החלוץ הברזילאי לוסיו חתם ל 3 שנים.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
South Boy
Title: קרייזי-רד

Re: החלוץ הברזילאי לוסיו סיכם את תנאיו ל 3 שנים.

שליחה על ידי South Boy »

והוגו אלמיידה לא יכול להיות נפילה בגלל הרזומה שלו? יש יותר סיכוי שהוא יהיה נפילה מהברזילאי בגלל הירידה החדה ברמת הליגה אליה הוא מגיע והשובע שלו מכדורגל בנוסף לכך שהסכומים בעסקה שלו הרבה יותר גדולים, הוא לא מניה בטוחה בדיוק כמו הברזילאי שבטח יגיע הרבה יותר רעב ממנו.
אתם שוכחים שהקבוצה נמצאת במצב שהיא יכולה להרשות לעצמה להמר (יש זר שמגיע לראשונה לליגה שהוא לא הימור?) כי החלק הקדמי שלנו דורש ליטוש ולא מהפכה של ממש, אם נניח מכבי היו מהמרים על שחקן התקפה שאנשים ירימו גבה על הבאתו זה היה יותר מורגש כי להם יש מצוקה יותר גדולה בחלק הזה, יש לנו פריבילגיה שלא מצריכה מאיתנו לבנות מחדש כי גם אם הברזילאי יכשל יש מספיק שחקני התקפה שימלאו את מקומו בהצלחה.
מה זה עסקה תמוהה? איזה רזומה היה לאוגו והובאן ואפילו לטוני לפני שהביאו אותם לכאן? אני לא יודע אם הברזילאי יצליח אבל זה פשוט מרתיח אותי שאנשים שופטים את ההעברה הזאת בלי שפאקינג ראיתם אותו בכלל! יש יותר ישראלי מזה?
אנשים סומכים על הצוות המקצועי כי עד עכשיו כל זר שהם הביאו בשנים האחרונות היה בינגו והם הרוויחו את האמון בהם בצדק גמור.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

אסי, דגים כתב: לטוטו יש אופי בעייתי, ברך גמורה והוא כבר מזמן אחרי השיא (לדעתי).
וגם כאבי שיניים...

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

ForeverRed כתב: לא אמרתי שזה קרה הרבה, אלא שזה תקדים מסוכן.
אם זה יצליח אלונה עלולה להתאהב בקונספט שגדולים ועשירים ממנה נפלו בו.

אבל זאת לא הייתה הנקודה העיקרית שלי.
המסר המרכזי הוא שעם כל הכבוד ליכולות של דודו ושל הצוות, אני לא מוכן ללכת אחריהם בצורה עיוורת ולסיים כל משפט שני שלי ב"סומך על הסקאוטינג" או "סומך על ברק".

זאת עיסקה תמוהה עם יותר מדי סימני שאלה ותמרורי אזהרה ומותר להגיד את זה ולהעריך שיש סיכוי לא קטן שתתברר ככישלון.

ויאללה חפרתי. נבלע את הצפרדע ונקווה לטוב.
+1

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

ForeverRed כתב: יש לסמוך ויש ללכת בצורה עיוורת.
למכבי ת"א בכדורסל יש מערך סקאוטינג קצת יותר מקצועי מזה של הפועל ב"ש.
מערך שדרדר את הקבוצה הזאת לשפל הגדול בתולדותיה.

אנשים צריכים להבין שעל כל מציאה שתגיע, יהיו 10 נפילות.
אני חושש שאם המהלך הזה יצליח נתחיל לראות עוד ועוד ניסיונות הזויים כאלה.
כי אין מה לעשות. אי אפשר לשלם שקל וחצי ולצפות לקבל שחקן של מיליון דולר.
בטח שלא לאורך זמן.

בעסקה הנוכחית יש יותר מדי תמרורי אזהרה.
אז כולנו עיוורים?
בגדול אני מסכים איתך אבל ההבדל הוא שמכבי ת״א מסתמכת יותר מדי על זה. אנחנו ״הימרנו״ על שחקן אחד רק. הימור על שחקן אחד גם אם נפלת איתו לא הורס עונה. מכבי ת״א כדורסל הימרה על כולם והסתמכה על שלד פציע ובינוני במקרה של נפילה.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

שוב חברים, לא השוואתי אותנו למכבי ת"א.
הבאתי דוגמה למה שיכולה לגרום אמונה עיוורת במערך סקאוטינג.
במקרה שלנו מדובר בעיסקה אחת, עליה כמעט כולם מביעים תמיהה.
אז כולם טועים?

