כסאות אדומים באיצטדיון טרנר ב"ש
- dardasmiley
Re: כסאות אדומים באיצטדיון טרנר ב"ש
תגובות בפייסבוק מתחילות לדבר על זה שהחלה עבודת התקנת הכיסאות באצטדיון ומה שיותקן זה אדום וחום (אפילו עלתה תמונה של בחור ליד 3 כסאות אדומים, אין לי מושג לגבי אוטנטיות התמונה).
מישהו מכיר משהו/יודע/שמע?
-
- Title: קרייזי-רד
ממש לא נכון , אלו אותם בדיקות שאמרו לנו שעושים .dardasmiley כתב:תגובות בפייסבוק מתחילות לדבר על זה שהחלה עבודת התקנת הכיסאות באצטדיון ומה שיותקן זה אדום וחום (אפילו עלתה תמונה של בחור ליד 3 כסאות אדומים, אין לי מושג לגבי אוטנטיות התמונה).
הבדיקות הן אך ורק לדגם הכסא , הצבע כבר נבחר והוא יהיה כחול .

אתר האוהדים הרשמי של אצטדיון טרנר :
http://www.Turnerstadium.co.il" onclick="window.open(this.href);return false;
הדף הרשמי בפייסבוק :
http://www.facebook.com/TurnerStadium" onclick="window.open(this.href);return false;
*לשעבר דף המאבק לכיסאות אדומים
אפשר את התמונה?dardasmiley כתב:תגובות בפייסבוק מתחילות לדבר על זה שהחלה עבודת התקנת הכיסאות באצטדיון ומה שיותקן זה אדום וחום (אפילו עלתה תמונה של בחור ליד 3 כסאות אדומים, אין לי מושג לגבי אוטנטיות התמונה).
ד"א אגב..הגבתי לכם גם בפייסבוק אבל כנראה שחסמתם אותי/את אפשרות ההגבה.
דף רציני שמוביל מחאה רצינית..לא צריך להתנהג כמו ילדים בגן..וכן הפכתם את זה לדף בדיחה..
אני במקומכם מוחק את הבושה הזו.

דף רציני שמוביל מחאה רצינית..לא צריך להתנהג כמו ילדים בגן..וכן הפכתם את זה לדף בדיחה..
אני במקומכם מוחק את הבושה הזו.

- The red one
האולטרה סאות' ו-וסרמיליה נפגשו עם רוביק והוציאו הודעה מסודרת.
להם אני מאמין. לדף של ילדים קטנים ממש לא.
מבסוט מהתשובה שהם נתנו, התשובה היא גם מה שחשבתי עד עכשיו. סתם הדף הזה שוטף את המוח לכולם והגיע הזמן להפסיק לתת לו במה.
מבסוט מהתשובה שהם נתנו, התשובה היא גם מה שחשבתי עד עכשיו. סתם הדף הזה שוטף את המוח לכולם והגיע הזמן להפסיק לתת לו במה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
התירוצים הללו של שיקולים נו באמת זה תירוצים מעצבנים וחסרי הגיון...אדום בלב בנשמהההה כתב:האולטרה סאות' ו-וסרמיליה נפגשו עם רוביק והוציאו הודעה מסודרת.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
בדיוק.אדום בלב בנשמהההה כתב:האולטרה סאות' ו-וסרמיליה נפגשו עם רוביק והוציאו הודעה מסודרת.
דף שהיה נחמד בהתחלה הפך לבעיקר מסית. לא תודה.
מה ההודעה?
חג שמח אדומים יקרים !taltal כתב:מה ההודעה?
עד היום אנחנו כארגון אוהדים לא השמענו דעתנו בנוגע לכל סאגת צבע הכיסאות באצטדיון טרנר.
בימים האחרונים נעשתה פנייה על ידי נציגי ארגון ULTRASOUTH ונציגי עמותת "וסרמיליה" לראש העיר בנוגע לקיום פגישה בנושא צבע הכיסאות.
ראש העיר הסכים מיידית להיפגש ונקבעה פגישה להיום שבה נכחו ראש העיר, מנכ"ל החברה הכלכלית ואנו, נציגי האוהדים.
בפגישה אנו כנציגי האוהדים הסברנו לרוביק כמה חשוב לנו כאוהדי הפועל באר שבע צבע הכיסאות באצטדיון טרנר, אדום וכמה שיותר בוהק .
