הפועל ב"ש- ביתר ת"א/רמלה, גביע, שלישי, 19:00, טרנר. מש' 1
Re: הפועל ב"ש- ביתר ת"א/רמלה, גביע, שלישי, 19:00, טרנר. מש' 1
הרשים אותי ברמלה העמידה והנעת הכדור המהירה.
לא היו להם יותר מדי מזמוזים, מעט נגיעות, הכדור עובר בין הרבה שחקנים וזז לחלקים נכונים במגרש.
זה שאין איכות התקפית זה משהו אחר.
קצת מעצבן שאנחנו לא מצליחים להשתחרר מלחץ של קבוצות שלוחצות אותנו ולתרגם למצבים בצד השני. בדקות האלה אנחנו יכולים להשיג שערים קלים אם נעשה את זה כמו שצריך.
לא היו להם יותר מדי מזמוזים, מעט נגיעות, הכדור עובר בין הרבה שחקנים וזז לחלקים נכונים במגרש.
זה שאין איכות התקפית זה משהו אחר.
קצת מעצבן שאנחנו לא מצליחים להשתחרר מלחץ של קבוצות שלוחצות אותנו ולתרגם למצבים בצד השני. בדקות האלה אנחנו יכולים להשיג שערים קלים אם נעשה את זה כמו שצריך.
אף מילה על סוארס? איזה חושך הוא חזר מניע כל כך איטי והרחקות כל כך דביליות...
חובאן בתקופה רעה צריך לנוח.
וובה וגאדיר לאט לאט נכנסים לעניינים.
מקווה מאוד שהפציעה שלו דודו היא שום דבר.
חובאן בתקופה רעה צריך לנוח.
וובה וגאדיר לאט לאט נכנסים לעניינים.
מקווה מאוד שהפציעה שלו דודו היא שום דבר.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
אם אופיר ובן ביטון משחקים הכל נראה אחרת לדעתי.
הגנה רעועה עם סוארס המאכזב ואמצע מגרש שיושב רק על בראון(ראדי מאבד כדורים והובאן חולם על כבירי).
הגנה רעועה עם סוארס המאכזב ואמצע מגרש שיושב רק על בראון(ראדי מאבד כדורים והובאן חולם על כבירי).
לא אהבתי את המשחק של בראון היום, אולי כי אני משווה לאוגו. אבל זה לא זה עדיין
גם טאהא היה חלש היום.
הייתי פותח עם סוארז בחיפה. טאהא בלם טוב ומחליף מושלם, עדיין ווילי עדיף עליו בעיניי.
הייתי פותח עם סוארז בחיפה. טאהא בלם טוב ומחליף מושלם, עדיין ווילי עדיף עליו בעיניי.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
הכימיקלים בחיפה עושים לסוארס טושטוש..yossi כתב:גם טאהא היה חלש היום.

שהר עם שער שלישי בגביע וחמישי בכל המסגרות
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
ולמרות זאת , הולך ונחלש ממשחק למשחק.Totti כתב:שהר עם שער שלישי בגביע וחמישי בכל המסגרות
לדעתי גאדיר תפס את המקום שלו ברוטציה היום.
לא יודע על מה אתה מדבר.yakar כתב: ולמרות זאת , הולך ונחלש ממשחק למשחק.
לדעתי גאדיר תפס את המקום שלו ברוטציה היום.
אתמול זה לא אינדיקציה לכלום.
כולם היו חושך, לא קיבל כדורים.
בהזדמנות היחידה כבש.
נגד נתניה עשה הכל נכון עד השער. חלוץ צריך ביטחון וחדות, אין לי ספק שכשבן יכנס לזון הוא יהיה נהדר
לא מגיע ראשון לכדורי גובה , לא משתלט מספיק טוב על כדורי עומק. לא מפגין מהירות מיוחדת(כפי שציפינו שתהיה),לא מספיק טכני ומדוייק.Totti כתב: לא יודע על מה אתה מדבר.
אתמול זה לא אינדיקציה לכלום.
כולם היו חושך, לא קיבל כדורים.
בהזדמנות היחידה כבש.
נגד נתניה עשה הכל נכון עד השער. חלוץ צריך ביטחון וחדות, אין לי ספק שכשבן יכנס לזון הוא יהיה נהדר
מסכים שרוב הקבוצה הייתה חלשה. אך למרות זאת גאדיר וברדה כן הצליחו להתבלט.
האכזבה ממנו היא בגלל האמונה בו . ציפינו ליותר.
נקווה שישתפר.
