חאתם עבד אלחמיד

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

Re: חאתם עבד אלחמיד

שליחה על ידי oranu »

bs war כתב:
אני בטוח שיובה ופריס חסכו במשכורות של רונאלדו וניימאר בגלל סכומי הרכישה הגבוהים שלהם.
יחי ההבדל הדק בין סופרסטאר ב 3 רמות מעל הליגה/שאר השחקנים שלו בקבוצה לחאתם אלחמיד.

הוא בלם טוב, הוא לא וואקמה, לא אוגו, לא ברדה, לא מליקסון, לא בוזגלו ולא ויטור, עם כל הכבוד והאהבה.

כל הרשומים מעלה הם שחקנים ששווים גם מחיר רכישה וגם שכר של 300 וצפונה, במקרה גם כל השחקנים הרשומים מעלה הגיעו לקבוצה כשחקנים חופשיים עם שכר גבוה או נרכשו עם שכר נמוך יחסית (טוני) ומי שבאמת הגיע לו שודרג למרות שעלה לא מעט כסף (טוני בשדרוג הראשון).

כמובן שגם בוזגלו ואוגו שודרגו במהלך התקופה שלהם פה.
אלחמיד עלה למועדון כפול ממה שטוני עלה ומי שחושב ש"לא צריך לקחת את זה בחשבון בשכר שלו" אני ממליץ לו ללכת ולקנות קבוצת כדורגל ולנהל אותה ולספר לי איך היה עם הגישה הזאת.

מגיע לו שדרוג אבל לא יותר מ30% וגם זה מעל ומעבר, אלונה התנהלה בצורה מסוימת ותמשיך להתנהל כך אז כל הציפיות לחוזה חדש על סך של 300 אלף יורו וצפונה לאלחמיד הן משאלת לב במקרה הטוב או חסרות קשר למציאות במקרה הרע.

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

פעם בכמה שבועות אני אציע, והפעם תחשבו על ההיגיון לפני הקטילה...
אם, ורק אם לא יגיע קשר אחורי, צריך לנסות את אלחמיד בעמדה הזו (דמיון למקרה סוארז). הניסוי במשחקי אימון לא מסוכן...

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

MikiRed כתב:פעם בכמה שבועות אני אציע, והפעם תחשבו על ההיגיון לפני הקטילה...
אם, ורק אם לא יגיע קשר אחורי, צריך לנסות את אלחמיד בעמדה הזו (דמיון למקרה סוארז). הניסוי במשחקי אימון לא מסוכן...
ניסו, הוא נראה אבוד שם.

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

צריך לתרגל באימונים.
1. זה מתחיל בראש שלו. האם הוא רוצה ומבין כמה התפקיד הזה חשוב וקריטי בכדורגל המודרני?
2. אם כן, ורק אם כן, לנסות באימונים ובמשחקי האימון.
שלישייה של אלחמיד, קלטינס ושמיר + שחקן יצירתי, וההגנה יכולה לצאת להפסקה,
3. מעברים בין קשר אחורי לבלם בעולם הם די נפוצים

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

oranu כתב: יחי ההבדל הדק בין סופרסטאר ב 3 רמות מעל הליגה/שאר השחקנים שלו בקבוצה לחאתם אלחמיד.

הוא בלם טוב, הוא לא וואקמה, לא אוגו, לא ברדה, לא מליקסון, לא בוזגלו ולא ויטור, עם כל הכבוד והאהבה.

כל הרשומים מעלה הם שחקנים ששווים גם מחיר רכישה וגם שכר של 300 וצפונה, במקרה גם כל השחקנים הרשומים מעלה הגיעו לקבוצה כשחקנים חופשיים עם שכר גבוה או נרכשו עם שכר נמוך יחסית (טוני) ומי שבאמת הגיע לו שודרג למרות שעלה לא מעט כסף (טוני בשדרוג הראשון).

כמובן שגם בוזגלו ואוגו שודרגו במהלך התקופה שלהם פה.
אלחמיד עלה למועדון כפול ממה שטוני עלה ומי שחושב ש"לא צריך לקחת את זה בחשבון בשכר שלו" אני ממליץ לו ללכת ולקנות קבוצת כדורגל ולנהל אותה ולספר לי איך היה עם הגישה הזאת.

מגיע לו שדרוג אבל לא יותר מ30% וגם זה מעל ומעבר, אלונה התנהלה בצורה מסוימת ותמשיך להתנהל כך אז כל הציפיות לחוזה חדש על סך של 300 אלף יורו וצפונה לאלחמיד הן משאלת לב במקרה הטוב או חסרות קשר למציאות במקרה הרע.
אז אתה בעצם אומר פה את מה שכמעט כולם אומרים.
מגיע שדרוג, בתנאי שהוא פרופורציונלי ואינו חורג מהנורמות המקובלות.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

MikiRed כתב:צריך לתרגל באימונים.
1. זה מתחיל בראש שלו. האם הוא רוצה ומבין כמה התפקיד הזה חשוב וקריטי בכדורגל המודרני?
2. אם כן, ורק אם כן, לנסות באימונים ובמשחקי האימון.
שלישייה של אלחמיד, קלטינס ושמיר + שחקן יצירתי, וההגנה יכולה לצאת להפסקה,
3. מעברים בין קשר אחורי לבלם בעולם הם די נפוצים
שחרר אותנו באמאשך.
כמה אנרגיות על כלום.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

ForeverRed כתב: שחרר אותנו באמאשך.
כמה אנרגיות על כלום.
+1
קשר אמצע זה התפקיד הכי קשה במגרש הכדורגל שדורש הכי הרבה אינטיליגנצית משחק.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
gooner

שליחה על ידי gooner »

אני אניח רגע לתיאוריה החדשנית, שגורסת שמי ששווה לשלם עליו מעל הממוצע אמור לקבל שכר מתחת לממוצע,
למרות הפוטנציאל של זה להיות פרק חדש בדברי הימים של הקפיטליזם.