רוביק שמע והקשיב לכל מה שהיה לנו להגיד, השיחה התקיימה ברוח טובה ובפתיחות ושקיפות מלאה, כמה הבהרות שחשוב שכולכם תדעו:
1. לא היה שום תהליך עד היום שקשור לבחירת צבע הכיסאות, צבע הכיסאות ייבחר רק לאחר שייקבע הזכיין שיתקין את הכיסאות באצטדיון (אמור לקרות במהלך השבועיים הקרובים).
2. רוביק הבטיח לשתף אותנו בכל התקדמות בתהליך והסב לתשומת ליבו את רצון האוהדים לכיסאות אדומים, עם זאת לא אנחנו ולא רוביק יכולים להתחייב על הצבע שייבחר, לעירייה ישנם שיקולים נוספים ומגבלות ותקנים שהם מחוייבים לעמוד בהם, מה שאנחנו יכולים להבטיח זה שרוביק מודע לרצון האוהדים והוא בהחלט רצה לשמוע והקשיב לכל מה שאמרנו והיה ניתן לראות שאכפת לו.
3. רוביק הדגיש וציין בפנינו שאף אחד לא מנסה לעשות פה דווקא, כמו כולנו גם רוביק הוא אוהד הקבוצה והמטרה העיקרית בהקמת האצטדיון הייתה הקמת מגרש ביתי ומודרני ברמה אירופאית למועדון הפועל באר-שבע.
4. אנחנו לא מנסים לכסת"ח ואנחנו לא מכינים אתכם לכישלון, אנחנו באמת מאמינים שבמידה וזה יהיה אפשרי יותקנו כיסאות בצבע אדום באצטדיון ונשיג את המטרה שלנו, אך אנחנו מודעים לשיקולים הנוספים ולהגבלות שיש לעירייה ולחברה הכלכלית בכל מה שקשור לאצטדיון.
5. כל מי שחושב לעשות מחאות ולצאת נגד ראש העיר – אתם מרחיקים אותנו מהמטרה.
זה גם נותן לו הרגשה חמצמצה וגם לא מוסיף לכבודינו כאוהדי הפועל באר שבע, בטח ובטח לפני שנלקחה החלטה, יש לכם ביקורת להעביר? יש צורה ודרך.
אנחנו פועלים ונפעל בכל דרך לקידום הקהל ורצונותיו ונמשיך לעשות מאמצים להשגת המטרה בדרכים המקובלות והראויות ובאמת מאמינים שנצליח במידה וזה יהיה אפשרי.
מכאן אנחנו מאחלים לכולכם חג שמח, ניפגש בשני בטדי ובע"ה בשנה הבאה בטרנר אדום.
ULTRASOUTH
דר,
השיקולים הנוספים הם אירוח משחקים בינלאומיים, איכות הצבע ומהירות הבלאי (דהייה של הצבע) ושיקולי עיצוב.
לא הנושאים שהכי בוערים לי ולך באופן אישי...אבל הם קיימים.
השיקולים הנוספים הם אירוח משחקים בינלאומיים, איכות הצבע ומהירות הבלאי (דהייה של הצבע) ושיקולי עיצוב.
אם הכיסאות יהיו אדומים הנבחרת תחרים אותנו?gilcohen כתב:דר,
איכות הצבע?
מהירות הבלאי אין לי מושג אבל כל כסא דוהה ובטח שכל צבע ידהה תחת השמש, אני לא יודע לגבי מהירות דהיה אבל בכל העולם מסתדרים עם הצבא האדום.
שיקולי עיצוב? כל העיר רוצה אדום זה כמו שתבנה בית ותרצה קירות בצבע שמנת והמעצבת שלך תגיד לך שהיא רוצה לבן ותלך על לבן.
- The red one
גם בהתחלה לא ראיתי אותם כמעצבנים ובטח לא חסרי הגיון,דר אדום בנשמה כתב:התירוצים הללו של שיקולים נו באמת זה תירוצים מעצבנים וחסרי הגיון...
ולא - תסלח לי - אם יש בן אדם אחד (שהוא לא ממשפחתי/חבריי הקרובים) שאני בוטח בכל מילה שלו זה רוביק דנילוביץ'. הוא יודע שזה סיכון גדול מדיי לבוא ולשקר לראשי ארגוני האוהדים של ב"ש כי הרי אם באמת הכל כבר נקבע השקר הזה יתגלה בעוד 2-3 שבועות, ואז מה יגיד רוביק? ישרוף את עצמו בעיני אוהדי הפועל באר שבע שיש להם השפעה לא קטנה על העיר! אז מה הוא עשה בזה?