אני חייב כמה מילים לגבי האמירות ש"אין מה להפסיד". אני טוען שיש הרבה מה להפסיד.
הפועל ב"ש נבנתה במשך מספר שנים, כאשר בכל קיץ מתווסף מספר מועט של שחקנים מובילים שמשדרגים את העמדות הקיימות בצורה הדרגתית.
התהליך הזה חייב להימשך בכל שנה, אבל דווקא אחרי שהוביל לאליפות הוא נעצר.

הסגל שלנו רחוק מלהיות מושלם.
יש לנו מגנים בעייתיים, קישור שתלוי באופן קיצוני בשחקן מועד לפציעות, והתקפה שנזקקת לכמות מצבים מהגבוהים בליגה בכדי להבקיע שער.

את העמדות האלו היו צריכים לשדרג, בשביל ההווה ובעיקר בשביל העתיד, ורצוי שע"י ישראלי מוביל אחד לפחות דוגמת טיבי, קהת, אצילי או דמארי.

כל זה לא קרה, לפחות לא עד עכשיו.
אני לא רוצה להישמע פסימי, אבל ללא החיזוק שדיברתי עליו ויחד עם הכסף העצום של מכבי, לסגל הנוכחי יש אופק של עונה או שתיים של התמודדות על תארים, אחריהן יישאר חלל שנתקשה למלא.

אז אפשר להסתפק במה שיש, זה לא מעט.
רק תזכרו שהגישה הזאת בדיוק איבדה למכבי ת"א את האליפות.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

ForeverRed כתב:שוב חברים, לא השוואתי אותנו למכבי ת"א.
אז כולם טועים?

הפועל ב"ש נבנתה במשך מספר שנים, כאשר בכל קיץ מתווסף מספר מועט של שחקנים מובילים שמשדרגים את העמדות הקיימות בצורה הדרגתית.

יש לנו מגנים בעייתיים, קישור שתלוי באופן קיצוני בשחקן מועד לפציעות, והתקפה שנזקקת לכמות מצבים מהגבוהים בליגה בכדי להבקיע שער.

את העמדות האלו היו צריכים לשדרג, בשביל ההווה ובעיקר בשביל העתיד, ורצוי שע"י ישראלי מוביל אחד לפחות דוגמת טיבי, קהת, אצילי או דמארי.

אני לא רוצה להישמע פסימי, אבל ללא החיזוק שדיברתי עליו ויחד עם הכסף העצום של מכבי, לסגל הנוכחי יש אופק של עונה או שתיים של התמודדות על תארים, אחריהן יישאר חלל שנתקשה למלא.

מסכים עם הנקודה שבעוד עונה או שתיים נצטרך לבצע חריש וזו תיהיה בעיה ולכן עדיף כבר עכשיו לבנות עתודות.
קהת או אצילי זה מאסט או זר בעמדה שלהם שיכול להוביל בשנים הבאות

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

ForeverRed כתב:שוב חברים, לא השוואתי אותנו למכבי ת"א.
אז כולם טועים?

את טיבי ודמארי לא היה סיכוי להביא,את אצילי צריך לקנות מתימני שיבקש מינימום 2 מיליון יורו ואת קהת עדיין אפשר להביא ואפשר להביא עוד זר במקום סוארס כול שאר הישראלים לא רלוונטיים

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

תפסיקו להשתמש במונח "מערך הסקאוטינג", על מה אתם מדברים? בחור שבחצי משרה תופס את התפקיד והכל דרך הוידאו והאינטרנט. דודו עושה עבודת קודש באמצעים ובזמן שלרשותו, אבל מפה ועד להציג את זה כמערך סקאוטינג המרחק הוא גדול.
לגבי החלוץ, לא חסרות דוגמאות לכאן ולכאן אבל על פניו הוא לא נראה החלוץ שאליו פיללנו רובנו. אולי נכסף נכסך בשביל עיסקת אצילי..

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

אני באמת לא מצליח להבין את הטענות.
שחקן שמחתימים ל3 שנים עם המשאבים שלנו היום זה מעיד שעשו בדק בית.
השם אלמיידה פתח לכם את העיניים, כנסו לפוסט ותראו כמה מתנגדים היו למהלך בפוסט עצמו.
נכון שקל יותר להעיד שזה חתול בשק ולא מה שציפינו
אבל הלו?? השחקן עוד לא נתן פה פס וכבר שפטתם אותו לתלייה.
לאף אחד מכן אין ידע בכדורגל הברזילאי, לאף אחד ממכם אין את היכולת לדעת מה טיב השחקן. אז אתם סופרים לפי שמות.
הנתוני פתיחה הראשוניים מראים שזה השחקן שהינו צריכים
חלוץ רחבה פיזי לא פחות מטנקיסט. בליגה שלנו זה מספיק.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

בקיצור, אז הרופא של הבדיקות הרפואיות התחלף?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

ירוויח 180 אלף דולר, כבר נפגש עם השחקנים וצוות מקצועי בברית לבן של שיר צדק. יטוס עם הקבוצה למולדובה אך כמובן לא ייכלל בסגל (ONE)

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

niv1 כתב:בהתחלה הייתי נגד המהלך כי זה פשוט נראה שחקן שלא מתאים לשאיפות שלנו, אחרי שנרגעתי אמרתי לעצמי שגם לא החזקתי מאוגו וטוני ובסוף התבררו אחלה רכשים והשחקנים הכי טובים בליגה אז צריך לסמוך על המועדון..