אפשר להציע עוד זווית על עניין השדרוג:
Bloomfield is coming
לשלוש הקבוצות התל אביביות צפויות יותר הכנסות, כולל לפראים
כבר בשנה הבאה עלול להסתבר שחוזה מ 2019 הוא באופן גורף יותר זול מחוזה ב 2020

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: חאתם עבד אלחמיד | חתם ל-5 שנים

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

yakar כתב:https://sports.walla.co.il/item/3093677

ראיון של אלחמיד בוואלה.

את האמת יצאתי די מאוכזב מהכתבה. מצד אחד נשמע באמת שהוא מאוד מהיר, עם טכניקה טובה, ושיחק ברומניה בהצלחה בתור קשר אמצע.

אבל.

הפועל באר שבע זאת הקבוצה הכי גדולה בארץ. אחרי שנים ששיחקתי כמעט בכל תפקיד, אני לבד הגעתי למסקנה שאולי עדיף לשחק כבלם ולהיות הכי טוב. תעודת הזהות שלי החלה להיבנות כבלם בגלל העקשנות שלי מול מאמנים".

"גם בחו"ל וגם בארץ לא הייתה לי בעיה עם מאמן. אין לי בעיה עם קלינגר. הוא היה בחתונה שלי ורקד איתי, אבל הבעיה הייתה מקצועית. הרגשתי שאני מתפספס אצלו. הפוטנציאל והנתונים הפיזיים הלכו אצלו לאיבוד. ניר רצה אותי כל משחק בתפקיד אחר. נכנסתי לשיחה. אמרתי לו שאני לא רוצה להיות שחקן הכלבו שלו, שמחליף עמדות כל משחק. הוא אמר לי שזה סגור, שאשחק בעמדה אחת, אבל תוך כדי משחק הוא היה משנה ומנצל את העובדה שלא יכולתי לסרב. הבנתי שאני צריך להחליף מאמן כדי להצליח. במשחק מסוים זה התפוצץ. אמרתי לו שאני לא מוכן יותר למה שהוא עושה. החלטתי לעזוב, והגעתי לדינמו בוקרשט. בסופו של דבר צדקתי בוויכוח שלי עם קלינגר. לא הסכמתי לעשות מה שהוא ביקש".
תזכורת לאלה שמחפשים לשחק איתו כמגן ימני או קשר אמצע...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

ועכשיו שהוא אצל בכר, מאמן שמעריך אותו, ישאלו אותו איפה אתה מעדיף לשחק והוא יענה "יש מאמן והוא מחליט, איפה שהוא ישים אותי אני אתן את ה100 אחוז שלי בשביל הקבוצה"
תמונה

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

אם הוא היה מספיק טוב בתפקיד שלו כבלם לא היינו מנהלים את הדיונים האלו.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

לא מספיק טוב?הוא נתן עונה נהדרת(היחיד שנתן עונה טובה מבין כל חוליית ההגנה) והחזיק את ההגנה.
הבלם הישראלי הטוב בליגה ללא ספק.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

הפועלעולה כתב:אם הוא היה מספיק טוב בתפקיד שלו כבלם לא היינו מנהלים את הדיונים האלו.
הוא מספיק טוב כבלם. הדיון הוא בגלל שחסר קשר אחורי.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

CrazyRed7 כתב:לא מספיק טוב?הוא נתן עונה נהדרת(היחיד שנתן עונה טובה מבין כל חוליית ההגנה) והחזיק את ההגנה.
בעונה שבה מכבי תל אביב ספגה את כמות השערים שספגה, זה קצת יהירות להגיד שחאתם היה הבלם הישראלי הטוב בליגה. ייני ופיבן נתנו עונה עם הרבה פחות טעויות, גם אם הרף שלהם נמוך יותר משל חאתם.

אני חושב שהדיבורים על הסטה של חאתם היא שבגלל התכונות האתלטיות שלו יש לאנשים הרגשה שאולי בתפקיד קדמי יותר במגרש נוכל להוציא ממנו יותר.
אני חושב שהוא צריך להיות הבלם השני שלנו ליד ויטור, ושזה זלזול בבן ביטון שלטעמי הוא המגן הימני הכי יציב וטוב בישראל ב-7 השנים האחרונות שמבטלים אותו כל כך בקלות.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

CrazyRed7 כתב:לא מספיק טוב?הוא נתן עונה נהדרת(היחיד שנתן עונה טובה מבין כל חוליית ההגנה) והחזיק את ההגנה.
46 ספיגות בעונה שהיינו צריכים לספוג בה לפחות 55+ כשהוא היה באנקר לאורך כל הדרך. בוא נוציא מהלקסיקון אמירות כמו החזיק את ההגנה או נתן עונה נהדרת.
היו לו פעולות אישיות מצוינות אבל כשחקן הוא היה אחת מהסיבות להפועל ב"ש 18/19, קבוצה שמשחקת בכוח ולא עם מוח.

לגבי הבלם הישראלי הטוב בליגה, גם זה נתון לויכוח אבל גם אם הוא כזה זה לא באמת אומר הרבה. כבר אמרתי שאם מביאים לו מחליף זה רק זר.

שלח תגובה