איסאק קוונאקה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
simply-red

Re: איסאק קוואנקה

שליחה על ידי simply-red »

The red one כתב:אוף אוף לא מאמין שרק בעמוד 11 אני מגיב פה לראשונה!

אשכרה עברתי על הכל -
אני חושב שאתם טיפה טיפה (באמת טיפה טיפה) מגזימים. שחקן בגיל כזה עם רזומה כזה (עונה שלמה בליגה הספרדית , ברצלונה וכו') מגיע לכאן כי נראה הבין שזו פחות או יותר ההזדמנות היחידה להציל את הקריירה וכי ייתכן שהוא לא קיבל הצעה בגובה כזה (חצי מיליון יורו !!!) מאף קבוצה בספרד.

אם זה טוב? לא בטוח. נוסיף לזה את היסטוריית הפציעות..וואלה...מעניין, הימור מושכל.

אמור לחתום מיד בסיום החוזה שלו בגראנדה (30.6)
נחכה עד ה 30.6 ?!?!
אתה יודע כמה דברים יכולים לקרות עד אז?
מקווה שחתמו על זכרון דברים... חח

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

אדום זקן כתב: מחליף לבוזגלו על שלל התכונות שמנית,היה עולה להפועל ב"ש הרבה יותר מחצי מליון יורו לעונה ואם באמת ברק כיוון לסגנון הזה הוא היה עושה שמיניות באוויר להשאיר אותו כי הרי למה להביא אותו הדבר שיש לך את הכי טוב?
יש מצב ואני מאוד עדין שבכר לא החזיק מבוזגלו,לא החזיק מהסגנון שלו רצה לשנות וחיפש משהו אחר.
בכר לא מחזיק מבוזגלו לא בגלל רמת המשחק שלו. לבכר פשוט נשבר הזין מהגנון שבוזגלו פתח בקבוצה! אין לא סבלנות לרעשי רקע, בכי, לקחו לי שתו לי. אם כל האהבה לבוזגלו הוא באמת הצליח להמאיס את עצמו גם על הצוות המקצועי ולראייה החוסר רצון להאבק עליו. זאת לפחות דעתי והיא מבוססת על פרי דימיוני בלב ולא על ידיעות או עובדות :מעשן:

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

ForeverRed כתב: קשה לי להאמין שזה נכון. הקרע עם המשפחה פשוט היה גדול מדי.

אני מניח שהיו מועמדים בסגנון הזה. השאלה מה היה המחיר וכמה קשה היה לשכנע אותם להגיע.
אם תבדוק לאורך התקופה של השנה וקצת האחרונות תשים לב בין השורות שהטענה המרכזית של בוזגלו היא שהוא לא נספר.
יש דברים שאתה רואה בניואנסים הקטנים ששואלים את בכר לגבי בוזגלו.
"בסוף זו החלטה של השחקן"
"אין אחד שהוא גדול מהמועדון"
"אני לא קובע את ההרכב לפי שם המשפחה"
וכו כו וכו.
ברק הוא אדם מאוד אינטיליגנט,שהוא מתראיין כל תשובה שלו מדודה ומוכוונת מטרה.
לדעתי חיפש משהו שהוא לא בוזגלו.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

גרם לפאקינג ניב, אריק וקובי לכתוב בפורום.

חייבים להביא.

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

טוב אז לכל הלחוצים הוא סגור אצלנו בוודאות 100 אחוז. (מי שהספיק לעקוב יודע שאני כותב רק דברים ודאיים כאן).

קצת דעה שלי עליו בתור אוהד בארסה מילדות ולא מהעשור האחרון וראיתי משחקים שלו בבארסה ב' וגם בבוגרת ובשאר הקבוצות בספרד:

