רוני לוי

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
xboy

Re: רוני לוי

שליחה על ידי xboy »

רוני לוי הגיש לשלב שהוא זורק ז** כי הוא יודע שהוא לא ממשיך עונה הבאה ושאנשים פה לא סובלים אותו.
רק לראות את מחיאות הכפיים המזלזלות לדרומי כששרו לו תתפטר בשביל להבין שהוא כבר לא איתנו.

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

xboy כתב:
19 פברואר 2022, 20:42
רוני לוי הגיש לשלב שהוא זורק ז** כי הוא יודע שהוא לא ממשיך עונה הבאה ושאנשים פה לא סובלים אותו.
רק לראות את מחיאות הכפיים המזלזלות לדרומי כששרו לו תתפטר בשביל להבין שהוא כבר לא איתנו.
אחרי ההפסד להפועל בשבוע הבא, הוא יצטרך לצאת בליווי יס״מ

סמל אישי של משתמש
galaaa

שליחה על ידי galaaa »

xboy כתב:
19 פברואר 2022, 20:42
אני חושב שהוא לא מודע לעצמו ולכדורגל שהוא מציג

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

היתה לי שיחה השבוע עם קולגה אוהד ב"ש במשרד. דיברנו על זה שלאורך השנים היו לנו הרבה קבוצות חלשות, מאמנים חלשים ושחקנים חלשים. אבל תמיד היה את הריגוש הזה לפני משחק שהנה אולי הפעם יקרה משהו, מישהו יתעלה, נאסר ייתן איזה בומבה, איציק ועקנין יפתיע עם צמד, אולי אפילו אקסברד ייתן משחק.
היום, למרות סגל הרבה יותר חזק, זה כבר לא קיים. יכולתי לספר לכם בדיוק מה יקרה מול ק"ש, בדיוק כמו שאני יודע בדיוק מה יהיה מול הפועל ת"א ובעצם בכל משחק עד סוף העונה. אין שום אופציה להיות מופתעים.
כל ה"קריירה" שלי כאוהד משחק היה אירוע, חוויה. במשחקים שלא הייתי הולך, אז תמיד זה היה להזמין חברים או ללכת לחברים, בירות עניינים - כל אוהד כדורגל מכיר את זה.
היום? כלום. אם אני לא במגרש אני פותח את הטלויזיה לבד בבית ולא חושב בכלל לארגן משהו. וגם זה רק בגלל הרגל שלא ייתכן לא לצפות במשחק של הקבוצה שלך, לצאת ידי חובה. זה הפך מחוויה - למטלה. רק מחכים שתיגמר העונה.

אז זה לא צבירת הנקודות, או סגנון המשחק או לא יודע מה. מה שרוני לוי עשה - פשוט הרג לנו את החוויה מהמשחק.

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

yedidel כתב:
19 פברואר 2022, 22:09
היתה לי שיחה השבוע עם קולגה אוהד ב"ש במשרד. דיברנו על זה שלאורך השנים היו לנו הרבה קבוצות חלשות, מאמנים חלשים ושחקנים חלשים. אבל תמיד היה את הריגוש הזה לפני משחק שהנה אולי הפעם יקרה משהו, מישהו יתעלה, נאסר ייתן איזה בומבה, איציק ועקנין יפתיע עם צמד, אולי אפילו אקסברד ייתן משחק.
היום, למרות סגל הרבה יותר חזק, זה כבר לא קיים. יכולתי לספר לכם בדיוק מה יקרה מול ק"ש, בדיוק כמו שאני יודע בדיוק מה יהיה מול הפועל ת"א ובעצם בכל משחק עד סוף העונה. אין שום אופציה להיות מופתעים.
כל ה"קריירה" שלי כאוהד משחק היה אירוע, חוויה. במשחקים שלא הייתי הולך, אז תמיד זה היה להזמין חברים או ללכת לחברים, בירות עניינים - כל אוהד כדורגל מכיר את זה.
היום? כלום. אם אני לא במגרש אני פותח את הטלויזיה לבד בבית ולא חושב בכלל לארגן משהו. וגם זה רק בגלל הרגל שלא ייתכן לא לצפות במשחק של הקבוצה שלך, לצאת ידי חובה. זה הפך מחוויה - למטלה. רק מחכים שתיגמר העונה.

