רוני לוי
Re: רוני לוי
אתה מחפש דרמות כאילו זה האח הגדול ועושה מכל דבר פיל.
פשכה מתכתב ומוציא כותרות עם שחקן ספסל/משפיען אינסטגרם
ואתם אוכלים את זה כמו גדולים.
אמר מה שאמר שכטר ופשכטר ורכטר - לא מעניין.
מחר משחק ב5 וחצי אני בא לעודד וכל המסביב על הזין.
סלאמת.
פשכה מתכתב ומוציא כותרות עם שחקן ספסל/משפיען אינסטגרם
ואתם אוכלים את זה כמו גדולים.
אמר מה שאמר שכטר ופשכטר ורכטר - לא מעניין.
מחר משחק ב5 וחצי אני בא לעודד וכל המסביב על הזין.
סלאמת.
- dardasmiley
כפרה עליך, אתמול זה לא היה פשכה ולא תומר לוי ולא אף כתב אחר. שכטר בפניו ובקולו בלי שהכניסו לו מילים לפה. ואתה יודע מה? בניגוד לבדרך כלל העיתונאים במסיבה שאלו שאלות יחסית קשות, לא הליטופי אגו הרגילים.
אתה טומן את הראש בחול.
פשוט לא מייחס יותר מדי חשיבות למה ששכטר אומר ומה מפרסמים כל שנייה בספורט 5. להגיד לך שאהבתי לשמוע? לא.dardasmiley כתב: ↑18 פברואר 2022, 14:44כפרה עליך, אתמול זה לא היה פשכה ולא תומר לוי ולא אף כתב אחר. שכטר בפניו ובקולו בלי שהכניסו לו מילים לפה. ואתה יודע מה? בניגוד לבדרך כלל העיתונאים במסיבה שאלו שאלות יחסית קשות, לא הליטופי אגו הרגילים.
אתה טומן את הראש בחול.
אם זה מה שמעניין ומעסיק אותך או אחרים שיהיה לבריאות.
אני לוקח כותרות בספורט 5(או בכל אתר ספורט כזה או אחר)בערבון מוגבל.
ושכטר? ענה כמו פוליטקאי, חיפש כמה תירוצים, ושוב, לא אוהב את זה אבל בחייאת, לא צריך אובר להתעסק בזה.
זכותכם לחשוב ככה, אני חושב אחרת.
לא טומן את הראש בחול, הוא פשוט במשחק מחר.
הקשבתי למסיבת העיתונאים במלואה .
שכטר לא אמר שלא נבננו לאליפות .
יותר מזה אני אומר - אחלה שכטר . נתן בדיוק את הראיון הנכון והשקול .
כשבכר ובני לם ושי ברדה ודראפיץ' אומרים את האמת ואומרים שהם לא טובים כולם מוחאים להם כפיים אבל כששכטר משקף מצב נתון ומאוד מציאותי זה לא בסדר ?
תפסיקו ליפול לכל מיני ציטוטים עלומים של גורמים ומקורבים .
חיפה מסתבר שבירה . והתקשורת המגוייסת - גוייסה לסייע .
לא שאני חושב שניקח אליפות , אבל אם ניקח - מישהו פה יתלונן על הכדורגל ?
גם רוני היה בסדר בראיון . מה הוא כבר יכול להגיד ? מה הוא כבר יכול להפתיע ?
מישהו פה היה באימונים ויכול לסתור את מה שהוא אומר ? ( שעובדים על משחק לחץ ומשחק התקפה )
כנראה שעובדים על זה , ואולי אפילו קשה , אבל לא עובדים הכי נכון .
תראו איזה סגל היה פה לפני הקיץ ותגידו את האמת , מישהו באמת ציפה שניקח אליפות ?