שחקן עם פוטנציאל מעולה, לא ממומש כמו שהרבה כבר כתבו כאן.
יכולות פיזיות חלשות ביחס לאירופה, בארץ די שוויוני.
דריבל טוב פלוס כיאה לשחקן התקפה שגדל בלה מאסיה של בארסה.
כמובן שאין מה להתלהב ברמה של "עוד חלוץ ואפשר לסגור את הליגה" (כמו שכתבו כאן בדפים קודמים).
היו כאן שחקנים שבאו מספרד וליגות גדולות אחרות עם שמות כמו דוד אגאנזו בזמנו בבית"ר, מארק ואליינטה, דניאל דה רידר ולא ממש הצליחו בארץ.
צריך לרדת לקרקע, הדברים יהיו די מעורפלים בהתחלה לדעתי, לא יהיה לו פה קל והוא לא יהיה מעל הליגה.
עם ביטחון וריצה בהרכב נוכל להרוויח שחקן טוב, בטח יותר טוב מאצילי, שחקן חרוץ, עושה הגנה כשצריך ונלחם.
מתאפיין בהכנסת כדורים לרחבה יותר מאשר מבקיע. שורה תחתונה לא להתלהב, לא מגיע לכאן עילוי ואחד שמעל הליגה, אבל בהחלט שחקן טוב שעם דרך חלקה יכול להיות אחד משחקני ההתקפה הבולטים בליגה.

אפשר להעביר את הנושא לדיון המרכזי :תופים:

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

שליחה על ידי yanivnew91 »

אם באמת הכל סגור ויציגו אותו רק בעוד כמה ימים הייתי שמח לראות איזו הצגה מיוחדת ומושקעת סוף סוף של רכש.
יש להם זמן להתארגן

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

yanivnew91 כתב:אם באמת הכל סגור ויציגו אותו רק בעוד כמה ימים הייתי שמח לראות איזו הצגה מיוחדת ומושקעת סוף סוף של רכש.
יש להם זמן להתארגן
בשביל מה? הוא עוד רכש. לא צריך לעשות ממנו הר של ציפיות (האוהדים כבר עושים) ולא להציג אותו כמושיע ולא לארגן לו משהו כאילו מסי נחת פה.

סמל אישי של משתמש
RedBend
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedBend »

The red one כתב: בשביל מה? הוא עוד רכש. לא צריך לעשות ממנו הר של ציפיות (האוהדים כבר עושים) ולא להציג אותו כמושיע ולא לארגן לו משהו כאילו מסי נחת פה.
הוא לא עוד רכש, אבל דווקא בגלל זה אני מסכים איתך שאין צורך בשפוני. אחד ה"סודות" של בכר, הוא היכולת שלו לדאוג לחדר הלבשה בריא, דרך ראייה מערכתית ואינטיליגציה רגשית סופר גבוהה.
הצגת שחקן היא דרך לקדם מרצנדייז ותו לא.

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

שליחה על ידי yanivnew91 »

The red one כתב: בשביל מה? הוא עוד רכש. לא צריך לעשות ממנו הר של ציפיות (האוהדים כבר עושים) ולא להציג אותו כמושיע ולא לארגן לו משהו כאילו מסי נחת פה.
אין שום קשר בין שחקן שבא להיות מושיע לבין הצגה מרשימה שתיתן באז ותגרום לאנשים לפרגן קצת למועדון. וכן, לשכוח לפחות בינתיים מהבחור שהוא הגיע להחליף

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אדום זקן כתב: אם תבדוק לאורך התקופה של השנה וקצת האחרונות תשים לב בין השורות שהטענה המרכזית של בוזגלו היא שהוא לא נספר.
יש דברים שאתה רואה בניואנסים הקטנים ששואלים את בכר לגבי בוזגלו.
"בסוף זו החלטה של השחקן"
"אין אחד שהוא גדול מהמועדון"
"אני לא קובע את ההרכב לפי שם המשפחה"
וכו כו וכו.
ברק הוא אדם מאוד אינטיליגנט,שהוא מתראיין כל תשובה שלו מדודה ומוכוונת מטרה.
לדעתי חיפש משהו שהוא לא בוזגלו.
הבעיה לא הייתה עם היכולת של בוזגלו, שגיוונה לנו את הסגל בצורה כמעט מושלמת, אלא עם הדרישות וההתנהגות.

הוא רצה להיות באנקר. מה לעשות שיש שחקנים טובים ממנו ושיקולים נוספים. בסוף הקבוצה מעל הכל. זה לא אומר שברק לא החזיק ממנו מקצועית, או שאין צורך בשחקן בסגנון הזה בקבוצה. ההפך הוא הנכון.

רן, קצת סתרת לי את עצמך. אם הוא פוטנציאל מעולה ויוכל להפוך לאחד הטובים בליגה, אז איך זה שהוא לא יהיה מעל הליגה? מה ההגדרה שלך לשחקן כזה?

