בכר והחבר'ה- צוות לעניין
Re: בכר והחבר'ה- צוות לעניין
רשמתי את זה לפני כמה ימים ואני ארשום את זה שוב, מעצבן שאף אחד לא קם ולקח אחריות עד עכשיו.
לא בושה לבוא ולהגיד "נכשלתי, מצטער".
מילא היכולת על הדשא, אני מאמין שזה יסתדר, אבל ההתנהלות היהירה והשחצנית הזאת שהכל יהיה בסדר לא משנה מה, זה מה שמעצבן אותי.
מעצבן שלא לומדים מטעויות, שאנשים שוכחים שפעם אחרונה שניסו לעשות העברה בשנייה האחרונה של חלון ההעברות עם אג'ידה ופאיוביץ', ואז החתימו את בכר עוד לפני שמישהו בכלל דיבר עם אלישע, כל המהלכים האלה נגמרו עם אחת התבוסות הכי משפילות שהיו בגמר גביע, בטח ובטח שבשנים האחרונות...
אני לא רואה אותנו מגיעים לשלב בתים כלשהו העונה, אני גם לא רואה אותנו לוקחים תואר, אבל מישהו חייב לקחת צעד אחורה, לחשב מסלול מחדש, ולהתחיל לתקן כדי שבעונה הבאה לפחות נחזור למסלול שהתרגלנו אליו.
מילא היכולת על הדשא, אני מאמין שזה יסתדר, אבל ההתנהלות היהירה והשחצנית הזאת שהכל יהיה בסדר לא משנה מה, זה מה שמעצבן אותי.
מעצבן שלא לומדים מטעויות, שאנשים שוכחים שפעם אחרונה שניסו לעשות העברה בשנייה האחרונה של חלון ההעברות עם אג'ידה ופאיוביץ', ואז החתימו את בכר עוד לפני שמישהו בכלל דיבר עם אלישע, כל המהלכים האלה נגמרו עם אחת התבוסות הכי משפילות שהיו בגמר גביע, בטח ובטח שבשנים האחרונות...
אני לא רואה אותנו מגיעים לשלב בתים כלשהו העונה, אני גם לא רואה אותנו לוקחים תואר, אבל מישהו חייב לקחת צעד אחורה, לחשב מסלול מחדש, ולהתחיל לתקן כדי שבעונה הבאה לפחות נחזור למסלול שהתרגלנו אליו.
זה לא משנה מה הוא ישדר כלפי התקשורת אני לא רואה איך אנחנו מחזירים את הכבוד בשלישי ,לא רואה איך אנחנו עוברים את ניקוסיה ומשם הדרך מאוד קצרה לפתוח עם שני הפסדים בליגה
בקיצור מועמדים לרדת ליגה.hb7 כתב:זה לא משנה מה הוא ישדר כלפי התקשורת אני לא רואה איך אנחנו מחזירים את הכבוד בשלישי ,לא רואה איך אנחנו עוברים את ניקוסיה ומשם הדרך מאוד קצרה לפתוח עם שני הפסדים בליגה
אולי שווה באמת לפתוח מחדש את קמפיין ״באר שבע לא תרד״.
נו באמת.
אנחנו לא נירד ליגה ואפילו יש מצב ניקח אליפות כי הליגה פה פח אשפה אחד גדול אבל הכדורגל בפתיחה אפילו יהיה יותר גרוע משנה שעברה,את העונה הזאת אולי נצליח לסחוב אבל אנחנו כנראה נתחיל את הקייץ הבא בלי אף זר משדרג בסגלCrazyRed7 כתב: בקיצור מועמדים לרדת ליגה.
אולי שווה באמת לפתוח מחדש את קמפיין ״באר שבע לא תרד״.
נו באמת.
אתה מגזים. אתה לוקח דברים שלא בהכרח קשורים ומסיק מסקנות מרחיקות לכת.maxkid22 כתב:רשמתי את זה לפני כמה ימים ואני ארשום את זה שוב, מעצבן שאף אחד לא קם ולקח אחריות עד עכשיו.
אתה רוצה כרגע שברק, אלונה ואסי יעשו חרקירי?