לרוביק יש ביצים לבוא ולהגיד שנבחרו כיסאות כחולים בתוספת הצגה הגיונית ובוגרת של השיקולים. ואולי זה גם יקרה, אבל אני מאמין לו לכל מילה.
כך צריך לפנות לגורמים עליונים, לא בפרסומות הבזויות האלה שהעאלק "דף מחאה" העלה .
מה הבעיה שלכם עם הדף? הדבר הכי חשוב זה העלאת המודעות. בלי הפעילות האינטנסיביות של הדף לא היה קורה מה שמתרחש עכשיו.
נשבר הז', כן כיסאות אדומים לא כיסאות אדמים אני כבר התייאשתי,
מצידי שיבנה מזרקה במקום מגרש, העיקר שיהיה אצטדיון.
מצידי שיבנה מזרקה במקום מגרש, העיקר שיהיה אצטדיון.

-
- Title: קרייזי-רד
למכפישים , אתם מוזמנים להאמין למי שאתם רוצים .
רק אל תשכחו שאמרנו שהייתה החלטה על צבע כבר לפני כמה שבועות .
אל תיהיו תמימים , צבע כסאות זה אולי הדבר הכי בולט בעיצוב של איצטדיון , הדבר הזה נקבע עוד בשלב התכנונים , נראה לכם שעל הפס האדום שמחוץ לאיצטדיון חשבו ועל צבע כסאות לא ?
תתעוררו , אלה שמגיבים נגדנו כנראה הנושא לא ממש אכפת להם , לא מעניין אתכם הצבע ומבחינתכם שהצבע יהיה כחול .
אם לא טוב לכם לפחות אל תנסו להרוס לשאר שכן עושים את מירב המאמצים .
למה אתם חושבים כל הזמן הזה שתקו בעירייה ? למה ביקשו ממאור בוזגלו (שנרתם לבקשתנו לפרסם תמיכה במאבק) להוריד את הפוסט שלו ?
רק לפני שבועיים ראינו פוסט תגובה של ניסים סספורטס שאומר שבגלל כובד הנושא ההחלטה תועבר לידיו של ראש העירייה .
והיום ראש העירייה אומר לחבר'ה מוסרמיליה שזה לא החלטתו , די להיות תמימים , תאמינו לנו שאנחנו אוהבים את רוביק ואת מה שעושה למען העיר אבל כן גם בעירייה יכולים לסבן .
יש מידע ודאי שאנחנו בכוונה לא רוצים לפרסם את כל הפרטים שלו , ביקשו מאיתנו לא לפרסם את כל הפרטים כדי לא להפליל את הבכיר בפרוייקט שסיפר לנו את הדברים .
מה הטעם שלנו להגיד לכם סתם ?
בפוסט שוסרמיליה פרסמו היום הם אומרים בסעיף 2 : "עם זאת לא אנחנו ולא רוביק יכולים להתחייב על הצבע שייבחר"
וממש כמה מילים אח"כ הם רושמים את זה : "לעירייה ישנם שיקולים נוספים ומגבלות ותקנים שהם מחוייבים לעמוד בהם"
במשפט ה-1 רוביק לא קשור , במשפט השני העירייה פתאום כן קשורה ? מי זאת העירייה אם לא רוביק ? מה הם התקנים ? ספרו לנו זה לא סוד מדינה , זה מה שאנחנו מבקשים כבר מפברואר !!!
תגידו לנו למה לא , פשוט מאוד , אבל אין סיבה מוצדקת ולכן לא מדברים על זה ורק מנסים להשתיק .
בסעיף 5 בפוסט הם מדברים על זה "שיש צורה ודרך להעביר מחאה" , המחאה שלנו היא יותר מאבק מאשר מחאה , מאבק מכובד מאוד , לא קיללנו , לא הסתנו ועשינו הכל בסדר (וכן לצחוק על המזרקות מידי פעם זה לא נורא , גם במחאות הכי גדולות במדינה יש טיפת הומור , תבדקו את מחאת הקוטג' הגדולה שכל ישראל יצאה לרחובות ) .
אנחנו מקבלים עשרות הודעות בפרטי בדף של "למה אתם לא מארגנים מחאה מול העירייה" , בכל התשובות אמרנו שאין צורך בהפגנות וזה לא מה שאנחנו מחפשים שיקרה .
אז שוב , אתם מוזמנים להאמין לראש העירייה ולכל החבר'ה שאומרים שעוד לא בחרו צבע , רק חבל שאנחנו בסוף נגיד : אמרנו לכם .
