הייתה הצעה עליו. במועדון דחו את ההצעה.hb7 כתב:מי ישלם עלו ? בחינם לא יקחו אותו
תומאש פקהארט
Re: תומאש פקהארט
לפי מה שפורסם זה להשאלה עד סוף העונהCrazyRed7 כתב: הייתה הצעה עליו. במועדון דחו את ההצעה.
- The red one
למה שלא ישלמו עליו? הוא לא כמו קואנקה עומד על פחות מ-300 דקות ולא רואה אפילו ספסל.hb7 כתב:מי ישלם עלו ? בחינם לא יקחו אותו
משחק באופן סדיר, כובש באופן סדיר, מורעפות עליו מחמאות. מאמין שיהיו מספיק קבוצות באירופה שירצו אותו. אולי רובן לא יסכימו לשלם לו ב-דיוק כמו שאלונה משלמת, אבל לא חושב שההצעות יהיו כ-אלה רחוקות משם ויהיה אפשר להתגמש, במידה וירצו להפרד ממנו בינואר (מה שלא נראה לי יקרה)
- ForeverRed
זה בדיוק האבסורד.The red one כתב: למה שלא ישלמו עליו? הוא לא כמו קואנקה עומד על פחות מ-300 דקות ולא רואה אפילו ספסל.
משחק באופן סדיר, כובש באופן סדיר, מורעפות עליו מחמאות. מאמין שיהיו מספיק קבוצות באירופה שירצו אותו. אולי רובן לא יסכימו לשלם לו ב-דיוק כמו שאלונה משלמת, אבל לא חושב שההצעות יהיו כ-אלה רחוקות משם ויהיה אפשר להתגמש, במידה וירצו להפרד ממנו בינואר (מה שלא נראה לי יקרה)
אפשר להיפטר ממנו יחסית בקלות ובכלל לא חושבים על האפשרות הזאת למרות שהתרומה כמעט אפסית.
אלא אם מתכננים להנחית כאן בינואר איזה שחקן שיפעיל אותו אני מתקשה להבין את הגיבוי העיוור הזה.
- The red one
מאמינים בו?ForeverRed כתב: זה בדיוק האבסורד.
אפשר להיפטר ממנו יחסית בקלות ובכלל לא חושבים על האפשרות הזאת למרות שהתרומה כמעט אפסית.
אלא אם מתכננים להנחית כאן בינואר איזה שחקן שיפעיל אותו אני מתקשה להבין את הגיבוי העיוור הזה.
ממרץ שעבר עוקבים אחריו. כנראה שלא סתם מתעקשים
אז למה הוא לא פותח על משחק בהרכב ?
צריך לתת לו לסיים פה את העונה. לא רואה סיכוי שמביאים שני זרים בכל מקרה.
- red ultras
אתמול במחצית השנייה בן המושמץ ביטון הרים לו 2-3 כדורים לא רעים בכלל. אבל או שהוא לא קופץ או שהוא קופץ מוקדם מדיי. הזוי שיש כאן אנשים שחושבים שהוא מסוגל לתרום לנו משהו. גם אם יבקיע איזה 2-3 שערים זה מרגיש איתו שחקן פחות. לא מבין למה בכר לא מנסה את מלמד בחוד.
יש לו בעייה בתזמון, עם הגובה שלו היה צריך לנצח בכל מאבק.
דווקא אורן ביטון מפתיע אותי במאבקי הגובה, כנראה אתלטי ועם תזמון טוב.
דווקא אורן ביטון מפתיע אותי במאבקי הגובה, כנראה אתלטי ועם תזמון טוב.
- The red one
לא טובnir767676 כתב:מה שלומו?
- ForeverRed
פרט ונמק.The red one כתב: לא טוב
בקצב הזה נישאר ללא חלוצים.
חילוף מנצח.
שער מהיר וסחיטת פנדל.
אבל כמובן שסיים עם פציעה
שער מהיר וסחיטת פנדל.