ברק בכר אחראי על הצד המקצועי.והוא גם אומר זאת. אין שחקן שהגיע לא על דעתו ובחינה שלו. אין פה טביב, שירצקי או אשר אלון. תנו כבר קרדיט למערכת. היא עברה שנה שעברה דברים שהיו מפרקים כמעט כל מערכת והנה גם שנה שעברה חגגנו
אבל אתה בחודש יולי. כמה אפשר להיות חסרי סבלנות וסובלנות?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
לדעתי, המצב הנוכחי נופל אך ורק על הסגל הניהולי.
1. יש צורך לשדרג משבצות יותר הכרחיות (בלם,קיצוני ימני וחלוץ(!!) )
2. החליטו לשדרג את משבצת השוער למען אירופה (מקבל, אמנם לא בראש סדרי העדיפויות אבל בהחלט דנו על זה פה וגם אני חשבתי שזה נחוץ) מה עשו? הביאו שוער חלוד שלא שיחק חצי שנה.
איך אפשר בכלל להביא דיל ברייקר לאירופה שהוא לא מוכן לאירופה? כנ״ל קרה עם קוואנקה. הביאו אותו במיוחד לאירופה - שבועיים לפני+- לא היה מוכן-> סתם בא.
אולי עדיף עכשיו לבנות את הסגל לאירופה של עונה הבאה?(ליגה אירופית/ליגת האלופות name it )
2. החליטו לשדרג את משבצת השוער למען אירופה (מקבל, אמנם לא בראש סדרי העדיפויות אבל בהחלט דנו על זה פה וגם אני חשבתי שזה נחוץ) מה עשו? הביאו שוער חלוד שלא שיחק חצי שנה.
איך אפשר בכלל להביא דיל ברייקר לאירופה שהוא לא מוכן לאירופה? כנ״ל קרה עם קוואנקה. הביאו אותו במיוחד לאירופה - שבועיים לפני+- לא היה מוכן-> סתם בא.
אולי עדיף עכשיו לבנות את הסגל לאירופה של עונה הבאה?(ליגה אירופית/ליגת האלופות name it )
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
יותר מזה, זה נראה ששכחו שצריך לבנות את הסגל קודם לליגה ורק אחר כך לאירופה.dors כתב:לדעתי, המצב הנוכחי נופל אך ורק על הסגל הניהולי.
אז לאירופה עמדת הבלמים לא הכי טובה, אבל העניין הוא שלליגה הקישור האמצעי שלנו לא יספיק, אולי יספיק למקום 3, ועמדת החלוץ עדיין בעייתית וגם קשר ימני.
וגם אם נניח רצו להתחזק לאירופה באמת איפה ההגיון בלהביא שוער זר שלא שיחק מלא זמן וקשר גרזן שאין לו טכניקה וגם פיזיות לא ברמה מפחידה.
לאירופה צריך טכניקה+פיזיות.
זה נראה שאפילו לאירופה לא ניסו להתחזק.
פשוט הביאו מה שבא ליד וזהו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
באיזה עמדות בדיוק אתה רוצה שנתחזק?דר אדום בנשמה כתב: יותר מזה, זה נראה ששכחו שצריך לבנות את הסגל קודם לליגה ורק אחר כך לאירופה.
אז לאירופה עמדת הבלמים לא הכי טובה, אבל העניין הוא שלליגה הקישור האמצעי שלנו לא יספיק, אולי יספיק למקום 3, ועמדת החלוץ עדיין בעייתית וגם קשר ימני.
וגם אם נניח רצו להתחזק לאירופה באמת איפה ההגיון בלהביא שוער זר שלא שיחק מלא זמן וקשר גרזן שאין לו טכניקה וגם פיזיות לא ברמה מפחידה.
לאירופה צריך טכניקה+פיזיות.
זה נראה שאפילו לאירופה לא ניסו להתחזק.
פשוט הביאו מה שבא ליד וזהו.
בלם, קיצוני ימני וחלוץ כמובן.אריאל2 כתב: באיזה עמדות בדיוק אתה רוצה שנתחזק?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
עמדות שכולם דיברו עליהם פה מתחילת החלון כגון חלוץ בלם קשר 50/50 וקשר ימני.אריאל2 כתב: באיזה עמדות בדיוק אתה רוצה שנתחזק?
