ג'ון אוגו
- ForeverRed
Re: ג'ון אוגו
צריך להפיק את המקסימום מהסיטואציה.
לצערי זה אומר למכור את גון כבר עכשיו.
לצערי זה אומר למכור את גון כבר עכשיו.
אני עדיין עם תקווה קטנה שהוא חותם ומסיים כאן את הקריירה
על מה אוגו כועס?
זה סתם איזה כתבה של חובבן לא יודע אם אוגו כועס, אבל אם אני הייתי אוגו הייתי כועס/נפגע שלא מעריכים אותו מספיק ומתקמצנים וממשיכים לעשות את אותה טעות כמו דל טוני כמעט.
מתקמצנים? קצת מוגזם.הראל כתב:זה סתם איזה כתבה של חובבן לא יודע אם אוגו כועס, אבל אם אני הייתי אוגו הייתי כועס/נפגע שלא מעריכים אותו מספיק ומתקמצנים וממשיכים לעשות את אותה טעות כמו דל טוני כמעט.
שוב פעם לא לוקחים החלטה לכאן או לכאן.
החלטתם לעשות עליו כסף והמיסוי גבוה מדי בשבילכם? אז להפרד ממנו יחד עם טוני בתחילת העונה עם טקס מרשים ותודה ענקית על היותכם חלק מרכזי מהשושלת הבלתי נשכחת.
רוצים אותו בקבוצה? תחתמו על חוזה חדש בתחילת השנה לשנתיים שלוש ותקבלו שקט בגזרה הזו. למה להגיע למצב הזה שוב ?
החלטתם לעשות עליו כסף והמיסוי גבוה מדי בשבילכם? אז להפרד ממנו יחד עם טוני בתחילת העונה עם טקס מרשים ותודה ענקית על היותכם חלק מרכזי מהשושלת הבלתי נשכחת.
רוצים אותו בקבוצה? תחתמו על חוזה חדש בתחילת השנה לשנתיים שלוש ותקבלו שקט בגזרה הזו. למה להגיע למצב הזה שוב ?
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

כמה פשוט וכמה קל אה?תעשו ככה, ככה וככה וזה הכל. ממש משחק מחשב.Guevara כתב:שוב פעם לא לוקחים החלטה לכאן או לכאן.
ניסו להאריך לו את החוזה. אוגו מרח אותם עד עכשיו.
למה לא מכרו אותו בקיץ כמו טוני?כי היו מוקדמות באירופה, כי הייתה מטרה לזכות באליפות.
בלי קשר, לא היו הצעות עליו והוא לא התעקש לעזוב כמו במקרה של טוני.
אוגו מרח אותם?!?!?!
שחקן כמוהו ציפה לשדרוג בשכר ובצדק, הציעו לו משהו לא משודרג מדי בטח כשהוא רואה כמה זבלות מסביבו מרוויחים יותר.
האחרון שלבוא אליו בטענות בסיפור הזה זה אוגו.
שחקן כמוהו ציפה לשדרוג בשכר ובצדק, הציעו לו משהו לא משודרג מדי בטח כשהוא רואה כמה זבלות מסביבו מרוויחים יותר.
האחרון שלבוא אליו בטענות בסיפור הזה זה אוגו.
"אוגו מרח אותם" זה יפה.CrazyRed7 כתב: כמה פשוט וכמה קל אה?תעשו ככה, ככה וככה וזה הכל. ממש משחק מחשב.
ניסו להאריך לו את החוזה. אוגו מרח אותם עד עכשיו.
למה לא מכרו אותו בקיץ כמו טוני?כי היו מוקדמות באירופה, כי הייתה מטרה לזכות באליפות.
בלי קשר, לא היו הצעות עליו והוא לא התעקש לעזוב כמו במקרה של טוני.
המועדון שה תמים, עשה כל שביכולתו כדי להחתים אותו, רק בגלל אוגו הרשע זה לא קרה.
אני בספק אם אפילו אתה מאמין לעצמך.
כמה מפתיע מי המשתמשים שתוקפים גם פה את המועדון. אותם אנשים.
יש לי תחושה שאם אלך לטופיק המנויים אראה אתכם מככבים גם שם בבכי על מחירי המנויים.