שוערים : לויטה , רז רחמים , עמית קרן
הגנה : אלחמיד , גולדברג , טאהא , טויטו , ויטור , עמית ביטון , דדיה , רצון
קישור : אקולטסה , בריירו , חתואל , יוספי , גל לוי , מרסלו מלי , ג'וסואה , סלליך , רוסה , קבהא , קלטינס , אסקיאס
התקפה : שבירו , יחזקאל , וארן , אגודלו
18 שחקנים עזבו ! זו מהפיכה של ממש שאני לא בטוח שיש לה אח ורע בעולם .
איפה אנחנו ואיפה חיפה שאחרי עונת אליפות עשו שינויים קוסמטיים .
חוזר ואומר בפעם המיליון - אני לא מגן פה על רוני . הכדורגל שלו רע . התוצאות ורק התוצאות מבחינתי מעל ומעבר לציפיות .
אם יש סיכוי לגנוב אליפות - צריך ללכת על זה בכל הכוח . למרות הכדורגל הרע . אבל בעיקר בגלל התוצאות שמה לעשות - כרגע אנחנו בעניינים .
האם רוני צריך להמשיך בעונה הבאה אם יסיים שני או יקח אליפות או גביע - חד משמעית לא .
קבוצות אחרות יתחזקו ויהפכו לרלוונטיות וה"תוצאות" האלה כבר לא יגיעו . וחוץ מזה באנו להנות במגרש - לא לסבול .
כרגע צריך לתת דחיפה לקבוצה ולהביא אותה למקסימום למרות כל הרחש בחש מסביב . כי אנחנו בעניינים . אנחנו שם . זה קרוב . 3 חודשים סיום הליגה .
יאללה 3 נק' בשבת ( והלוואי עם 3 כדורים ברשת גם )
שכטר לא אמר שלא נבננו לאליפות .
יותר מזה אני אומר - אחלה שכטר . נתן בדיוק את הראיון הנכון והשקול .
כשבכר ובני לם ושי ברדה ודראפיץ' אומרים את האמת ואומרים שהם לא טובים כולם מוחאים להם כפיים אבל כששכטר משקף מצב נתון ומאוד מציאותי זה לא בסדר ?
תפסיקו ליפול לכל מיני ציטוטים עלומים של גורמים ומקורבים .
חיפה מסתבר שבירה . והתקשורת המגוייסת - גוייסה לסייע .
לא שאני חושב שניקח אליפות , אבל אם ניקח - מישהו פה יתלונן על הכדורגל ?
גם רוני היה בסדר בראיון . מה הוא כבר יכול להגיד ? מה הוא כבר יכול להפתיע ?
מישהו פה היה באימונים ויכול לסתור את מה שהוא אומר ? ( שעובדים על משחק לחץ ומשחק התקפה )
כנראה שעובדים על זה , ואולי אפילו קשה , אבל לא עובדים הכי נכון .
תראו איזה סגל היה פה לפני הקיץ ותגידו את האמת , מישהו באמת ציפה שניקח אליפות ?
שוערים : לויטה , רז רחמים , עמית קרן
הגנה : אלחמיד , גולדברג , טאהא , טויטו , ויטור , עמית ביטון , דדיה , רצון
קישור : אקולטסה , בריירו , חתואל , יוספי , גל לוי , מרסלו מלי , ג'וסואה , סלליך , רוסה , קבהא , קלטינס , אסקיאס
התקפה : שבירו , יחזקאל , וארן , אגודלו
18 שחקנים עזבו ! זו מהפיכה של ממש שאני לא בטוח שיש לה אח ורע בעולם .
איפה אנחנו ואיפה חיפה שאחרי עונת אליפות עשו שינויים קוסמטיים .
חוזר ואומר בפעם המיליון - אני לא מגן פה על רוני . הכדורגל שלו רע . התוצאות ורק התוצאות מבחינתי מעל ומעבר לציפיות .
אם יש סיכוי לגנוב אליפות - צריך ללכת על זה בכל הכוח . למרות הכדורגל הרע . אבל בעיקר בגלל התוצאות שמה לעשות - כרגע אנחנו בעניינים .
