שירים חדשים לעונת 2015/16
Re: שירים חדשים לעונת 2015/16
בצד הפסימי - יש איזה שיר מחריד שכמה חבר'ה התחילו לשיר לאחרונה. אני לא אפרט את המילים מחמת הגועל אבל רק נגיד שהוא על הלחן של "השתגעתי בגללה" וכולל את המילה "איכילוב"
שמחתי לראות שאף אחד לא הצטרף אליהם אתמול, מקווה שהרמז יובן וזה ייעלם כמה שיותר מהר...
שמחתי לראות שאף אחד לא הצטרף אליהם אתמול, מקווה שהרמז יובן וזה ייעלם כמה שיותר מהר...
בדיחה בין חברי הארגון על אחד האנשים, אין לזה שום קשר לקהל הרחב.yedidel כתב:בצד הפסימי - יש איזה שיר מחריד שכמה חבר'ה התחילו לשיר לאחרונה. אני לא אפרט את המילים מחמת הגועל אבל רק נגיד שהוא על הלחן של "השתגעתי בגללה" וכולל את המילה "איכילוב"
במקום לשיר את עד הסוף ( שגם מכבי חיפה שרים ) אפשר להכניס במקומו את הפועל מאז שאת הגעת.
אבל בגדול רוצה לפרגן לאירגון שעושה התקדמות אדירה ומצליח לפעמים להעיר קהל כזה ישנוני,
מי יודע אולי המהפכה בדרך
אבל בגדול רוצה לפרגן לאירגון שעושה התקדמות אדירה ומצליח לפעמים להעיר קהל כזה ישנוני,
מי יודע אולי המהפכה בדרך

- The red one
דבר קטנצ'יק שצורם לי - מאז סוף עונה שעברה (לפי מיטב זכרוני) התחלנו לשיר איזה שיר שהתוף נותן קצב ואז במקם למחוא כפיים עושים "אוּ" ואז זה חוזר על עצמו כמה פעמים ...
זה לא שיר, זה לא חלק משיר, זה לא מכניס לשום אווירה, וזה גורם לי לתהות האם הקהל שלנו הוא קהל של בבונים. מישהו יכול להסביר לי מה זה המקצב המוזר הזה ? אתמול שמעתי את זה גם ..
זה לא שיר, זה לא חלק משיר, זה לא מכניס לשום אווירה, וזה גורם לי לתהות האם הקהל שלנו הוא קהל של בבונים. מישהו יכול להסביר לי מה זה המקצב המוזר הזה ? אתמול שמעתי את זה גם ..
בדיחה על שירצקי?RedHell כתב:
בדיחה בין חברי הארגון על אחד האנשים, אין לזה שום קשר לקהל הרחב.
תגיד תודה שהשריקות של הספארי נעלמו ממנו.אדום בלב בנשמהההה כתב:דבר קטנצ'יק שצורם לי - מאז סוף עונה שעברה (לפי מיטב זכרוני) התחלנו לשיר איזה שיר שהתוף נותן קצב ואז במקם למחוא כפיים עושים "אוּ" ואז זה חוזר על עצמו כמה פעמים ...
התוף זה הסימפוניה של ורדי לעומתן
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אם כולם יצעקו "או" במקום לשרוק זה מדהים, זה עוצמתי, זה נשמע יופי.אדום בלב בנשמהההה כתב:דבר קטנצ'יק שצורם לי - מאז סוף עונה שעברה (לפי מיטב זכרוני) התחלנו לשיר איזה שיר שהתוף נותן קצב ואז במקם למחוא כפיים עושים "אוּ" ואז זה חוזר על עצמו כמה פעמים ...
- The red one
שריקות נשמע רע, או נשמע כאילו זה יציע של בבונים. זה רע וזה רע.RedHell כתב:
אם כולם יצעקו "או" במקום לשרוק זה מדהים, זה עוצמתי, זה נשמע יופי.
שוב אני אומר..מילא זה היה חלק משיר, מילא זה היה מעיר את השחקנים, מילא זה היה מעיר את הקהל...אבל זה לא אף אחד מהדברים האלה ומוזר לי אישית שזה ממשיך לרוץ ממשחק למשחק...
חד פעמי לגמריי והאמת? חלאס להתחסד בכל דבר, כל קללה שהוא יקבל מגיע לו, אולי פרשנים/עסקנים/ז**ני מוח כאלה ואחרים ילמדו לסתום קצת את הפה.yedidel כתב:
בדיחה על שירצקי?
אז למה לעצור פה, בוא נהיה כמו הפועל תא ונצעק מכבי לגזיםRedHell כתב:
חד פעמי לגמריי והאמת? חלאס להתחסד בכל דבר, כל קללה שהוא יקבל מגיע לו, אולי פרשנים/עסקנים/ז**ני מוח כאלה ואחרים ילמדו לסתום קצת את הפה.
- OMERREMO33
לא לוקחים שירים מקבוצות אחרות..(ציני)yedidel כתב:
אז למה לעצור פה, בוא נהיה כמו הפועל תא ונצעק מכבי לגזים
אני יחסוך את דעתי על קריאות האו או עם הכפיים , יש תוף קטן כזה כמו שמתפופפים בארגנטינה , מרחוק זה נשמע ממש טוב מקווה שימשיכו את זה ,זה שי !

בפעם הבאה שאוגו או שאר השחקנים חוגגים שער או ניצחון עם הריקוד שלהם מאתמול והשיר הזה oh bada he כל היציע צריך להצטרף ולרקוד יהיה מצחיק
הריקוד שלהם במנגינה של זגורי היה גדולmatanred כתב:בפעם הבאה שאוגו או שאר השחקנים חוגגים שער או ניצחון עם הריקוד שלהם מאתמול והשיר הזה oh bada he כל היציע צריך להצטרף ולרקוד יהיה מצחיק