תגידו עד מחר שאני מגן על המועדון אוטומטית(כי מבחינתי המועדון מעל כל שחקן, לא בטוח שאצלכם זה כך), אתם בדיוק אותו דבר רק להפך - המועדון אשם בכל דבר.
לעניין -
״מרח אותם״ זאת עובדה. אוגו לא נתן למועדון תשובה עד היום.
קיבל הצעה?יכול היה לסרב. הוא רצה להגיע לינואר הנוכחי כדי לראות איזה הצעות יקבל ולא ״לאבד״ את ההצעה שלנו.
אוגו עומד בפני החוזה הגדול האחרון בקריירה שלו. הוא רואה כמה חבר שלו מרוויח כעת ורוצה גם. זכותו והכל בסדר, פשוט סכומים כאלה הוא לא יכול להרוויח בארץ.
מי שלא מבין שזה לא עניין של עוד 50 אלף דולר זה מי שלא רוצה להבין, סתם אחד שמחפש עוד סיבה להתנגח במועדון.
יש לי תחושה שאם אלך לטופיק המנויים אראה אתכם מככבים גם שם בבכי על מחירי המנויים.
תגידו עד מחר שאני מגן על המועדון אוטומטית(כי מבחינתי המועדון מעל כל שחקן, לא בטוח שאצלכם זה כך), אתם בדיוק אותו דבר רק להפך - המועדון אשם בכל דבר.
לעניין -
״מרח אותם״ זאת עובדה. אוגו לא נתן למועדון תשובה עד היום.
קיבל הצעה?יכול היה לסרב. הוא רצה להגיע לינואר הנוכחי כדי לראות איזה הצעות יקבל ולא ״לאבד״ את ההצעה שלנו.
אוגו עומד בפני החוזה הגדול האחרון בקריירה שלו. הוא רואה כמה חבר שלו מרוויח כעת ורוצה גם. זכותו והכל בסדר, פשוט סכומים כאלה הוא לא יכול להרוויח בארץ.
מי שלא מבין שזה לא עניין של עוד 50 אלף דולר זה מי שלא רוצה להבין, סתם אחד שמחפש עוד סיבה להתנגח במועדון.
לקחת צד בסיפור הזה זה הדבר הכי לא נכון שצריך לעשות.bs war כתב:
"אוגו מרח אותם" זה יפה.
המועדון שה תמים, עשה כל שביכולתו כדי להחתים אותו, רק בגלל אוגו הרשע זה לא קרה.
אני בספק אם אפילו אתה מאמין לעצמך.
גם כי אנחנו לא באמת מכירים את הפרטים וגם כי זה לא פייר.
כל אחד עושה את השיקולים שלו,החלטה נכונה או לא,זה ימים יגידו.
התחושה שלי שיש כאן מיצוי הדדי.
גם הקבוצה לא מתאבדת עליו וגם הוא לא ממהר לענות.
וגם לא זה תשובה אגב.
עזוב נו מה נראה לך שאוגו קיבל הצעה ואמר להם תנו לי לחשוב וחושב על זה חודשיים ?
תפנים קריזי , לא תמיד המועדון שלנו צודק בהכל הוא גם טועה כמו כל בן אדם , אבל טעויות של מועדון(שטקוס אנסטיס בן בסט וכו) יותר קריטיות מטעויות של בן אדם.
תפנים קריזי , לא תמיד המועדון שלנו צודק בהכל הוא גם טועה כמו כל בן אדם , אבל טעויות של מועדון(שטקוס אנסטיס בן בסט וכו) יותר קריטיות מטעויות של בן אדם.
אין פה עניין של צודק או טועה. יכול להיות שהמועדון חושב שאוגו לא שווה את הסכומים המדוברים(עם עניין המיסוי) וזה לגיטימי לגמרי.הראל כתב:עזוב נו מה נראה לך שאוגו קיבל הצעה ואמר להם תנו לי לחשוב וחושב על זה חודשיים ?
לא הבנתי למה אתה חושב שהמועדון טועה?הראל כתב:עזוב נו מה נראה לך שאוגו קיבל הצעה ואמר להם תנו לי לחשוב וחושב על זה חודשיים ?