אז זה לא צבירת הנקודות, או סגנון המשחק או לא יודע מה. מה שרוני לוי עשה - פשוט הרג לנו את החוויה מהמשחק.
כל הגישה פה היא שערורייה אחת גדולה, גם של המאמן וגם של השחקנים אחרי המסיבת עיתונאים האחרונה.
לשמוע אותם מדברים, בלי שאיפות, עם זלזול באיניטילגנציה של הקהל כאילו מעניין אותנו רק ניצחונות כשאנחנו במפורש מבקשים רק לשחק קצת יותר מהנה, לתקוף יותר וללחוץ יותר, להראות רצון לנצח ולא רק לנצח בלי רצון.
לא מבין איך אפשר לשחק כדורגל בלי טירוף בעיניים, עם חשק, ליהנות ובטח בלי שאיפות, זו תבוסתנות שלא ראינו בהפועל ב"ש גם בימים היותר אפורים שלנו. אני חושב שדווקא בגלל השנים המגעילות שלנו אנחנו יודעים מה אנחנו רוצים לראות כאן יותר מכל קהל של כל מועדון.
אף אחד לא יכול לעבוד עלינו וגם עוד 200 סולחות עם המאמן והשתקת הקהל לא יעזרו. היה ידוע שישרקו לו בסוף המשחק בוז וקריאות תתפטר, הוא לא ישנה את הסגנון זה המאמן ולא יעזור כלום.
אני גם לא מבין את ההחלטה המביכה של אלונה שלא משנה מה הוא נשאר פה עד סוף העונה. אם לא הייתי מבצע את העבודה שלי כראוי בתפקיד שלי והייתי יודע שבסוף שנה אני עוזב כי כולם מדברים על זה מסביבי כולל המנהלים שלי אבל המנהל בכל זאת אומר לי אתה תישאר פה עד סוף השנה, ברור שלא היה לי חשק לעבוד וסיכוי סביר שבסיטואציה כזאת הייתי משתין על כולם. בכדורגל אין מקום למילים והבטחות כמו אלה, זה לא הייטק ואלונה עשתה פה טעות גדולה שלא יודע עד כמה היא תחזיק עם הקהל שלנו ובצדק. כשאתה גורם לבנאדם להבין שהוא לא יצליח להשיג משהו הוא ירצה עוד יותר להשיג אותו, ואם גרמה לנו לא להשיג פיטורין למאמן האנטי כדורגל האלה אני מאמין שהקהל בשבועות הבאים רק יגביר את הרצון הזה להעיף אותו ומהר. כולם פה סובלים לא מבין על מה ההתייפיפות הזאת? בטח בכדורגל הישראלי שכל שני וחמישי מחליפים מאמנים. פה יש אבא של ההצדקה להעיף אותו, אין לו שאיפות יותר, הוא גם מחלחל את זה לשחקנים, הבעלים יודעת שלא ימשיך עונה הבאה, כל הצוות הניהולי יודע וגם המאמן יודע, הקהל לא סובל אותו ואף אחד לא נהנה. כל דקה נוספת שלו פה זה לחרבן על הקהל נטו בשביל התדמית של אלונה.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

yedidel כתב:

כשאני אומר מועדון מת - לזה הכוונה.
0 ציפפיה למשחק, 0 ריגוש.
אפשר לחשוב כמה הצלחות ידענו, רובנו פה אנשים שהיו בלאומית, שדילגנו מעל שלוליות שתן בוסרמיל.

עם רוני אין שום תקווה, אין שום ציפייה, אין משמעות.
מה זה אם לא מוות?

סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Itay »

לא סתם אין ריגוש, כמה ימים אחורה המועדון נתן יד לבדיחה העגומה הזו שאיכשהו יצא שאנחנו האשמים במצב ומיהר להשתיק אותנו (ועוד יש כאלו שקיבלו את המציאות הזו כמו הארגון), שכטר אולי הווינר הכי גדול בחדר הלבשה אומר להוריד ציפיות כי אנחנו לא ולנסיה או אתלטיקו, לוי התבוסתן משתומם איך לכל הרוחות מבקרים אותו ״לא מבין את השריקות״, ״עשינו הכל, מה אתם רוצים שנעשה עוד?״…
עושה רושם כאילו המועדון נאטם לביקורת מהאנשים שהכי אוהבים אותו- אנחנו האוהדים. איך אפשר להתרגש ממשהו שאתה כל כך אוהב בכל ליבך אבל הוא פשוט מתעלם ממך, ועוד בשביל מי? בשביל בן אדם שחורך פה הכל? אפשר לקרוא לי אובססיבי לגבי לוי, אפשר לקרוא לי נרגן אך יש פה בעיה עמוקה מאוד עם האיש הזה, הוא יוצר פה משבר מקצועי ומשבר מנטלי שמחזיר אותנו שנים אחורה, עייפתי מלהאשים אותו, הוא לא סופר אותנו מבחינתו לקחת את הכסף ולהניף לנו אצבע משולשת, כרגע המועדון במו ידיו מחבל בעצמו, יש פה מקום לדאגה מבחינתנו, לא יכול להיות שהאנשים שמנהלים את המועדון ישרפו הכל בשביל תדמית, איש מקצוע שהקהל והיכולת המקצועית לא בראש סדר העדיפויות שלו צריך לעשות בדק בית רציני. לא ככה מקדמים מועדון כדורגל ומעצבים את המותג שהוא הפך להיות בזכות הרבה עבודה קשה ומסעות מרהיבים שנעשו לאורך שנים.
אם מוכנים בשביל אלמוש כמו לוי לשרוף את הכל כנראה שמשלימים עם כך שב״ש תהיה אפיזודה חולפת

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אני לא מבין למה אתם באים אליו בטענות.
זה האיש וזה מה שהוא מסוגל.
הוא לא אשם. אשם מי שהביא אותו ובחר להמשיך איתו.
שוב ושוב ושוב.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

לשמוע את פשכה מסקר את מה שהיה במשחק ובסיומו דומה לסיקור של בן כספית על הממשלה הנוכחית,שום קשר למציאות.