ואז אני קורא שטוטו תמוז בדרך לליגה שניה בסין... השחקן הזה פשוט נראה תאום של טוטו, אז אני שואל אם כבר הלכו על שחקן טנק בסגנון הזה למה לא ללכת על ישראלי שכבר הוכיח שהוא מרוכז בכדורגל הוא החלוץ הכי טוב בליגה?..
הרזומה של אוגו ושל וואקמה הרבה יותר מרשים מהרזומה של לוסיו שעד היום שיחק בקבוצות בליגה השניה בברזיל בעיקר והצליח בעיקר בקבוצות בליגה השניה-שלישית בברזיל.

גם לי אוגו לא היה נראה בהתחלה טוב וכנ"ל וואקמה אבל מבחינתי הם היו לא טובים מבחינת היכולת ולא מבחינת הרוזמה.
כנ"ל פלט שמבחינ הרזומה שלו היה שחקן נהדר אבל מבחינת היכולת רק בהתחלה לא היה טוב.
פה מדובר בשחקן עם רזומה דל ביותר, אם כי עדיף מהרזומה של דייגו סוזה ועדיין דייגו סוזה שיחק בליגות לא רעות בכלל.
בקיצור נטו מבחינת הרזומה לא לזה פיללתי ורבים פה לא פיללו לשחקן כזה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

דר אדום בנשמה כתב: הרזומה של אוגו ושל וואקמה הרבה יותר מרשים מהרזומה של לוסיו שעד היום שיחק בקבוצות בליגה השניה בברזיל בעיקר והצליח בעיקר בקבוצות בליגה השניה-שלישית בברזיל.

גם לי אוגו לא היה נראה בהתחלה טוב וכנ"ל וואקמה אבל מבחינתי הם היו לא טובים מבחינת היכולת ולא מבחינת הרוזמה.
כנ"ל פלט שמבחינ הרזומה שלו היה שחקן נהדר אבל מבחינת היכולת רק בהתחלה לא היה טוב.
פה מדובר בשחקן עם רזומה דל ביותר, אם כי עדיף מהרזומה של דייגו סוזה ועדיין דייגו סוזה שיחק בליגות לא רעות בכלל.
בקיצור נטו מבחינת הרזומה לא לזה פיללתי ורבים פה לא פיללו לשחקן כזה.
די די כבר, אוגו שיחק לי בביצים לפני, מספיק לבלבל את המוח.
קבוצה מסלובניה ושחקן רוטציה בכמה מועדונים קיקיוניים בפורטוגל.

אין לך מושג וחצי מושג מה הרמה במחוזות בברזיל(גם לי אין האמת)
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

הפועלעולה כתב:ירוויח 180 אלף דולר, כבר נפגש עם השחקנים וצוות מקצועי בברית לבן של שיר צדק. יטוס עם הקבוצה למולדובה אך כמובן לא ייכלל בסגל (ONE)
זה חוזה של שחקן מליגה שניה בברזיל?
נשמע גבוה יחסית.
נערך לאחרונה על ידי yakar ב 16 יולי 2016, 16:31, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

Totti כתב: די די כבר, אוגו שיחק לי בביצים לפני, מספיק לבלבל את המוח.
קבוצה מסלובניה ושחקן רוטציה בכמה מועדונים קיקיוניים בפורטוגל.

אין לך מושג וחצי מושג מה הרמה במחוזות בברזיל(גם לי אין האמת)
חחח. לא, אבל ברצינות, לאוגו היו כמה משחקים שהיה בסגל המורחב של נבחרת ניגריה. הובאן השתייך לנבחרת רומניה וטוני עשה לעצמו שם ברעננה.
מצד שני, כמו שאמרתי, לא חייב שכל זר יהיה מוכח. אפשר להמר מדי פעם, ותכלס זה הימור עם רשת ביטחון של ברדה ושהר, שגם אם לוסיו נפילה, בינתיים יש יותר פוטנציאל לתרום מאשר גאדיר (או ארביטמן לצורך העניין). אישית הייתי מעדיף את ליאל ספורטס או אלקרנאווי, אבל אולי שנה הבאה...
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

שלח תגובה