אלו היו העמדות הבעייתיות שהיינו צריכים בהם חיזוק והם עדיין העמדות הבעייתיות.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לא רוצה שאף אחד יעשה חרקירי, אבל רק שיבינו שנעשו פה טעויות ויתחילו לאט לאט למזער נזקים, זה הכל.גדי כתב:
אתה מגזים. אתה לוקח דברים שלא בהכרח קשורים ומסיק מסקנות מרחיקות לכת.
אתה רוצה כרגע שברק, אלונה ואסי יעשו חרקירי?
ברק בכר אחראי על הצד המקצועי.והוא גם אומר זאת. אין שחקן שהגיע לא על דעתו ובחינה שלו. אין פה טביב, שירצקי או אשר אלון. תנו כבר קרדיט למערכת. היא עברה שנה שעברה דברים שהיו מפרקים כמעט כל מערכת והנה גם שנה שעברה חגגנו
אבל אתה בחודש יולי. כמה אפשר להיות חסרי סבלנות וסובלנות?
עד שלא יעשו את הסוויץ' הזה, אנחנו נמשיך ללכת אחורה.
רק בסה"כ אני רוצה שמישהו יבוא ויגיד "וואלה עשינו טעות, בואו נתחיל לתקן כל עוד לא מאוחר", כי כרגע מה שמשדרים זה שיהיה בסדר ככה או ככה...
מתגבשת אצלי המחשבה שברק לא מצטיין בבחירת שחקנים והאמת? זה די מגובה בנתונים. אין באמור דבר וחצי דבר על יכולות האימון שלו, אבל מאמן לחוד וטביעת אצבע ברכש לחוד.
אם עוברים במהירות על שחקני הרכש שהגיעו תחתיו וביוזמתו(זרים), מלבד ויטור, לא נחלנו הצלחות גדולות.
טוני הובא על ידי אלונה, כנ"ל סוארס. אוגו והובאן על ידי אלישע. תחת ברק הגיעו קורהוט, לוסיו, פקהארט, קוואנקה, אנסטיס, סטו, כולם לא הרשימו יתר על המידה, מלבד ההונגרי שהיה סביר וויטור כמובן.
בקיצור...מקווה שאני טועה /-:
אם עוברים במהירות על שחקני הרכש שהגיעו תחתיו וביוזמתו(זרים), מלבד ויטור, לא נחלנו הצלחות גדולות.
טוני הובא על ידי אלונה, כנ"ל סוארס. אוגו והובאן על ידי אלישע. תחת ברק הגיעו קורהוט, לוסיו, פקהארט, קוואנקה, אנסטיס, סטו, כולם לא הרשימו יתר על המידה, מלבד ההונגרי שהיה סביר וויטור כמובן.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אי אפשר להתווכח עם הנתונים האלו. לגבי ישראלים יש לו הנחה כי זה מתוך מבחר מצומצם אבל לגבי זרים אין הרבה במה להתגאות.Totti כתב:מתגבשת אצלי המחשבה שברק לא מצטיין בבחירת שחקנים והאמת? זה די מגובה בנתונים. אין באמור דבר וחצי דבר על יכולות האימון שלו, אבל מאמן לחוד וטביעת אצבע ברכש לחוד.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
אני מקווה שאחד הלקחים שהופקו מהשנתיים האחרונות זה שחייב להשקיע במערך סקאוטינג נורמלי
אני קצת חולק על ההגדרה של קורהוט כ"סביר".
לפני הפציעה הוא היה המגן השמאלי הכי טוב בליגה (לפני הפריצה של אורן ביטון).
ההתנהלות איתו לדעתי לא היתה הכי חכמה, היה אפשר אפילו להוציא עליו כסף. לא מבין למה לא להשתמש בשחקנים טובים שמתאימים להווה גם אם לא בונים עליהם, זה עוזר למכירה (אותו דבר גם בקשר לפקהארט)
לפני הפציעה הוא היה המגן השמאלי הכי טוב בליגה (לפני הפריצה של אורן ביטון).
ההתנהלות איתו לדעתי לא היתה הכי חכמה, היה אפשר אפילו להוציא עליו כסף. לא מבין למה לא להשתמש בשחקנים טובים שמתאימים להווה גם אם לא בונים עליהם, זה עוזר למכירה (אותו דבר גם בקשר לפקהארט)