האם רוני צריך להמשיך בעונה הבאה אם יסיים שני או יקח אליפות או גביע - חד משמעית לא .
קבוצות אחרות יתחזקו ויהפכו לרלוונטיות וה"תוצאות" האלה כבר לא יגיעו . וחוץ מזה באנו להנות במגרש - לא לסבול .
כרגע צריך לתת דחיפה לקבוצה ולהביא אותה למקסימום למרות כל הרחש בחש מסביב . כי אנחנו בעניינים . אנחנו שם . זה קרוב . 3 חודשים סיום הליגה .
יאללה 3 נק' בשבת ( והלוואי עם 3 כדורים ברשת גם )
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
עוד לא הצלחתי להבין את הנרטיב שבניתם פה כאילו רוני לוי שולט בתקשורת
מי הוא בדיוק שהתקשורת ככה נופלת לרגליו?
מי הוא בדיוק שהתקשורת ככה נופלת לרגליו?
+100אדום זקן כתב: ↑17 פברואר 2022, 13:25הם לא מתעסקים בשטויות,הם אוהדים ומסתבר גם מאוד חכמים.
מה ייצא לנו מזה אם זה יימשך מלבד נזק בלתי הפיך?
הציבור אמר את דברו,ההנהלה הפנימה את המסר והיא הפנימה.
לא יהיו שום פיטורים בקרוב ולכן נותר או להתמרמר ולהיות על תקן פרשן או להמשיך ולהיות אוהד ולקוות לטוב.
אני בוחר בצד האוהד ומה שיהיה יהיה.
מי שלא מבין ש*בסיטואציה הנוכחית שנוצרה* הדבר היחידי שאנחנו יכולים לעשות כדי לגרום לקבוצה להשתפר ולהתקדם הוא עידוד ותמיכה בטרנר ובחוץ כמו בימים היפים חוטא למציאות, פשוט כך.
אפשר לבוא בטענות ולבקר ויש גם על מה, שורה תחתונה עכשיו זה כבר מת ורוני לוי מסיים פה את העונה.
כולם מבינים שהוא לא ימשיך, גם הוא בעצמו.
זמן להתאחד סביב הקבוצה ולעודד כמה שניתן ולמקסם מה שאפשר עד הסוף, כל מחאה ושריקות בוז הן מותרות ולגיטימיות אבל יביאו אפקט הפוך ושלילי בלבד כי הוא כבר לא יפוטר מצד אחד ולא ימשיך לעונה נוספת מצד שני.
יאללה הפועל
לא מתקבל על הדעת נקודה!!!oranu כתב: ↑18 פברואר 2022, 15:58+100
מי שלא מבין ש*בסיטואציה הנוכחית שנוצרה* הדבר היחידי שאנחנו יכולים לעשות כדי לגרום לקבוצה להשתפר ולהתקדם הוא עידוד ותמיכה בטרנר ובחוץ כמו בימים היפים חוטא למציאות, פשוט כך.
אפשר לבוא בטענות ולבקר ויש גם על מה, שורה תחתונה עכשיו זה כבר מת ורוני לוי מסיים פה את העונה.
כולם מבינים שהוא לא ימשיך, גם הוא בעצמו.
זמן להתאחד סביב הקבוצה ולעודד כמה שניתן ולמקסם מה שאפשר עד הסוף, כל מחאה ושריקות בוז הן מותרות ולגיטימיות אבל יביאו אפקט הפוך ושלילי בלבד כי הוא כבר לא יפוטר מצד אחד ולא ימשיך לעונה נוספת מצד שני.
יאללה הפועל
תפסיקו להיות יפי נפש.
אם כולם(ראשי המועדון) יודעים שהוא לא ממשיך כולל הפיל בחדר אז כל עוד הוא ממשיך שבוע אחרי שבוע זהו נזק מתועלת.
