לו עצמו לא חסר אגו. אדון נעלבי.
אם קואנקה ייתן רבע מהכישרון שלו, זה יהיה יותר מבוזגלו בשיאו.
וזה לא היה חצי מיליון יורו. המשפחה רוצה הרבה יותר. שיחפשו מי ינענע אותם
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור
דיברתי על קוואנקה.shacharb כתב:
כמה אפשר לחפור בקשר לבוזגלו. די, הלך. אבא שלו זה סרטן לקבוצה. רק מחפש לשגע את כולם.
אכלו לו ושתו לו. מאור בוזגלו יכול ללכת לחיפה אם הוא רוצה. נראה אותו מסתדר עם כל האגו שמתפתח שם.
וגם לו עצמו לא חסר אגו. אדון נעלבי.
אם קואנקה ייתן רבע מהכישרון שלו, זה יהיה יותר מבוזגלו בשיאו.
וזה לא היה חצי מיליון יורו. המשפחה רוצה הרבה יותר. שיחפשו מי ינענע אותם

"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
אוקיי, סליחה, טעות שלי. חשבתי שעוד פעם עושים פה סייאנס על משפחת בוזגלוניב כתב:
דיברתי על קוואנקה.
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור
- סתיו רווח!.!
- Title: למסגרת במספרת הללויה!
- יצירת קשר:
ידוע מתי קואנקה יחזור?
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל 
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
באר שבע גם בטוב אווו אווו
באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה

באר שבע גם בטוב אווו אווו

באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
מזג אוויר חם בבודפסט בימים אלו. יום רביעי במהלך היום כ33 מעלות אך בשעת המשחק תהיה טמפרטורה נוחה של כ20 מעלות ללא גשם.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- yanivnew91
פרפקטגדי כתב:מזג אוויר חם בבודפסט בימים אלו. יום רביעי במהלך היום כ33 מעלות אך בשעת המשחק תהיה טמפרטורה נוחה של כ20 מעלות ללא גשם.
שיקדימו את המשחק ל-18:00, זה יתיש את הישראלים הם לא רגילים.גדי כתב:מזג אוויר חם בבודפסט בימים אלו. יום רביעי במהלך היום כ33 מעלות אך בשעת המשחק תהיה טמפרטורה נוחה של כ20 מעלות ללא גשם.
נראה לי הונגריה תעלה בלהבות וזה עדיין יהיה יום קריר בישראל.