אז שני שחקנים וחצי אמורים לתת 60 גולים בעונה?bs war כתב:
דיא, החלוצים
נייג'ל האסלביינק
- ForeverRed
Re: נייג'ל האסלביינק
הבנת את הכוונה.ForeverRed כתב: אז שני שחקנים וחצי אמורים לתת 60 גולים בעונה?
ברור שגם מליקסון ונייג'ל יצטרכו לתרום שערים פה ושם, אבל אל תצפו לדו ספרתי ממישהו מהם.
וכן, נייג'ל היה צריך לשים לפחות חלק מהמצבים שהגיע אליהם העונה, גם אם הוא לא חלוץ
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אם בן שהר היה מחטיא את המצבים שנייגל החטיא אתמול הייתם שוחטים אותו על זה כולל אנוכי.
אז את נייג'ל אתם מוציאים בסדר?
נו באמת.
אתמול הוא היה צריך לצאת מהמשחק עם צמד.
נו באמת.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
כל משחק הוא כבר היה צריך לסיים עם צמד, הכדורים לא נכנסים לו..קשה להסביר וקשה להאמין שפתאום משהו ישתנה,הוא לא ילד כבר בן 28 בשיא הקריירה..דר אדום בנשמה כתב:אם בן שהר היה מחטיא את המצבים שנייגל החטיא אתמול הייתם שוחטים אותו על זה כולל אנוכי.
נו באמת.
מצד שני גם טוני עד גיל 26 היה עלום שם
- ForeverRed
כשהחתימו אותו בכל כך הרבה כסף ציפו שיתרום לפחות קרוב ל-10 שערים בעונה.bs war כתב:
הבנת את הכוונה.
ברור שגם מליקסון ונייג'ל יצטרכו לתרום שערים פה ושם, אבל אל תצפו לדו ספרתי ממישהו מהם.
וכן, נייג'ל היה צריך לשים לפחות חלק מהמצבים שהגיע אליהם העונה, גם אם הוא לא חלוץ
אני זוכר הרבה שיחות כאן על המספרים שלו ואנשים שטענו שגם לטוני לא היו מספרים ברעננה.
בסוף יש לך כמה שחקנים שאמורים לתת מספרים או שלא תגיע ליעד.
נייגל הוא אחד מהם והוא צריך להתעורר על החיים שלו ולהפסיק להחמיץ כמו טירון או שנהיה בבעיה.
מה לא שחקן של מספרים? הוא סיים דו ספרתי בהולנד!
נראה לי בשתי עונות יחד.izguy83 כתב:מה לא שחקן של מספרים? הוא סיים דו ספרתי בהולנד!
- The red one
לא, ב-16/17 סיים עם 10 שערים בליגה ההולנדית הראשונהdelta7 כתב: נראה לי בשתי עונות יחד.
תודה על התיקון.The red one כתב: לא, ב-16/17 סיים עם 10 שערים בליגה ההולנדית הראשונה
שכחתם איך טוני התחיל אצלנו? קראו לו בלוף, לא כל מה שמצליח בקבוצה קטנה כמו רעננה יצליח אצלנו, בכר שוקל לשחרר אותו בינואר הכותרות בעיתונות זעקו.
תנו לו זמן תשפטו אותו עוד 3 חודשים לא עכשיו ובטח לא אחרי הפסד מרגיז
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
ובכר ניער אותו במשחק מול הפועל עכו ואז נראנו כמו קבוצה אחרת משחק לאחר מכן.red guy כתב:שכחתם איך טוני התחיל אצלנו? קראו לו בלוף, לא כל מה שמצליח בקבוצה קטנה כמו רעננה יצליח אצלנו, בכר שוקל לשחרר אותו בינואר הכותרות בעיתונות זעקו.
אז אולי הוא צריך ניעור
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
תפסיקו עם ההשוואה המטופשת הזאת, הם לא באותה רמה לא מתקרב אפילו.
אולי כשתפסיקו להשוות ביניהם תקבלו ממנו יותר, כי פשוט לא תצפו כמו שאתם מצפים.
לא נראה לי שמישהו באמת מצפה מנייג'ל להיות טוני.ran כתב:תפסיקו עם ההשוואה המטופשת הזאת, הם לא באותה רמה לא מתקרב אפילו.
אבל רבאק, תכניס כבר את החפץ העגול והקטן הזה לשער הענק...
אני רק שאלה : אולי העובדה ששינה היום את המשחק , יכולה להתאים לו כג'וקר שקם מהמשחק ומשנה משחק , זה יכול לעבוד לא רע ..
חייב לפתוח. לא ג'וקר ולא נעליים.
לתת לו לרוץ עד שיתחבר ויצבור ביטחון. בינתיים גם בתקופה הכביכול רעה שלו הוא מייצר לפחות מצב אחד לגול כל משחק, אז כשייכנס לעניינים בכלל נהנה ממנו.
לתת לו לרוץ עד שיתחבר ויצבור ביטחון. בינתיים גם בתקופה הכביכול רעה שלו הוא מייצר לפחות מצב אחד לגול כל משחק, אז כשייכנס לעניינים בכלל נהנה ממנו.