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

RedBend כתב:
הוא לא עוד רכש, אבל דווקא בגלל זה אני מסכים איתך שאין צורך בשפוני. אחד ה"סודות" של בכר, הוא היכולת שלו לדאוג לחדר הלבשה בריא, דרך ראייה מערכתית ואינטיליגציה רגשית סופר גבוהה.
הצגת שחקן היא דרך לקדם מרצנדייז ותו לא.
נו, לקדם מרצ'נדייז. למה כבר צריך לקדם מרצ'נדייז שלו? תן לו להכנס לכושר, להתאקלם, להפציץ בצרורות ואז שכולם יריירו עליו.

תקדם מרצ'נדייז של צדק, ברדה, ויטור, אוגו, וואקמה - לא חסר. לא צריך להפיל עליו לחץ בין אם הצגות מיוחדות או בין אם קידום מרצ'נדייז.

ולמה הוא בדיוק לא "עוד רכש"? נכון, הוא בא למלא חור גדול. אבל כרגע, על הנייר, נכון לעכשיו, הוא תעלומה. הוא לא ויטור שהגיע לפה אחרי 3 עונות שבהן הצטיין במדי קבוצת צמרת ביוון או פורטוגל או לא משנה.

יניב - איך שלא תציג אותו זה כבר לא יתן באז. איזה רעיון יכול לתת לך בראש שיגידו "וואו" על שחקן שכבר ידוע שחתום? ייכנס בפליק פלאק לאחור?
אם כבר באז על הצגות שחקנים - זה צריך להיות על שחקן שאנחנו לא יודעים מי הוא ושהמועדון יעשה טיזינג בכל מיני דרכים. או לכל הפחות (כי לשמור סוד על שחקן ולעשות טיזינג יום שלם או כמה ימים עליו זה קצת בלתי אפשרי) - הצגה כמו שעשו לדודזאדה במכבי. פתאום בלי התראה עלה לייב בעמוד הפייסבוק של המועדון, ראו את הסמל של המועדון, המצלמה שינתה זווית וראו צלם מצלם, לא ראו את מי, הצלם צילם במשך 2 דקות ואז המצלמה הסתובבה וחשפו את אופיר שחייך ואמר תודה וכו'.

סמל אישי של משתמש
RedBend

שליחה על ידי RedBend »

The red one כתב: נו, לקדם מרצ'נדייז. למה כבר צריך לקדם מרצ'נדייז שלו? תן לו להכנס לכושר, להתאקלם, להפציץ בצרורות ואז שכולם יריירו עליו.

תקדם מרצ'נדייז של צדק, ברדה, ויטור, אוגו, וואקמה - לא חסר. לא צריך להפיל עליו לחץ בין אם הצגות מיוחדות או בין אם קידום מרצ'נדייז.

ולמה הוא בדיוק לא "עוד רכש"? נכון, הוא בא למלא חור גדול. אבל כרגע, על הנייר, נכון לעכשיו, הוא תעלומה. הוא לא ויטור שהגיע לפה אחרי 3 עונות שבהן הצטיין במדי קבוצת צמרת ביוון או פורטוגל או לא משנה.
לעניין המרצ'נדייז- הסכמתי כבר קודם שאין צורך בהצגה מיוחדת של השחקן. כתבתי מפורש שדווקא בגלל שהוא לא עוד רכש, אני מסכים שאין צורך בשפוני ובהעמסת ציפיות שממילא כבר קיימות.

למה לא עוד רכש? בדיוק מאותה סיבה שהוגו אלמיידה בשעתו לא היה "עוד רכש".
וממש אין קשר לחור שהוא בא למלא. לא רק שלא מדובר באותו סגנון, בוא ניכנס לפרופרציה. בהקשר של קואנקה בוזגלו WHO??
שורה תחתונה, לא בכל יום נוחתים כאן שחקנים מהסוג שלו.

סמל אישי של משתמש
RedBend

שליחה על ידי RedBend »

The red one כתב: נו, לקדם מרצ'נדייז. למה כבר צריך לקדם מרצ'נדייז שלו? תן לו להכנס לכושר, להתאקלם, להפציץ בצרורות ואז שכולם יריירו עליו.

