פחח...אוהד הצלחות כתב:
בינתיים תמשיך להפציץ אותם בפייסבוק, אני איתך לגמרי, מר אידית גוסרסקי
אני פרימיטיבי, אין לי פייסבוק

פחח...אוהד הצלחות כתב:
בינתיים תמשיך להפציץ אותם בפייסבוק, אני איתך לגמרי, מר אידית גוסרסקי
עכשיו אנחנו לפחות יודעים שהמייל שלהם עובדאריק כתב:קיבלתי עכשיו מייל משפע.
קובי מימון במשכן 89 ש"ח
אגב, אחד הקטעים החזקים זה לפרסם שכל הכרטיסים אזלו, בזמן שמעולם לא הוצאו למכירה.delta7 כתב: עכשיו אנחנו לפחות יודעים שהמייל שלהם עובד
אני חושב שבגדול בדילמה שבין עוגמת נפש לאלו שעוד מתלבטים אם לטוס ועכשיו אין להם אפשרות לקנות כרטיס לבין עוגמת נפש לאלו שכבר קנו טיסה ועשויים להתקע בלי כרטיס למשחק, עדיף לבחור את הצד של אלו ששילמו על טיסה ולהבטיח להם כרטיס- על בסיס רשימות המייל שעשו מחמישי. גם אם זה אומר שלא יצאו כרטיסים למכירה בשיטה הרגילה.אריק כתב:
אגב, אחד הקטעים החזקים זה לפרסם שכל הכרטיסים אזלו, בזמן שמעולם לא הוצאו למכירה.
אריק, להזכירך כבר היינו בסרט הזה בו הכרטיסים אוזלים לפני שבכלל יצאו למכירה, מכבי ת"א לפני כמה שנים.אריק כתב:
אגב, אחד הקטעים החזקים זה לפרסם שכל הכרטיסים אזלו, בזמן שמעולם לא הוצאו למכירה.
נאלץ להסכים איתך (אבל אני לא אוביקטיבי).סניור כתב:
אני חושב שבגדול בדילמה שבין עוגמת נפש לאלו שעוד מתלבטים אם לטוס ועכשיו אין להם אפשרות לקנות כרטיס לבין עוגמת נפש לאלו שכבר קנו טיסה ועשויים להתקע בלי כרטיס למשחק, עדיף לבחור את הצד של אלו ששילמו על טיסה ולהבטיח להם כרטיס- על בסיס רשימות המייל שעשו מחמישי. גם אם זה אומר שלא יצאו כרטיסים למכירה בשיטה הרגילה.
אני לא אובייקטיבי ואני מהמתלבטים.delta7 כתב: נאלץ להסכים איתך (אבל אני לא אוביקטיבי).
מאחר שלא המצאנו את הגלגל,איך זה אמור לעבוד?איך זה עבד אצל קבוצות אחרות?סניור כתב:
אני לא אובייקטיבי ואני מהמתלבטים.
אבל ברור לי שטוב שהמועדון התערב ועצר את זה. תחשבו רק מה היה קורה כאן אם 2000 איש היו קונים כרטיסי טיסה לפראג בצורה זו או אחרת ובעוד חודש מגלים שיש רק 1000 כרטיסים, היו שורפים כאן את העיר.
אין לי מושג. אי רק חווה את דעתי לפי מה שאני מבין מהתגלגלות האירועים בימים האחרונים.yedidel כתב:
מאחר שלא המצאנו את הגלגל,איך זה אמור לעבוד?איך זה עבד אצל קבוצות אחרות?
במכבי ת"א למשל פירסמו את כמות הכרטיסים ונתנו כמה ימים זכות לבעלי מנויים לקנות כרטיס עםyedidel כתב:
מאחר שלא המצאנו את הגלגל,איך זה אמור לעבוד?איך זה עבד אצל קבוצות אחרות?
דווקא במכבי זה יותר בעייתי והם לקוחים את הדוגמא שלנו לאיך לדעתם ההנהלה שלהם היית צרכיה להתנהל..אריק כתב:
במכבי ת"א למשל פירסמו את כמות הכרטיסים ונתנו כמה ימים זכות לבעלי מנויים לקנות כרטיס עם
הצגת כרטיס טיסה. עדיין לא היה מקרה שההקצאה היתה נמוכה מהביקוש.
אם האוהדים שלנו כאן בפורום ומאחורי הקלעים לא היו מציפים את הנושא היינו מתבזים בפראג.
אני יכול לציין שגם במועדון וגם כמה עיתונאים סירבו בהתחלה להתייחס לנושא בגלל שהמשחק עוד
חודשיים ומשהו. אחד העיתונאים אף אמר "למה שלא נדבר על בעיית כרטיסים לחצי גמר הצ'מפיונס?".
אלה שכן לקחו את הנושא ברצינות עשו בדיקות וראו את הבעיה עד שבאיזשהו שלב גם המועדון התעורר
והבין שקיימת בעיה שצריך לטפל בה. כמות האנשים שסגרו עצמאית היא עצומה. מאות אנשים סגרו "עצמאית"
דרך סוכנויות נסיעה ולאו דווקא בדילים שפורסמו, אלא בטיסות אחרות, אבל עדיין מקומם מובטח.
בהמשך להודעה של אורן, במידה והמועדון באמת חכר מטוס עם 300 מקומות ומתכנן להטיס אוהדים,
זה מריח רע כי בעצם שוריינו כאן מקומות לאנשים שעדיין לא קנו חבילה...
השאלה היתה על משחקים בחו"ל. במשחקים בארץ הם לוקחים את הדוגמא שלנו.Tal_Hbs כתב:
דווקא במכבי זה יותר בעייתי והם לקוחים את הדוגמא שלנו לאיך לדעתם ההנהלה שלהם היית צרכיה להתנהל..
בחו"לאריק כתב:
השאלה היתה על משחקים בחו"ל. במשחקים בארץ הם לוקחים את הדוגמא שלנו.