ראשון, 20:50, הפועל-מכבי- טדי.
Re: ראשון, 20:50, הפועל-מכבי- טדי.
השוער הטוב בעולם כנראה יפתח מולנו מחר.
תקשורת שכזאת איך הם אוהבים להגזים...
תקשורת שכזאת איך הם אוהבים להגזים...
חחחחח
מצד אחד משעשע, מצד שני קורטואה ודה חאה התגלו באותה צורה.
ההבדל?
הם התםתחו בצ'לסי ואתלטיקו והם בונה על מכבי תל אביב
מצד אחד משעשע, מצד שני קורטואה ודה חאה התגלו באותה צורה.
ההבדל?
הם התםתחו בצ'לסי ואתלטיקו והם בונה על מכבי תל אביב
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
השוער הטוב בעולם משחק בקבוצה הטובה בעולם
אתה לא רואה את זה?!?!?
אתה לא רואה את זה?!?!?
יחס לניצחון שלנו - 3.05. תיקו 2.90, ניצחון של מכבי 2.00
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
לגיטימיאסי, דגים כתב:יחס לניצחון שלנו - 3.05. תיקו 2.90, ניצחון של מכבי 2.00
- ForeverRed
מה כל כך מפתיע בלתת לראדי את הנייחים?דר אדום בנשמה כתב:לדעתי צריכים להפתיע את מכבי ולתת לראדי את הבעיטות החופשיות במקום לבוזגלו שכבר עונה וקצת לא בישל מצב נייח, וגם אם הוא בישל זה בישול אחד בלבד.
עונה שעברה היו לו בישולים בעיקר או אך ורק ממשחק רץ.
במיוחד שכנראה השוער החדש של מכבי חלש בכדורי גובה (קצת הזוי שהם מביאים שוער שחלש בכדורי גובה בדיוק כמו החולשה של השוערים בארץ).
צריך פשוט לבלבל את השוער כמו שבילבלנו את תון.
הוא הרי חולם לשחק בליגת האלופות, אז נלביש את שהר במדים של סוארס וניתן לו לאכול סרטים שהוא עומד לקבל נשיכה בצוואר.
הוא הרי חולם לשחק בליגת האלופות, אז נלביש את שהר במדים של סוארס וניתן לו לאכול סרטים שהוא עומד לקבל נשיכה בצוואר.
- The red one
אז מסתבר שרפאל גלר צדק, ובאמת זה מה שקורה עם השוער.
מהלך הזוי של "הניהול האירופאי" של הצהובים. אני בכלל לא הייתי שקט אם זה היה קורה אצל אחד לאחד.
אסור לתת לו מנוחה לשוער הזה. לעצבן אותו, להציק לו, לטווח אותו מרחוק. הוא לא יהיה בתיאום עם ההגנה, הוא לא מכיר את הבעיטות המסוכנות של ראדי, בוזגלו, אווקמה והובאן. המהלך הזה משחק ממש לטובתנו.
מהלך הזוי של "הניהול האירופאי" של הצהובים. אני בכלל לא הייתי שקט אם זה היה קורה אצל אחד לאחד.
אסור לתת לו מנוחה לשוער הזה. לעצבן אותו, להציק לו, לטווח אותו מרחוק. הוא לא יהיה בתיאום עם ההגנה, הוא לא מכיר את הבעיטות המסוכנות של ראדי, בוזגלו, אווקמה והובאן. המהלך הזה משחק ממש לטובתנו.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
בוואלה כתוב שלא בטוח שהוא יפתח מולנו ואני נוטה להסכים איתם.אדום בלב בנשמהההה כתב:אז מסתבר שרפאל גלר צדק, ובאמת זה מה שקורה עם השוער.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אז אני נוטה להגיד לך שהילדון בן ה17 שעוד לא התגלח לא עולה מחר ב-11.דר אדום בנשמה כתב:בוואלה כתוב שלא בטוח שהוא יפתח מולנו ואני נוטה להסכים איתם.