יניב - איך שלא תציג אותו זה כבר לא יתן באז. איזה רעיון יכול לתת לך בראש שיגידו "וואו" על שחקן שכבר ידוע שחתום? ייכנס בפליק פלאק לאחור?
אם כבר באז על הצגות שחקנים - זה צריך להיות על שחקן שאנחנו לא יודעים מי הוא ושהמועדון יעשה טיזינג בכל מיני דרכים. או לכל הפחות (כי לשמור סוד על שחקן ולעשות טיזינג יום שלם או כמה ימים עליו זה קצת בלתי אפשרי) - הצגה כמו שעשו לדודזאדה במכבי. פתאום בלי התראה עלה לייב בעמוד הפייסבוק של המועדון, ראו את הסמל של המועדון, המצלמה שינתה זווית וראו צלם מצלם, לא ראו את מי, הצלם צילם במשך 2 דקות ואז המצלמה הסתובבה וחשפו את אופיר שחייך ואמר תודה וכו'.
אם יש תחום אחד שאנחנו רחוקים ממכבי שנות דור, זו מחלקת השיווק שלהם. הם רמה בפני עצמה. הלוואי עלינו חצי מזה

סמל אישי של משתמש
Eelect

שליחה על ידי Eelect »

ForeverRed כתב:רן, קצת סתרת לי את עצמך. אם הוא פוטנציאל מעולה ויוכל להפוך לאחד הטובים בליגה, אז איך זה שהוא לא יהיה מעל הליגה? מה ההגדרה שלך לשחקן כזה?
מצטרף לשאלה.
הייתי שואל אותך גם רן כאחד שעקב אחריו מה התקרה שלו לדעתך ביחס לליגה, אם הפוטנציאל אכן ימומש.
RedBend כתב:אם יש תחום אחד שאנחנו רחוקים ממכבי שנות דור, זו מחלקת השיווק שלהם. הם רמה בפני עצמה. הלוואי עלינו חצי מזה
בוא נקווה שהבדלי התקציב התהומיים יתבטאו בדברים כאלה ולא ברכש.

סמל אישי של משתמש
RedBend

שליחה על ידי RedBend »

ran כתב:טוב אז לכל הלחוצים הוא סגור אצלנו בוודאות 100 אחוז. (מי שהספיק לעקוב יודע שאני כותב רק דברים ודאיים כאן).

קצת דעה שלי עליו בתור אוהד בארסה מילדות ולא מהעשור האחרון וראיתי משחקים שלו בבארסה ב' וגם בבוגרת ובשאר הקבוצות בספרד:

שחקן עם פוטנציאל מעולה, לא ממומש כמו שהרבה כבר כתבו כאן.
יכולות פיזיות חלשות ביחס לאירופה, בארץ די שוויוני.
דריבל טוב פלוס כיאה לשחקן התקפה שגדל בלה מאסיה של בארסה.
כמובן שאין מה להתלהב ברמה של "עוד חלוץ ואפשר לסגור את הליגה" (כמו שכתבו כאן בדפים קודמים).
היו כאן שחקנים שבאו מספרד וליגות גדולות אחרות עם שמות כמו דוד אגאנזו בזמנו בבית"ר, מארק ואליינטה, דניאל דה רידר ולא ממש הצליחו בארץ.
צריך לרדת לקרקע, הדברים יהיו די מעורפלים בהתחלה לדעתי, לא יהיה לו פה קל והוא לא יהיה מעל הליגה.
עם ביטחון וריצה בהרכב נוכל להרוויח שחקן טוב, בטח יותר טוב מאצילי, שחקן חרוץ, עושה הגנה כשצריך ונלחם.
מתאפיין בהכנסת כדורים לרחבה יותר מאשר מבקיע. שורה תחתונה לא להתלהב, לא מגיע לכאן עילוי ואחד שמעל הליגה, אבל בהחלט שחקן טוב שעם דרך חלקה יכול להיות אחד משחקני ההתקפה הבולטים בליגה.

אפשר להעביר את הנושא לדיון המרכזי :תופים:
האמת שיש סיבה ללחץ, נפתח פה אשכול על גבי 13 עמודים בכמה שעות אפילו לפני שהגיע לארץ. מאין לך שזה סגור?
איך אבא שלי תמיד אמר לי... עד שלא רואה את לחיצת היד במשרד המעאפן של אסי... לא מאמין :מעשן:

שלח תגובה