חאתם עבד אלחמיד
Re: חאתם עבד אלחמיד
דגני בלם חלש מאוד מאוד, מקווה מאוד שהוא ישאר בהפועל תל אביב.
- ForeverRed
לחשוב על ציוות של טאהה ודגני ולקבל פריחה.
בדיוק. ויטור אל ענק עצום ועדיין גם הוא לא הצליח להושיע את טאהא-אורן-אלו-סאבו-קבהא בעונה שעברה. יש גבול לכמה שבן אדם יכול לעשות. גם אם זה ויטור וגם אם זה ואן דייק.yedidel כתב:כולם פה מתייחסים לויטור כאילו השאלה היחידה זה הכשירות שלו.
גם אם הוא ישחק 36 מחזורים העונה, אנחנו עוד לא יודעים איזה שחקן נקבל אחרי כל הפציעות האלה. אגלה לכם סוד, עם ויטור האמיתי אין סיכוי שאנחנו מקבלים ב4 משחקים בפלייאוף 9 שערים, גם אם לידו משחק אבי פרנקו
יש כאן מנטרה חוזרת של "מכבי לקחו אליפות עם ייני ופיבן", הלוואי עלינו שלדגני וטאהא יהיה רבע מהמשמעת שהייתה לפיבן בעונה האחרונה, אומנם שחקן בינוני לכל הדעות אבל כזה שממושמע ונשאר בעמדה שלו מבלי להתפזר.
אדי גוטליב לא יותר טוב בהרבה אבל איתו יש עוד קצת תקווה שהוא ישתפר וילמד, בדומה לתקווה שיש עם אלחמיד.
אם כבר רוצים להביא ז-בל מהפועל ת"א, עדיף שזה יהיה ז-בל שעוד אפשר לשפר ולעצב מחדש בדמות גוטליב וספורי.
איזה שמות רצים פה.
אני לא יודע איך הכדורגל שלנו עובד. הזיה
אני לא יודע איך הכדורגל שלנו עובד. הזיה
אל תגזים.yedidel כתב:כולם פה מתייחסים לויטור כאילו השאלה היחידה זה הכשירות שלו.
גם אם הוא ישחק 36 מחזורים העונה, אנחנו עוד לא יודעים איזה שחקן נקבל אחרי כל הפציעות האלה. אגלה לכם סוד, עם ויטור האמיתי אין סיכוי שאנחנו מקבלים ב4 משחקים בפלייאוף 9 שערים, גם אם לידו משחק אבי פרנקו
וויטור לבד לא יכול להושיע אותנו,הגנה עושים קבוצה.
שנה שעברה לא היה קבוצה,שיחקו פה שחקנים שעשו טובה שהם משחקים.
אם אלחמיד נמכר אני הייתי מביא בלם זר אין בררה,אם טאהא לא נגיע רחוק ואם וויטור לא יהיה כשיר אפשר לסגור את הבסטה
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
פשכצקי הבוקר "חאתם לא יוותר. או שישדרגו לו את החוזה, או שלא יבוא לו לשחק", אמרו חבריו של השחקן.
אני לא מבין מה זה האיומים האלו. הוא חתום על חוזה בשכר שהיה מוסכם בעת החתימה עד סיום החוזה. לא יבוא לו לשחק שיתבעו אותו אי אפשר ככה יותר האיומים האלו לכאורה
יש חד משמעית משהו בין אלחמיד לפשכצקי.
ניכר שכל הקיץ פשכצקי מנסה להסית את הקהל נגדו.
כתב הזייה, אבל זה מתאים לרמה של ערוץ הספורט בשנים האחרונות.
ניכר שכל הקיץ פשכצקי מנסה להסית את הקהל נגדו.
כתב הזייה, אבל זה מתאים לרמה של ערוץ הספורט בשנים האחרונות.
שתהיו בריאים. אתם לוקחים ברצינות כתבה שמצוין בה שדור אלו מחוזר ע"י מכבי תל אביב.
זה שחלק מהכתבה מונפץ לא אומר שאלחמיד לא שלח את המקורבים שלו לדבר עם פשכצקי.ReDo כתב:שתהיו בריאים. אתם לוקחים ברצינות כתבה שמצוין בה שדור אלו מחוזר ע"י מכבי תל אביב.
הגיוני שאלחמיד ירצה חוזה חדש, ולגיטימי מבחינתו לפתוח את זה בתקשורת אחרי שהוא ראה שאוחנה נמכר וקיבל את מה שהוא רצה ברגע שעשה באלגן.
אז אחרי שהוא יצא על האמאמא שלו באינסטגרם הוא גם ישלח אליו מקורבים. בדוק.yakar כתב:
זה שחלק מהכתבה מונפץ לא אומר שאלחמיד לא שלח את המקורבים שלו לדבר עם פשכצקי.
הגיוני שאלחמיד ירצה חוזה חדש, ולגיטימי מבחינתו לפתוח את זה בתקשורת אחרי שהוא ראה שאוחנה נמכר וקיבל את מה שהוא רצה ברגע שעשה באלגן.
טיפ - אל תכנסו מראש לכתבות האלה של פשכצקי.
אני חושב שאלחמיד צריך לעשות לו דווקא ולהמשיך לשחק בשיא הכח בלי שדרוג
זה יהיה הדבר הכי טוב שקרה בקיץ הזהReDo כתב:שתהיו בריאים. אתם לוקחים ברצינות כתבה שמצוין בה שדור אלו מחוזר ע"י מכבי תל אביב.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;