אדום זקן כתב:
הכל נכון.
יש דרך.
ושוב נראה לי שהוא קצת נבהל וזז אחורה.
הלוואי שזה בכלל לא היה קורה.
סוף מעשה במחשבה תחילה.
אתה יודע מה הכי מרגיז אותי מאז שאני ילד שאוהדיי הפועל באר שבע תמיד מאז ומעולם אהבו יותר להתנפל על שחקן בית מאשר שחקן שבא מבחוץ
כאילו עשו עליהום על אופיר על רמי אליהו על סתיו שעזב לבני יהודה על אסי על אילוז כל הזמן שחקני הבית חוטפים על הראש הרבה יותר
הבנאדם רוצה שידרוג מי הוא בכלל שיגיד תודה שהוא משחק בהפועל באר שבע
זה הרוח שנושבת בקהל שלנו
זה שי !
זה שי ! כתב:
אתה יודע מה הכי מרגיז אותי מאז שאני ילד שאוהדיי הפועל באר שבע תמיד מאז ומעולם אהבו יותר להתנפל על שחקן בית מאשר שחקן שבא מבחוץ
כאילו עשו עליהום על אופיר על רמי אליהו על סתיו שעזב לבני יהודה על אסי על אילוז כל הזמן שחקני הבית חוטפים על הראש הרבה יותר
זה הרוח שנושבת בקהל שלנו
זה שי !
אין קשר,תעשה הפרדה.
פעם היו מחנות.
שכונה נגד שכונה,קללות,צעקות.
אבל זה חלק מהעובדה שאתה חלק מעיר שכולה סביב הקבוצה.
יש לזה יתרונות וכמובן חסרונות.
המקרה הזה שונה אין לי בעיה עם זה שהוא רוצה שדרוג,שחרור או וואט אבר.
יש לי בעיה עם הטיימינג וזהו.
זה שי ! כתב:
זה הרוח שנושבת בקהל שלנו
זה שי !
אתה בטוח שהוא מקבל 22 אלף ש"ח בחודש? כלומר 60-70 אלף דולר נטו לעונה?
שכר מאוד נמוך בהשוואה לשחקנים אחרים בקבוצה
זה שי ! כתב:האתר הזה נהיה בושה ישר מקללים ישר קוטלים שחקנים
לדעתי אופיר חייב לקבל שידרוג בלי קשר
חולה?מחרים? זה לא משנה תעובדה שהוא בין השחקנים שמרוויחים הכי פחות בקבוצה מגן נבחרת לא יכול להיות שיהיה לו חוזה כזה
אם היה לו הרמה נורמלית לפני שנתיים היה באירופה כבר
היה חלק מרביעיית הגנה שספגה הכי פחות בליגה
הבנאדם בן 25 26 צריך להתחתן חושב על עתידו כל אחד פה היה פועל באותה הדרך
זה שי !
מי ישמע נזקק סעד.
בגילו עבדתי משמרות לילה באבטחת מתקן דלק תמורת שכר מינימום + קצת.
למרות זאת הצלחתי להתחתן, להקים משפחה, לגדל ילדים..., תאמין לי גם עם שכרו הנוכחי הוא יוכל לעשות זאת לא רע.
מגיע לו? מגיע לו מה שחתם בחוזה, מכאן ואילך זה נתון רק להחלטת המועדון.
יש לו עיניים גדולות ואני מבין מאיפה זה בא אבל מהלכים חד צדדים כמו זה שלכאורה עשה הם מחוץ לתחום.
זה שי ! כתב:גבר שחקן נבחרתתתתתת
22 אלף שקל בחודש קריירה קצרה מה יהיה אחרי הפרישה בעל קיוסק עשה לי טובה 90 אחוז מהסגל מרוויח יותר
זה שי !
הוא לא מת אחרי הקריירה.
יש לו עוד חיים שלמים להמשיך להתפרנס והתפיסה לפיה ב-10-15 שנים צריך להרויח יותר ממה שרובנו מרויחים כל החיים מעוותת מיסודה.
מה ירויח בהמשך? הכל תלוי ביכולות האחרות שלו. היו בעבר ספורטאים שבמקביל לקריירה למדו השכלה גבוהה (מאיר צרפתי (משלנו), לו סילבר, שמוליק זיסמן ורבים אחרים), היו אחרים שלא. הכל תלוי בו.
אני לא מאמין שאופיר החרים את האימון. אין סיכוי שהוא כזה טיפש. הוא כבר לא ילד והוא מבין היטב את משמעות העיתוי. זה נכון שכשהוא היה חייל הייתה תקרית אתו אבל זה בכלל סיפור אחר.
וכמו שמופיע למעלה מתוך דו"ח רשמי של העמותה אפשר לראות שאופיר לא מרוויח מעט גם אם הוא חושב שמגיע לו יותר. הוא חתם על חוזה בעיניים פקוחות כך שזכותו לבקש לפתוח אותו אבל אין לו זכות להחרים.
אני גם לא חושב שדודו דהן כזה מפלצת. יש לו יחסי עבודה מעולים עם המועדון ואין סיכוי שהוא ישרוף אותם בשביל אופיר. הוא עדיין לא הטלנט הגדול שלו בקבוצה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
שתי נקודות בעקבות כמה מהתגובות האחרונות (והכל רק בהנחה שהדברים שפורסמו נכונים):
1. אין בעיה לבקש שדרוג, אין בעיה לבקש שחרור, יש בעיה להציב אולטימטום ולהחרים אימונים. קודם כל כי לא ככה מתנהלים, ובנוסף כי אופיר הוא בין השחקנים האחרונים שיש לו "זכות" לעשות דברים כאלה.
2. אופיר לא שחקן "בכיר" בקבוצה, הוא עוד שחקן בקבוצה, ואין מה לנפנף בטיקט הזה של "שחקן נבחרת", זה כבר מזמן לא קריטריון כזה גבוה, בטח בעמדה שלו. מדובר באחת החוליות החלשות שלנו יחד עם מקבילו בימין, שחקן שמפגר ברמה אחת אחרי שאר הקבוצה ונהנה משוק ישראלי יחסית דל בעמדתו ומאיזשהו חשש לא מבוסס בקרב הצוות המקצועי והקהל שאי אפשר למצוא לו תחליף. לא רוצה להיכנס לחוזה שלו, שהמועדון יחליט כמה לשלם לו בהשוואה לאחרים, בכל מקרה זו חוצפה וחוסר מודעות עצמית לנסות ולהחזיק את המועדון בביצים במצבו.