מיכאל אוחנה חתם בבש ברגע האחרון
Re: מיכאל אוחנה חתם בבש ברגע האחרון
סכום העסקה לא אישיו.
במיוחד שבגילו יש לו עוד לאן להתפתח.
עדיף להשקיע סכומים כאלה על דור העתיד ולא על וורמוט שגמר קריירה.
אין לו משקולות על הרגליים, הוא לא צריך להוביל קבוצה, רק לעשות את מה שהוא יודע עם שחקנים טובים יותר. להוכיח שהוא שחקן מצוין, הוא הוכיח נשאר לו רק להתקדם.
עסקה מצוינת ללא סיכון משמעותי. מן הסתם שכילד צעיר יהיו לו הרבה עליות ומורדות.. לא משהו שישפיע על הקבוצה באופן ישיר.
הוא יפרע שטרות. אין לי ספק בכלל
במיוחד שבגילו יש לו עוד לאן להתפתח.
עדיף להשקיע סכומים כאלה על דור העתיד ולא על וורמוט שגמר קריירה.
אין לו משקולות על הרגליים, הוא לא צריך להוביל קבוצה, רק לעשות את מה שהוא יודע עם שחקנים טובים יותר. להוכיח שהוא שחקן מצוין, הוא הוכיח נשאר לו רק להתקדם.
עסקה מצוינת ללא סיכון משמעותי. מן הסתם שכילד צעיר יהיו לו הרבה עליות ומורדות.. לא משהו שישפיע על הקבוצה באופן ישיר.
הוא יפרע שטרות. אין לי ספק בכלל
- ForeverRed
מקרה אצילי הוא ממש לא דוגמא.RedHell כתב: גדי ניסיון העבר לימד אותנו שלא כך הדברים, במיוחד לא במועדון שלנו.
כששחקן רוצה לצאת לאירופה הוא ייצא בסופו של דבר.
מקרה אצילי הוכיח לנו מספיק טוב שאי אפשר להחזיק שחקן כנגד רצונו.
הוא שוחרר בגלל התנהלות בלתי תקינה מצד ביתר.
לגבי הטענה השנייה אני בטוח שברור לכולם, כולל דהאן ואוחנה, שהוא לא ימכר במחיר הפסד.
אין סרט כזה.
אז ככה, המהלך על רכישת אוחנה החל לפני שבוע כאשר ג׳קי הבין שאוחנה מתכוון לגשת לבוררות בטענה שהוחתם על חוזה לפני גיל 18 מה שאומר שהחוזה הסתיים.... ג׳קי שנלחץ לנוכח התקדים של אצילי החליט לבצע מהלך בתנאי שיכניס לפחות 2 מליון יורו ממכירה. כאשר במקביל הוא הבין שדרוש לו שחקן קישור התקפי כחלופה.
כאן נכנס דודו דהאן לתמונה ובשיחות הציע את דן ביטון בתמורה למכירת אוחנה.
שימו לב ! אלונה סרבה בתוקף למכור את ביטון והסכימה להשאלה לעונה תוך כדי רכישת כל כרטיסו של אוחנה בתמורה ל 1.3 מליון יורו, בסוף סגרו על מה שפורסם כאשר דן מושאל לשנתיים ללא אופציית רכישה של אשדוד !
באחת ההודעות שכתבתי נפלט לי בטעות השם אוחנה....אסור היה לי לעשות את זה והנה אני מתנצל.
קיבלתי על זה בראש....
אבל עזבו, הכי חשוב שרכשנו לעניות דעתי את השחקן המוכשר ביותר לגילו בישראל !
שאפו אדיר לאלונה ולכל המעורבים.
שימו לב ! אלונה סרבה בתוקף למכור את ביטון והסכימה להשאלה לעונה תוך כדי רכישת כל כרטיסו של אוחנה בתמורה ל 1.3 מליון יורו, בסוף סגרו על מה שפורסם כאשר דן מושאל לשנתיים ללא אופציית רכישה של אשדוד !
באחת ההודעות שכתבתי נפלט לי בטעות השם אוחנה....אסור היה לי לעשות את זה והנה אני מתנצל.
קיבלתי על זה בראש....
נערך לאחרונה על ידי גיל שגיב ב 07 ספטמבר 2016, 22:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
לא הפסד אבל גם לא כזה שתגיד הרווחתי עליו.ForeverRed כתב: מקרה אצילי הוא ממש לא דוגמא.
הוא שוחרר בגלל התנהלות בלתי תקינה מצד ביתר.
לגבי הטענה השנייה אני בטוח שברור לכולם, כולל דהאן ואוחנה, שהוא לא ימכר במחיר הפסד.
אין סרט כזה.
גם אם יצליח מאוד לא יעבור את סעום ההעברה של 3 מיליון יורו, משמע גקי קטף 2.5 ואתה בעצם רק 500k, עצוב קצת לא?
- The red one
אל תגזים אחי..בטח שיש סיכוי כזה.ForeverRed כתב:
אין סרט כזה.
חחחחחחחחחחחחחחחח

גיל..נפלט לי בטעות..אתה מודע לזה שזה פורום ואתה כותב פה?

