האצטדיון החדש - הנעץ תלה את הנעליים
Re: האצטדיון החדש - נעוץ עד בעיטת הפתיחה
העניין הוא זה לא אם יהיה כסא מסומן כי זה בטוח יהיה.
האכיפה של הנושא הזה צריכה להיות ברזל וכמו שכבר ראינו איך נראים הסדרנים בארץ,אני כבר רואה את עצמי רב שם עם אנשים שיושבים לי בכסא.
האכיפה של הנושא הזה צריכה להיות ברזל וכמו שכבר ראינו איך נראים הסדרנים בארץ,אני כבר רואה את עצמי רב שם עם אנשים שיושבים לי בכסא.
- The red one
מאוד ייתכן שישב שם בן אדם ..nir767676 כתב: רוצה להביא חבר בלי מנוי? לך שב ליד הקיר שורה אחרונה בפינה לא יקרה כלום.
בעיה?
עריכה: אדום אני מניח שיאכפו את זה. ייתנו על זה דגש במשחקים הראשונים וזה ישתרש.
עריכה2: בסמי עופר ביציע שלנו לא אכפו את זה, אבל אז אנשים שהגיעו מאוחר וראו שאין להם מקום הקימו ממקומם אנשים שבאו חצי שעה לפנייהם וישבו בכיסאות שרשומים להם על הכרטיס אז הם השתמשו בסדרן שכן הקים אותם.
קהל חוץ לא מחוייב אף פעם.הפועלעולה כתב:יש בכלל איצטדיון בארץ שזה נקבע לפי מקומות מסומנים? בסמי נניח, ביציע שלנו לפחות, לא שמו על זה.
דעתי היא כזו:
מערבי דרומי ומזרחי יציעים רגילים עם מקומות מסומנים
מערבי צפוני יציע משפחות עם מקומות מסומנים
דרומי יציע אולטראס בלי מקומות מסומנים
חצי צפוני יציע רגיל בלי מקומות מסומנים (כי לא יימכרו אליו מנויים)
- The red one
כמו שאמרתי דור, בסמי עופר אנשים שראו שאין להם מקום כן השתמשו בסדרנים.dor69 כתב: קהל חוץ לא מחוייב אף פעם.
דעתי היא כזו:
מערבי דרומי ומזרחי יציעים רגילים עם מקומות מסומנים
מערבי צפוני יציע משפחות עם מקומות מסומנים
דרומי יציע אולטראס בלי מקומות מסומנים
חצי צפוני יציע רגיל בלי מקומות מסומנים (כי לא יימכרו אליו מנויים)
אוקיי, אני בכל אופן לא נתקלתי בדבר כזהאדום בלב בנשמהההה כתב: כמו שאמרתי דור, בסמי עופר אנשים שראו שאין להם מקום כן השתמשו בסדרנים.
לפי הפייסבוק של הקבוצה:
* יש מאמץ להתחיל את מכירת המנויים כבר בסופ״ש/תחילת שבוע הבא.
* העניין של כיסא שמור יהיה בכל אחד מהיציעים.
לא זכור לי מכירה כה מוקדמת.
יכול להיות שמנסים לתפוס גל על הביקוש האדיר שיהיה לכרטיסים לגמר.
* יש מאמץ להתחיל את מכירת המנויים כבר בסופ״ש/תחילת שבוע הבא.
* העניין של כיסא שמור יהיה בכל אחד מהיציעים.
לא זכור לי מכירה כה מוקדמת.
יכול להיות שמנסים לתפוס גל על הביקוש האדיר שיהיה לכרטיסים לגמר.
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
איך ימכרו עוד שבוע לפי כיסא כשרק עוד חודש הם יושלמו?
בעיקרון זה בעייתי, אבל אתה יכול להתחיל לשבת עליו גם רק אחרי שיתקינו אותו ותקבל החזר על השבועיים הקרובים.clark kent כתב:איך ימכרו עוד שבוע לפי כיסא כשרק עוד חודש הם יושלמו?
**מקווה שהיית ציני**
איך נבחר את המיקום השמור במנוי כל עוד אין כיסאות עם מספרים?סניור כתב:
בעיקרון זה בעייתי, אבל אתה יכול להתחיל לשבת עליו גם רק אחרי שיתקינו אותו ותקבל החזר על השבועיים הקרובים.
**מקווה שהיית ציני**
נו ברצינות אנשים, זה לא הפייסבוק כאן.
יש תוכנית מסודרת של הכיסאות שיהיו באצטדיון. זה לא שהקבלן מגיע עוד חודש ומחליט לשים כיסאות איפה ואיך שבא לו. הכול מתוכנן.
אולי לא יהיה סיור כמו שמכבי חיפה עשו, ואולי ימצאו פיתרון יצירתי כמו פתקים או כיתוב של מספר השורה ומספר הכיסא ישירות על הבטון. אבל כול אחד ידע מה מספר הכיסא שהוא קונה.
יש תוכנית מסודרת של הכיסאות שיהיו באצטדיון. זה לא שהקבלן מגיע עוד חודש ומחליט לשים כיסאות איפה ואיך שבא לו. הכול מתוכנן.
אולי לא יהיה סיור כמו שמכבי חיפה עשו, ואולי ימצאו פיתרון יצירתי כמו פתקים או כיתוב של מספר השורה ומספר הכיסא ישירות על הבטון. אבל כול אחד ידע מה מספר הכיסא שהוא קונה.
כיסא וירטואלי.
לא אוהב את העניין הזה של כיסאות מסומנים בדרומי. זה אומר שאתה תקוע באותו המקום לכל העונה. אם אתה יושב ממש מאחורי הדגלים והגוש ובא לך לזוז-אתה לא יכול, ומצד שני, אם נתקעת בצד עם כל הזקנים המקללים ובא לך להתקרב לגוש, אתה גם לא יכול.
קשה לי להאמין שיהיו מקומות מסומנים (בפועל, אולי בתיאוריה כן) בדרומי.. בכול זאת זה יציע עידוד ולא יציע משפחות.redo כתב:לא אוהב את העניין הזה של כיסאות מסומנים בדרומי. זה אומר שאתה תקוע באותו המקום לכל העונה. אם אתה יושב ממש מאחורי הדגלים והגוש ובא לך לזוז-אתה לא יכול, ומצד שני, אם נתקעת בצד עם כל הזקנים המקללים ובא לך להתקרב לגוש, אתה גם לא יכול.
עברתי ליד האצטדיון היום. מה שראיתי חדש זו ממטרה שמבטיחה את החלק הדרום מערבי של המגרש.
אולי מתחילים לשתול?
אולי מתחילים לשתול?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
שטויות זה לא יהיה, לא יהיה מקומות שמורים ביציע העידוד.redo כתב:לא אוהב את העניין הזה של כיסאות מסומנים בדרומי. זה אומר שאתה תקוע באותו המקום לכל העונה. אם אתה יושב ממש מאחורי הדגלים והגוש ובא לך לזוז-אתה לא יכול, ומצד שני, אם נתקעת בצד עם כל הזקנים המקללים ובא לך להתקרב לגוש, אתה גם לא יכול.
עוד משהו שלא הבנתי למה שיהיה בצד זקנים מקללים? זה שער 5? זה יציע עידוד שעומדים בו כל המשחק, אין להם מה לעשות שם.