מיכאל אוחנה
Re: מיכאל אוחנה
יש פרמטר אחד שהוא פשוט מסרב להשתפר בו, על גבול המחלה
לשחרר את הכדור כשצריך.
כולם מסתכלים על הפעולה היוצאת דופן ולא על זו שאחריה.
מחכים ומחכים ויאללה הגיע הזמן שילמד לתעל את המהלכי 1:1 היוצאי דופן שלו למסירה לכיוון הנכון בזמן הנכון לא אחת לעשר פעולות, אלא על בסיס קבוע.
הפוטנציאל שלו יכול להיות היסטרי אם רק ישפר את הדבר הפעוט הזה. משתגע ולא מבין מה עוצר אותו מלעשות את זה.
על הכישרון אין על מה לדבר, אבל במקומו הייתי שוקל להחליף קצת את הכדור בלפטופ.
לשחרר את הכדור כשצריך.
כולם מסתכלים על הפעולה היוצאת דופן ולא על זו שאחריה.
מחכים ומחכים ויאללה הגיע הזמן שילמד לתעל את המהלכי 1:1 היוצאי דופן שלו למסירה לכיוון הנכון בזמן הנכון לא אחת לעשר פעולות, אלא על בסיס קבוע.
הפוטנציאל שלו יכול להיות היסטרי אם רק ישפר את הדבר הפעוט הזה. משתגע ולא מבין מה עוצר אותו מלעשות את זה.
על הכישרון אין על מה לדבר, אבל במקומו הייתי שוקל להחליף קצת את הכדור בלפטופ.
""ועוד מילה על אוחנה, נראה שהסאגה בינו לבין המועדון הגיעה לסיומה, התנצלות פומבית לא נשמעה, אבל הפשרת היחסים היא כנראה תוצאה של הסכמות או הבנות בין השחקן למועדון. בפועל, בכר אמר השבוע כי הוא חייב להיות נאמן למקצועיות שלו ולכן אוחנה חייב לפתוח. בלי התנצלויות, בלי סולחות אוחנה פתח בהרכב וסייע להשגת הניצחון. הפלייאוף הוא לא זמן למשחקי כבוד מול שחקנים. ב"ש התנהגה באותה צורה בסוגיית מאור בוזגלו אשתקד. בית"ר ירושלים משחקת עם איתי שכטר וזו התוצאה"red guy כתב: הספיק לי אחד שנה שעברה כן גם על הכבוד צריך לשמור. אם לא היה מבשל היום חצי פורום היה אומר את זה לא קונים אותי בבישול ולא בגול
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אני רשמתי את זה לכל אלה שאמרו צריך לצאת איתו גברים ולפתוח לו חוזה דווקא עכשיו, שישחק באותו חוזה אלא אם כן מתנצל פומבית ומלקק לאוהדים. שישקר לי כמו בוזגלו העיקר שיבין שבנו לא מזלזלים. דרך אגב אני חושב שהוא שחקן מעולה והלוואי והכל יסתדר בסוף מגיע לו עוד כסף לדעתי לפי הפרסומים של הסכומים.Totti כתב: ""ועוד מילה על אוחנה, נראה שהסאגה בינו לבין המועדון הגיעה לסיומה, התנצלות פומבית לא נשמעה, אבל הפשרת היחסים היא כנראה תוצאה של הסכמות או הבנות בין השחקן למועדון. בפועל, בכר אמר השבוע כי הוא חייב להיות נאמן למקצועיות שלו ולכן אוחנה חייב לפתוח. בלי התנצלויות, בלי סולחות אוחנה פתח בהרכב וסייע להשגת הניצחון. הפלייאוף הוא לא זמן למשחקי כבוד מול שחקנים. ב"ש התנהגה באותה צורה בסוגיית מאור בוזגלו אשתקד. בית"ר ירושלים משחקת עם איתי שכטר וזו התוצאה"
רק שלא יתחילו עם טיפול שמרני.
צפוי. ראו מהשניה שהוא נפל.
- ForeverRed
מסכן.
יש קללה על הקבוצה הזאת.
יש קללה על הקבוצה הזאת.
- simply-red
יש קללה על מי שמחרבן בצלחת שהוא אוכל ממנה.ForeverRed כתב:מסכן.
יש קללה על הקבוצה הזאת.
- ForeverRed
גם מיגל חירבן עליה?simply-red כתב: יש קללה על מי שמחרבן בצלחת שהוא אוכל ממנה.
- The red one
העלה פוסט לאינסטגרם, הודה לכולם בלה בלה, אבל עדיין לא פירסם התנצלות פומבית. מעצבן מאוד.
די כבר עם השטויות בחייאת.The red one כתב:העלה פוסט לאינסטגרם, הודה לכולם בלה בלה, אבל עדיין לא פירסם התנצלות פומבית. מעצבן מאוד.
הבן אדם קרע רצועה,עולמו חרב עליו שחררו..
ואני הראשון כאן שקראתי לשלוח אותו לעזאזל.
אבל עכשיו זה הזמן לקצת חמלה,לא יזיק.
מה אתם רוצים לדרוך לו על הראש?
לא מתאים.
כמו שחשבתי , צולבת.
רפואה שלמה
רפואה שלמה
- The red one
בסדר די עם השטויות אז נסלח לו שזרק עלינו ז**, הכפיש את המועדון, יצא נגד אלונה, עשתה שביתה איטלקית ולא התנצל.אדום זקן כתב: די כבר עם השטויות בחייאת.
הבן אדם קרע רצועה,עולמו חרב עליו שחררו..
ואני הראשון כאן שקראתי לשלוח אותו לעזאזל.
אבל עכשיו זה הזמן לקצת חמלה,לא יזיק.
מה אתם רוצים לדרוך לו על הראש?
לא מתאים.
נשלח גם זר פרחים
תגלה חמלה.The red one כתב: בסדר די עם השטויות אז נסלח לו שזרק עלינו ז**, הכפיש את המועדון, יצא נגד אלונה, עשתה שביתה איטלקית ולא התנצל.
נשלח גם זר פרחים
- The red one
שיהיה הכי בריא בעולם, מאחל לו לחזור מחרתיים, אבל זה חורה לי ששחקן שככה זרק לא מוצא לנכון להתנצל. פשוט מעצבן.אדום זקן כתב: תגלה חמלה.