המועדון פרסם שיש לאשדוד אופצייץ רכישהגיל שגיב כתב:אז ככה, המהלך על רכישת אוחנה החל לפני שבוע כאשר ג׳קי הבין שאוחנה מתכוון לגשת לבוררות בטענה שהוחתם על חוזה לפני גיל 18 מה שאומר שהחוזה הסתיים.... ג׳קי שנלחץ לנוכח התקדים של אצילי החליט לבצע מהלך בתנאי שיכניס לפחות 2 מליון יורו ממכירה. כאשר במקביל הוא הבין שדרוש לו שחקן קישור התקפי כחלופה.
קיבלתי על זה בראש....

- The red one
נפלט לוRedHell כתב:
המועדון פרסם שיש לאשדוד אופצייץ רכישה
- ForeverRed
מן הסתם שגקי יקטוף יותר.RedHell כתב: לא הפסד אבל גם לא כזה שתגיד הרווחתי עליו.
גם אם יצליח מאוד לא יעבור את סעום ההעברה של 3 מיליון יורו, משמע גקי קטף 2.5 ואתה בעצם רק 500k, עצוב קצת לא?
אני מסכים שהסכום קצת מוגזם, אבל בראייה עתידית זה אמור להשתלם.
אם נקבל ממנו שתי עונות טובות ונמכור בלי להרוויח מבחינתי עשינו את שלנו, בטח ביחס ליתר האפשרויות שעמדו על הפרק.
תזכור גם שבמידה ויהיה לו טוב פה, חזרה מאירופה תהיה בעדיפות ראשונה לבאר שבע.
אגב, השכר שעליו סוכם הוא 150 אלף דולר לעונה. לא נורא בכלל.
יתכן.RedHell כתב:
המועדון פרסם שיש לאשדוד אופצייץ רכישה
אני כותב את מה שנאמר לי.
עוד לא הצלחתי להבין על כמ עומד הסכום של האופציה של אשדוד ?
הקשבת יפה לחדשות הספורט היוםגיל שגיב כתב:אז ככה, המהלך על רכישת אוחנה החל לפני שבוע כאשר ג׳קי הבין שאוחנה מתכוון לגשת לבוררות בטענה שהוחתם על חוזה לפני גיל 18 מה שאומר שהחוזה הסתיים.... ג׳קי שנלחץ לנוכח התקדים של אצילי החליט לבצע מהלך בתנאי שיכניס לפחות 2 מליון יורו ממכירה. כאשר במקביל הוא הבין שדרוש לו שחקן קישור התקפי כחלופה.
קיבלתי על זה בראש....
לא פורסםTal_Hbs כתב:עוד לא הצלחתי להבין על כמ עומד הסכום של האופציה של אשדוד ?
אז גם שם אמרו שאין לאשדוד אופציית רכישה על ביטון ?ns75 כתב:
הקשבת יפה לחדשות הספורט היום
- ForeverRed
לכל מי שמוטרד מהמחיר:
על ורמוט היינו אמורים להפסיד 500-600 אלף יורו (שנתיים שכר).
על בני היינו אמורים להפסיד לפחות מיליון דולר (שנתיים שכר + 500 אלף דולר העברה).
בשני המקרים מדובר על שחקנים מבוגרים שלא היו מחזירים את ההשקעה בכסף.
על אוחנה, גם אם לא נרוויח, לאחר מכירה עתידית אנחנו לא אמורים להפסיד שקל.
גם מקצועית הוא אמור לתרום לנו יותר.
עכשיו נשמע יותר טוב?
על ורמוט היינו אמורים להפסיד 500-600 אלף יורו (שנתיים שכר).
על בני היינו אמורים להפסיד לפחות מיליון דולר (שנתיים שכר + 500 אלף דולר העברה).
בשני המקרים מדובר על שחקנים מבוגרים שלא היו מחזירים את ההשקעה בכסף.
על אוחנה, גם אם לא נרוויח, לאחר מכירה עתידית אנחנו לא אמורים להפסיד שקל.
גם מקצועית הוא אמור לתרום לנו יותר.
עכשיו נשמע יותר טוב?
במקום להנות מהרגע שהכשרון הכי גדול בישראל בשנים האחרונות נוחת בבש ולהבין את העוצמה שבהחתמה כזאת מבחינת המועדון שלנו ומבחינת יחסי הכוחות בכדורגל הישראלי אתם כבר תוהים בכמה זה יימכר והאם נרוויח עליו והאם זה קצת או הרבה. איזה חרדתיות אלוהים, תחזרו להיות אוהדים ולא כלכלכנים למען השם.
הוא שחקן טוב או לא, זה הפרמטר היחיד שחשוב, את כל שאר החישובים עושים אנשים שזה מעניינם ותפקידם.
הוא שחקן טוב או לא, זה הפרמטר היחיד שחשוב, את כל שאר החישובים עושים אנשים שזה מעניינם ותפקידם.
נערך לאחרונה על ידי avivgolan ב 07 ספטמבר 2016, 22:55, נערך פעם 1 בסך הכל.