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

הטענות כבר ממזמן לא צריכות לבוא רק אליו.
מסיום חלון העברות ראינו שלא שואפים גבוה אפילו בהנהלה.
עצם זה שלא נחתו פה שחקנים שוברי שוויון (והיו אופציות בוודאות) בינואר, בזמן מאבק על אליפות ולא משנה אם ביכולת אנחנו לא קרובים לחיפה,
עצם זה שבניקוד כן ועם חיזוק אולי איכשהו היינו יכולים לצמצם פערים ובכלל לגרום לאנרגיות שונות עם רכש טוב שידליק תקהל, גם זה לא קרה.
הדברים האלה מחלחלים, המסר הועבר למאמן שמסתפקים במה שיש, מהמאמן זה מועבר לשחקנים ועכשיו חלחלו את זה גם לקהל עם ראיונות מטופשים של מאמן ושחקנים שאנחנן לא אתלטיקו וולנסיה (מביך!!!).
על כל זה עטפו בסרט חגיגי את ההשתקה של הקהל עם בקשות אישיות של אלונה מראשי הארגון ומקורבים, רק בשביל תדמית שיגידו "לא פיטרתי מאמן במקום 2" ועוד גרמו לכם להאמין שזה המהלך הנכון כשכולנו יודעים שהפיצוץ יהיה פשוט יותר גדול בהמשך.
בסוף מי שנדפק מכל זה הוא מועדון הפועל ב"ש והקהל, אנחנו נישאר עם הקבוצה הזאת קדימה, כל השאיפות ומה שהשגנו והרצון העז להמשיך את זה ולא לחכות שוב 40 שנה גם מתרחק מאיתנו.
הקהל עשה את הסוויץ לחשוב בגדול ובצדק, חבל שהקברניטים לא.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

ran כתב:
19 פברואר 2022, 23:30
הקהל עשה את הסוויץ לחשוב בגדול ובצדק, חבל שהקברניטים לא.
זו בדיוק הנקודה, והיא תלווה אותנו קדימה.
שאני מדבר על מועדון לא הישגי, זה זה.
מפליא אותי שחלק מהקהל מבין ומקבל את זריקת הזין על העונה הזו בשלוות נפש. אבל גם הם יודעים שזו שלווה מפוברקת, כי היא תיגמר בעוד כמה הפסדים או באיזה השפלה שנחטוף, ולצערי נחטוף, בפליאוף.

לרוני אכן אין מה לבוא בטענות, הוא לא יודע משהו אחר מהכדורגל שהקבוצה שלו מציגה.
ואני עדיין מהמר שהוא לא מסיים את העונה.

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

רק כדי להמחיש עד כמה המצב עצוב- תוך כדי המחצית השנייה קראתי ווטסאפים של המורה של הבת שלי בקבוצה הכיתתית.
הבן אדם הצליח להוציא מאיתנו כל רגש כלפי המשחק. פשוט אדישות מוחלטת

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

yedidel כתב:

מדוייק.
בטירונות ״הרגתי״ את סבתא שלי (כשעוד הייתה בחיים) בשביל לצאת למשחק נגד חיפה. בסדיר (שירתתי בבית אל באותו הזמן) גרמתי למפקד שלי להוציא אותי לאפטר ונסעתי 3 פעמים מירושלים לבאר שבע ב-24 שעות.
יום ההולדת של האקסית נפל על משחק של באר שבע נגד נתניה, עשיתי לה הפתעה, קשרתי לה את העיניים בבנדנה כל הדרך מהמלון עד שהגענו לאיצטדיון (כשכל המשחק היא מקללת אותי).
כל פעם כשיש משחק אבא של ארוסתי שואל אותי ״גיא, איך אתה לא מתייאש לנסוע שעה ועשרים לכל כיוון, בשביל כדורגל כזה?״, האמת? אין לי תשובה.
זו התחושה גם אצל החברים הטובים שלי, התשוקה לקבוצה היא כמו תשוקה מינית של זוג בני בני 74.
עונה מסוייטת ששורטת לנו את הנשמה עם מפתח בכל שבוע מחדש. העיקר התדמית. סעמק.

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום
Title: CrazyRed

שליחה על ידי 4 לב אדום »

להצביע ברגליים חברים ...
חבל על המאמץ והאנרגיות שלכם .
זה מה שיהיה עד סוף העונה .
אתמול היו כבר 9000 צופים במגרש .
אוטוטו חצי איצטדיון ריק .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

4 לב אדום כתב:
20 פברואר 2022, 06:54
להצביע ברגליים חברים ...
חבל על המאמץ והאנרגיות שלכם .
זה מה שיהיה עד סוף העונה .
אתמול היו כבר 9000 צופים במגרש .
אוטוטו חצי איצטדיון ריק .
ואז יתאכזבו מהקהל שלא ממלא איצטדיונים כשהקבוצה במקום השני( הבאר שבעים האלה)

הלו לא הביאו את אמבפה כולה שכטר מהאתם רוצים?

שלח תגובה