איזה זריהן איזה?! מתי צפנים שהבנאדם לא פהREDZED כתב: צודק, אוהב אותו אבל נראה שזה לא עובד
אפשר להביא מישהו הרבה יותר מועיל במקומו .
אפשר גם להסתדר עם מלמד שהר וזריהן אפילו עד סוף העונה
תומאש פקהארט
Re: תומאש פקהארט
לא כיוונתי למביא או לא מביא, חושב שהכניסה שלו הייתה טעות שהחלישה אותנו והסברתי מדוע.REDZED כתב:עזוב זר אתה לא מביא בשביל שיתאים לך למשחקים מסוימים , אתה מביא אותו בשביל שיהיה באנקר.
וגם במצבנו יש צורך לזר במקומות יותר דחופים מעמדת החלוץ.
הסברתי באופן כללי שעצם זה שהוא לא מתאים לנו למשחקים מסוימים זה לא דבר שצריך לקרות .delta7 כתב: לא כיוונתי למביא או לא מביא, חושב שהכניסה שלו הייתה טעות שהחלישה אותנו והסברתי מדוע.
באמת חושבים שיתרום פחות משהר אם יקבל את הדקות שלו? אני דווקא הייתי מעדיף להחליף ביניהם במעמד כרגע
מה שהוא יכול כרגע לעשות זה להכין לשהר את הנעליים ליד החולצה ולדאוג שיהיו נקיות.yedidel כתב:באמת חושבים שיתרום פחות משהר אם יקבל את הדקות שלו? אני דווקא הייתי מעדיף להחליף ביניהם במעמד כרגע
בזבוז של זר.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
שווה לנסות.yedidel כתב:באמת חושבים שיתרום פחות משהר אם יקבל את הדקות שלו? אני דווקא הייתי מעדיף להחליף ביניהם במעמד כרגע
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אה? כי הוא הבקיע 2 פחות משהר במספר משמעותי של דקות פחות?אדום זקן כתב: מה שהוא יכול כרגע לעשות זה להכין לשהר את הנעליים ליד החולצה ולדאוג שיהיו נקיות.
בזבוז של זר.
אני מזהה אצל שהר לצערי בעיה שחוזרת כבר עונה שנייה ברציפות - ברגע שהוא מקבל את המעמד הקבוע בהרכב הוא מתחיל להיעלם.
אולי הוא לא פוגע אוחי הוא לא מתאים לשיטת המשחק שלנו אבל ששהר חלש כבר 3-4 משחקים גם לפקהארט מגיע ההזדמנות להוכיח לנו אירת
הכי מצחיק שאף אחד לא מדבר על מלמד שלא משחק בכלל ולדעתי כרגע עדיף גם מבן שהר וגם פקהארט
- ForeverRed
באמת שאני לא מבין את ההתעקשות.
כל זר (כמעט) שיחליף את קואנקה ופקהארט יתרום יותר מהם.
אי אפשר לרדת יותר נמוך.
אי אפשר לרדת יותר נמוך.
עזוב זר, אני באמת לא מבין למה הוא עדיין נכנס לפני מלמד.ForeverRed כתב:באמת שאני לא מבין את ההתעקשות.
אי אפשר לרדת יותר נמוך.
העניין עם הזרים העונה זה הזייה.
איך אפשר ליצור דומיננטיות עם 2 זרים בהרכב?
איך אפשר ליצור דומיננטיות עם 2 זרים בהרכב?
עזוב ידידיאל, למעט מצבים נייחים אשכרה לא רואה שום אספקט שפקהארט יכול להועיל לנו יותר מכל חלוץ רנדומלי אחר בליגה.yedidel כתב:
אה? כי הוא הבקיע 2 פחות משהר במספר משמעותי של דקות פחות?
אני מזהה אצל שהר לצערי בעיה שחוזרת כבר עונה שנייה ברציפות - ברגע שהוא מקבל את המעמד הקבוע בהרכב הוא מתחיל להיעלם.
מדהים אותי שאתם עדיין בונים עליו.
לא מהסס למכור אותו לקבוצה שתגיש עליו הצעה, גם מרוויחים על שחקן שהחתמנו בתור שחקן חופשי וגם נפטרים מעוד חוזה יקר ולא מוצדק.
שהר עם כמה שהוא בתקופה גרועה מחובר יותר ותורם יותר, מלמד היה נראה טוב בנצרת בעמדת החלוץ ואפילו אמיר חלאיילה שנשכח נראה יותר טוב מפקהארט בהזדמנויות שקיבל.
מעבר ליכולת החיבור פשוט לא קיים בין הצדדים, פקהארט נראה חסר ביטחון לחלוטין ולא שייך בשום צורה לתלכיד של הקבוצה, קשה לי לראות איך זה משתנה ולכן כדאי לנצל את ההזדמנות להרוויח ממכירתו כל זמן שמגיעות הצעות.
שהר עם כמה שהוא בתקופה גרועה מחובר יותר ותורם יותר, מלמד היה נראה טוב בנצרת בעמדת החלוץ ואפילו אמיר חלאיילה שנשכח נראה יותר טוב מפקהארט בהזדמנויות שקיבל.
מעבר ליכולת החיבור פשוט לא קיים בין הצדדים, פקהארט נראה חסר ביטחון לחלוטין ולא שייך בשום צורה לתלכיד של הקבוצה, קשה לי לראות איך זה משתנה ולכן כדאי לנצל את ההזדמנות להרוויח ממכירתו כל זמן שמגיעות הצעות.
מי ישלם עלו ? בחינם לא יקחו אותו