*ואגב לאלו ששאלו בקשר לגיל של מפעילי הדף (מעל רוב הגולשים כאן בגיל) , מי שרוצה לשמוע מוזמן לשלוח הודעה פרטית נפרט לכם גם על השכלתנו .
רק אל תשכחו שאמרנו שהייתה החלטה על צבע כבר לפני כמה שבועות .
אל תיהיו תמימים , צבע כסאות זה אולי הדבר הכי בולט בעיצוב של איצטדיון , הדבר הזה נקבע עוד בשלב התכנונים , נראה לכם שעל הפס האדום שמחוץ לאיצטדיון חשבו ועל צבע כסאות לא ?
תתעוררו , אלה שמגיבים נגדנו כנראה הנושא לא ממש אכפת להם , לא מעניין אתכם הצבע ומבחינתכם שהצבע יהיה כחול .
אם לא טוב לכם לפחות אל תנסו להרוס לשאר שכן עושים את מירב המאמצים .
למה אתם חושבים כל הזמן הזה שתקו בעירייה ? למה ביקשו ממאור בוזגלו (שנרתם לבקשתנו לפרסם תמיכה במאבק) להוריד את הפוסט שלו ?
רק לפני שבועיים ראינו פוסט תגובה של ניסים סספורטס שאומר שבגלל כובד הנושא ההחלטה תועבר לידיו של ראש העירייה .
והיום ראש העירייה אומר לחבר'ה מוסרמיליה שזה לא החלטתו , די להיות תמימים , תאמינו לנו שאנחנו אוהבים את רוביק ואת מה שעושה למען העיר אבל כן גם בעירייה יכולים לסבן .
יש מידע ודאי שאנחנו בכוונה לא רוצים לפרסם את כל הפרטים שלו , ביקשו מאיתנו לא לפרסם את כל הפרטים כדי לא להפליל את הבכיר בפרוייקט שסיפר לנו את הדברים .
מה הטעם שלנו להגיד לכם סתם ?
בפוסט שוסרמיליה פרסמו היום הם אומרים בסעיף 2 : "עם זאת לא אנחנו ולא רוביק יכולים להתחייב על הצבע שייבחר"
וממש כמה מילים אח"כ הם רושמים את זה : "לעירייה ישנם שיקולים נוספים ומגבלות ותקנים שהם מחוייבים לעמוד בהם"
במשפט ה-1 רוביק לא קשור , במשפט השני העירייה פתאום כן קשורה ? מי זאת העירייה אם לא רוביק ? מה הם התקנים ? ספרו לנו זה לא סוד מדינה , זה מה שאנחנו מבקשים כבר מפברואר !!!
תגידו לנו למה לא , פשוט מאוד , אבל אין סיבה מוצדקת ולכן לא מדברים על זה ורק מנסים להשתיק .
בסעיף 5 בפוסט הם מדברים על זה "שיש צורה ודרך להעביר מחאה" , המחאה שלנו היא יותר מאבק מאשר מחאה , מאבק מכובד מאוד , לא קיללנו , לא הסתנו ועשינו הכל בסדר (וכן לצחוק על המזרקות מידי פעם זה לא נורא , גם במחאות הכי גדולות במדינה יש טיפת הומור , תבדקו את מחאת הקוטג' הגדולה שכל ישראל יצאה לרחובות ) .
אנחנו מקבלים עשרות הודעות בפרטי בדף של "למה אתם לא מארגנים מחאה מול העירייה" , בכל התשובות אמרנו שאין צורך בהפגנות וזה לא מה שאנחנו מחפשים שיקרה .
אז שוב , אתם מוזמנים להאמין לראש העירייה ולכל החבר'ה שאומרים שעוד לא בחרו צבע , רק חבל שאנחנו בסוף נגיד : אמרנו לכם .
*ואגב לאלו ששאלו בקשר לגיל של מפעילי הדף (מעל רוב הגולשים כאן בגיל) , מי שרוצה לשמוע מוזמן לשלוח הודעה פרטית נפרט לכם גם על השכלתנו .

אתר האוהדים הרשמי של אצטדיון טרנר :
http://www.Turnerstadium.co.il" onclick="window.open(this.href);return false;
הדף הרשמי בפייסבוק :
http://www.facebook.com/TurnerStadium" onclick="window.open(this.href);return false;
*לשעבר דף המאבק לכיסאות אדומים