מעדיף איש מקצוע מתוך המועדון שינהל את המשחקים כפי שהמועדון רוצה לראות את הקבוצה ולא החסר מושג
מי שלא מפטר בשביל לצאת יפה נפש ובעצם לותר על ניסיון לאיים ברצינות עד הסוף ימצא עצמו עושה את זה אחרי הדחה מהגביע שהעונה כבר גמורה.
לא מסוגלים להיראות כמו קבוצה נורמלית מול נתניה,אשדוד,ק״ש…
יהיה כיף בפלייאוף. ישרפו הכל בשביל 3 חודשים בחוזה.
יהיה כיף בפלייאוף. ישרפו הכל בשביל 3 חודשים בחוזה.
נערך לאחרונה על ידי Itay ב 19 פברואר 2022, 19:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
איך שתסיים את העונה ככה תתחיל את העונה הבאה. שאתה משדר שהקבוצה הוציאה מספיק נקודות והיא תהיה באירופה, הפסיקה להילחם על אליפות עוד בזמן שהייתה מקום ראשון, איך אתה רוצה שתבנה הקפיצת מדרגה לעונה הבאה?
בפוסט אחר רשמת על מרטינס שזה או המאמן או שזה לא זה.
השחקן מחפש לשחק קדימה אבל אין עמדות מסודרות, בכל הקריירה שלו היה שחקן בונה ופה כלום ושום דבר.
עכשיו איך תבין עם האין שיטת משחק הזאת אם זה זה או לא?
עם איך שרוני לוי משחק מבחינתי חסר לנו 8-9 שחקני הרכב כי או שכולם חסרי מוח ולא יודעים איפה לעמוד או שסתם חלשים.
קבוצה שעומדת בלי מחשבה, אין עמדות מסודרות, אין שיטת כדורגל כל אחד עומד ומחכה לאיזה טעות.
בקרן ליריבה 10 עומדים בתוך הרחבה שלנו כי אין דרך, אין כלום.
מה יקרה אם יילך הביתה ובנאדו יהיה עד סוף עונה? או אפילו שי הס.
בהכי גרוע כנראה שנוציא תיקו מול קבוצות כמו קש ואשדוד ונפסיד לקבוצה כמו נתניה. זה בהכי גרוע..
מצד שני פיטורים במצב הנוכחי והמועדון נשחט מכל הכיוונים.
אתה לא זוכר מה עשו כשאבוקסיס התפטר?כל החברים בתקשורת התייצבו. ורוני לוי זה רמה מעל בכל הקשור לחברים בתקשורת ועוד כשאנחנו "במאבק האליפות ובעונה מצוינת" כפי שמספרים מתחילת העונה.
זה לא קל אבל צריך לסחוב את מה שנשאר עד סוף מאי.
הכי טוב זה להתמקד בבחירת מאמן לעונה הבאה, שיגיע עם תוכנית מוכנה לקיץ.
- ForeverRed
"מה רוצים, שאכנס ואתן גול בעצמי"?
עילה לפיטורים.
עילה לפיטורים.
אז אתה מוכן להיות הסחבה של הפליאוף, לצפות בביזוי המועדון כי מעניין אותך מה יקשקש רז זהבי.CrazyRed7 כתב: ↑19 פברואר 2022, 19:46מצד שני פיטורים במצב הנוכחי והמועדון נשחט מכל הכיוונים.
אתה לא זוכר מה עשו כשאבוקסיס התפטר?כל החברים בתקשורת התייצבו. ורוני לוי זה רמה מעל בכל הקשור לחברים בתקשורת ועוד כשאנחנו "במאבק האליפות ובעונה מצוינת" כפי שמספרים מתחילת העונה.
זה לא קל אבל צריך לסחוב את מה שנשאר עד סוף מאי.
הכי טוב זה להתמקד בבחירת מאמן לעונה הבאה, שיגיע עם תוכנית מוכנה לקיץ.
מצטער אח, אבל תעשה בדק בית.
מי שחושב שזה לא יתן אפקט לעונה הבאה חי בסרט קשה.