אובארוב מתלבש
- The red one
זה נהדר. בכל מקרה יפתח בשער שלהם ילד. או בן 19 או בן 17.
או בן 19 שנחשב עילוי אבל רק אתמול(יעני היון) נחת, לא מכיר ולא יודע כלום.
או בן 17 שמכיר את העניינים פה, אבל ירעדו לו הביצים מול הקהל הגדול, והוא גם ככה מפחד מכל מיני בוזגלואים והובאנים.
מכל מקום יצאנו מורווחים בקטע הזה. עכשיו חשוב לנצל את זה.
או בן 19 שנחשב עילוי אבל רק אתמול(יעני היון) נחת, לא מכיר ולא יודע כלום.
או בן 17 שמכיר את העניינים פה, אבל ירעדו לו הביצים מול הקהל הגדול, והוא גם ככה מפחד מכל מיני בוזגלואים והובאנים.
מכל מקום יצאנו מורווחים בקטע הזה. עכשיו חשוב לנצל את זה.
תקנו אותי אם אני טועה, בדיקות רפואיות אפשר לעשות רק ביום ראשון (לא מכיר מכון פרטי שעושה את זה בשבת). ורק אחר כך חותמים על חוזה, ורק אחר כך צריך להעביר אותו בבקרה ולהקפיא זר אחר. אין מצב להספיק את הכל וגם לשחק בערב.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
מזה אין מצב? אנחנו ברואנדה?!אסי, דגים כתב:תקנו אותי אם אני טועה, בדיקות רפואיות אפשר לעשות רק ביום ראשון (לא מכיר מכון פרטי שעושה את זה בשבת). ורק אחר כך חותמים על חוזה, ורק אחר כך צריך להעביר אותו בבקרה ולהקפיא זר אחר. אין מצב להספיק את הכל וגם לשחק בערב.
מה עושים בשעות האחרונות של חלון העברות שמחתימים שחקן ורצים להפקיד את החוזה בבקרה?!
בדיקות רפואיות זה שעה-שעתיים, 8:00 הוא באיכולוב.
משם חתימה על החוזה 5 דק', הכל כבר סוכם מראש.
מחכים לפקס עם השחרור הבינלאומי מסרביה, חצי שעה וזה מגיע- בכל זאת 3 מיליון אירו.
משרדי הבקרה נמצאים ברמת גן, רבע שעה נוספת והחוזה מאושר.
14:00 הוא שחקן מכבי כדת וכדין.
ואין צורך להקפיא אף אחד, פאבלו שוחרר
נערך לאחרונה על ידי Totti ב 29 אוגוסט 2015, 10:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
- The red one
למה לא?אסי, דגים כתב:תקנו אותי אם אני טועה, בדיקות רפואיות אפשר לעשות רק ביום ראשון (לא מכיר מכון פרטי שעושה את זה בשבת). ורק אחר כך חותמים על חוזה, ורק אחר כך צריך להעביר אותו בבקרה ולהקפיא זר אחר. אין מצב להספיק את הכל וגם לשחק בערב.
קודם כל ייתכן וכן ימצאו מכון שעושה בדיקות רפואיות בשבת.
אבל גם אם לא:
8 בבוקר הוא במכון. 9, נגיד 10 סיים בדיקות רפואיות.
10:01 הכל מפוקסס להתאחדות כולל הטופס שבו קולינאס לא מסומן כשחקן סגל בקבוצה.
10:11 הכל מאושר.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לא יודע גם לדעתי רק מחר אפשר לעשןת בדיקות הריי הוא צריך לעבור גם בדיקות דם.אסי, דגים כתב:תקנו אותי אם אני טועה, בדיקות רפואיות אפשר לעשות רק ביום ראשון (לא מכיר מכון פרטי שעושה את זה בשבת). ורק אחר כך חותמים על חוזה, ורק אחר כך צריך להעביר אותו בבקרה ולהקפיא זר אחר. אין מצב להספיק את הכל וגם לשחק בערב.
לא נראה לי הגיוני שהם יספיקו לעשות הכל תוך יום וחצי.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!