הכל פונקציה של חדות, ביטחון וכניסה לכושר משחק.
בשורה התחתונה יש לו משהו שאין כרגע לאף שחקן התקפה בסגל וזו תנועה נהדרת לעומק.
זהבי מפרק כאן את הליגה בתנועה הזו ומלבדו אף אחד לא משתמש בה נכון(קהת עשה זאת טוב מהגל השני וגם בניון לא רע בתחום).
לא על התנועה לבדה נחיה, אבל אם הכדורים יתיישרו למסגרת והבטחון יגיע, יש לו אפשרות להפוך את ההתקפה שלנו(בטח כשמליקסון על המגרש) למפלצת רצינית.
ברדה מדהים ועושה הרבה יותר ממה שהאמנו, אבל תנועה לעומק אף פעם לא היתה הצד החזק שלו. הוא יודע להתמקם נכון, משחק מצויין על שטח קטן, אבל לא לעומק.
שהר וראינו את זה נגד נתניה, פשוט זז נכון לשטח המת ויש לו מספיק מהירות (מסכים שכרגע היא קצת מאכזבת) כדי לפרק הגנות.
מאוד מאמין שבשלב מסויים הוא יהיה נחוץ
בשורה התחתונה יש לו משהו שאין כרגע לאף שחקן התקפה בסגל וזו תנועה נהדרת לעומק.
זהבי מפרק כאן את הליגה בתנועה הזו ומלבדו אף אחד לא משתמש בה נכון(קהת עשה זאת טוב מהגל השני וגם בניון לא רע בתחום).
לא על התנועה לבדה נחיה, אבל אם הכדורים יתיישרו למסגרת והבטחון יגיע, יש לו אפשרות להפוך את ההתקפה שלנו(בטח כשמליקסון על המגרש) למפלצת רצינית.
ברדה מדהים ועושה הרבה יותר ממה שהאמנו, אבל תנועה לעומק אף פעם לא היתה הצד החזק שלו. הוא יודע להתמקם נכון, משחק מצויין על שטח קטן, אבל לא לעומק.
שהר וראינו את זה נגד נתניה, פשוט זז נכון לשטח המת ויש לו מספיק מהירות (מסכים שכרגע היא קצת מאכזבת) כדי לפרק הגנות.
מאוד מאמין שבשלב מסויים הוא יהיה נחוץ
לגבי שהר - מסכים שזה עדיין לא זה. אותי הוא מאכזב כרגע אבל מבחינתי הוא עדיין בתקופת החסד. מצפה ממנו להיות יותר רע, חד. בינתיים הוא מזכיר לי את גבאי עם הרמות הידיים וחוסר המלחמה באיבודי כדור או מלחמה על כדור.
לגבי גדיר - ברבע שעה הוא לימד שיעור לרעב, רצון ומלחמה. כמו שרשמתי, יש לי הרגשה טובה שהוא יהיה פקטור רציני בחצי עונה הזו. ברבע שעה הוא הראה מה שציפיתי ואני מצפה משהר.
לגבי גדיר - ברבע שעה הוא לימד שיעור לרעב, רצון ומלחמה. כמו שרשמתי, יש לי הרגשה טובה שהוא יהיה פקטור רציני בחצי עונה הזו. ברבע שעה הוא הראה מה שציפיתי ואני מצפה משהר.
אפשר לחזור לדבר על המשחק.
כל מי שהתעסק בשטויות, הגיב להוא שהתעסק בשטויות או נתן לכולנו המלצות מה לעשות נחסם בינתיים.
כל מי שהתעסק בשטויות, הגיב להוא שהתעסק בשטויות או נתן לכולנו המלצות מה לעשות נחסם בינתיים.
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
ידידאל תבורך. סוף לשטויות, חזרה לשפיות.
נערך לאחרונה על ידי אוהד הצלחות ב 10 פברואר 2016, 15:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018
- dardasmiley
לא הייתי מעז לותר על ברדה כרגע בשום קונסטלציה. אבל מעניין אותי מאוד, לראות הרכב עם גדיר ושהר ביחד.ONmyOWN כתב:לגבי שהר - מסכים שזה עדיין לא זה. אותי הוא מאכזב כרגע אבל מבחינתי הוא עדיין בתקופת החסד. מצפה ממנו להיות יותר רע, חד. בינתיים הוא מזכיר לי את גבאי עם הרמות הידיים וחוסר המלחמה באיבודי כדור או מלחמה על כדור.
לא רואה הגנה מספיק פיזית, מהירה ואינטיליגנטית בארץ להתמודד עם שניהם ביחד.