למה?שמעון א כתב:אם הוא בהרכב בשני זה לא פחות מביזיון. גם אם יכבוש רביעייה.
ואני מהתומכים הגדולים של בן שהר.
בן שהר
Re: בן שהר חתם רשמית עד 2022/23
אם זה נכון שהוא פתח על בכר ואלונה
אז זה יהיה בגדר דביליות לשים אותו בהרכב
אז זה יהיה בגדר דביליות לשים אותו בהרכב
הראו לו את הדלת החוצה, זרקו אותו ליציע ושמו על הספסל את יונתן אליאס ובני נתן, אתה לא יכול להעלות אותו בהרכב מחזור אחרי זה כאילו כלוםbs war כתב:
למה?
מת לדעת מה הוא עשה או מה בתיה עשתה שהוא נשרף ככה.
ידוע שהוא לא מספיק מבחינת עלות-תועלת,
אבל אף אחד לא הצמיד לאלונה אקדח לרקה כשהחתימה אותו ל5 שנים.
ידוע שהוא לא מספיק מבחינת עלות-תועלת,
אבל אף אחד לא הצמיד לאלונה אקדח לרקה כשהחתימה אותו ל5 שנים.
- ForeverRed
בדיוק הפוך.maxkid22 כתב: הראו לו את הדלת החוצה, זרקו אותו ליציע ושמו על הספסל את יונתן אליאס ובני נתן, אתה לא יכול להעלות אותו בהרכב מחזור אחרי זה כאילו כלום
לחסל את הפרשה כמה שיותר מהר.
אם הוא פותח בשני אף אחד לא מתעסק בזה יותר.
לא צריך לפתוח כי זה מסר רע כלפי שאר השחקנים. כן מגיע לו דקות ולאט לאט שירוויח את מקומו בהרכב אם שווה את זה וזה יפתר כבר לבד. סומך על בן שהוא מספיק מקצוען כדי לשים הכל מאחוריו ולתת 100%. חושב שהוא יתרום לנו השנהForeverRed כתב: בדיוק הפוך.
לחסל את הפרשה כמה שיותר מהר.
אם הוא פותח בשני אף אחד לא מתעסק בזה יותר.
טעות היית להשאיר שחקן אחרי כל מה שקרה ב24 השעות האחרונות, לא טוב להרוס את חדר ההלבשה עם שחקנים ממורמרים ביחד עם אמא שלהם.
מאוד מקווה שבן שהר מספיק בוגר וינסה להוכיח את עצמו כמה שיותר במיוחד אחרי כל הסיפור הזה שקרה, ובאמת שאני אוהב אותו...
מאוד מקווה שבן שהר מספיק בוגר וינסה להוכיח את עצמו כמה שיותר במיוחד אחרי כל הסיפור הזה שקרה, ובאמת שאני אוהב אותו...
שהר מקצוען, ובניגוד למאור, יודע לשים את ההורים בצד. אני חושב שחובה לשחק עם 9, ועם שלושת מבשלי הצמרת שיש לנו, יוכל לחגוג העונה.
כל הדיבורים האלה על אמא שלו מוציאים אותי מדעתי.. צאו מהאמא הזאת כבר חוץ מלברבר במוח היא לא עושה כלום ולהבדיל מהמקרים המוכרים לנו בן לא מקשיב לה לא לוקח ממנה עצות ומעולם לא צודד בה. נחלש מקצועית לכלך על כל מי שתרצו הכל נכון . אין קשר לבתיה.
אגב אם נסתכל מקצועית לפי דעתי בן שהר יכול לבוא יותר לידי ביטוי לצד שחקנים מהירים,הוא שחקן של תנועה,להזכירכם הקישור שלנו
בשנה שנתיים האחרונות היה כבד ורוב המשחק נפל על טוני (שדי שיחק בהליכה) ומליקסון.
ועכשיו עם מלי,אסלביינק,וסבע לפי דעתי יהיה לו הרבה יותר קל לבוא לידי ביטוי,הוא שחקן שעושה תנועה תמיד לעומק ושחקן סופר מהיר...
הולך להיות מעניין הסיפור הזה ואיך הגישה שלו תהיי אחרי שנופה מהסגל,ואחרי שרצו להתפטר ממנו... הכל תלוי בו.
בשנה שנתיים האחרונות היה כבד ורוב המשחק נפל על טוני (שדי שיחק בהליכה) ומליקסון.
ועכשיו עם מלי,אסלביינק,וסבע לפי דעתי יהיה לו הרבה יותר קל לבוא לידי ביטוי,הוא שחקן שעושה תנועה תמיד לעומק ושחקן סופר מהיר...
הולך להיות מעניין הסיפור הזה ואיך הגישה שלו תהיי אחרי שנופה מהסגל,ואחרי שרצו להתפטר ממנו... הכל תלוי בו.
ניסו לדחוף אותו באגרסיביות החוצה. נתנו לו להרגיש שהם מצטערים שחתמו איתו ל 5 שנים, ושהוא לא שווה את הסכום שהוא מרוויח. שמו אותו ביציע מול אשדוד ושיחקו בלי חלוץ מחליף בספסל.bs war כתב:
למה?
לא אומר שזה לא יכול להצליח, אבל זה בהחלט יהיה צחוק מעבודה.
- red ultras
סבבה אבל בסופו של דבר הוא נשאר. זה לא דומה למקרה חיימוב, שחקני הרכש שהגיעו יכולים להוציא ממנו הרבה יותר. הוא יצטרך להוכיח שהוא ראוי, ולדעתי (ועל אף שאני לא מחזיק ממנו) הוא יכול לעשות עונה מדהימה אם יעשה סוויץ׳ במח.שמעון א כתב: ניסו לדחוף אותו באגרסיביות החוצה. נתנו לו להרגיש שהם מצטערים שחתמו איתו ל 5 שנים, ושהוא לא שווה את הסכום שהוא מרוויח. שמו אותו ביציע מול אשדוד ושיחקו בלי חלוץ מחליף בספסל.
לא אומר שזה לא יכול להצליח, אבל זה בהחלט יהיה צחוק מעבודה.
שחקני הרכש שהגיעו הם בתפקיד שלו. חלוצים.red ultras כתב:
סבבה אבל בסופו של דבר הוא נשאר. זה לא דומה למקרה חיימוב, שחקני הרכש שהגיעו יכולים להוציא ממנו הרבה יותר. הוא יצטרך להוכיח שהוא ראוי, ולדעתי (ועל אף שאני לא מחזיק ממנו) הוא יכול לעשות עונה מדהימה אם יעשה סוויץ׳ במח.
רק אלוהים והפיה הטובה יכולים לעזור לו עכשיו.
- red ultras
לא מסכים איתך אחי.שמעון א כתב: שחקני הרכש שהגיעו הם בתפקיד שלו. חלוצים.
רק אלוהים והפיה הטובה יכולים לעזור לו עכשיו.
אני חושב שלבן יהיו מספיק הזדמנויות לפתוח כחלוץ במערך שסבע ונייג׳ל באגפים.
להפך, כל חלוץ מהיר רוצה לשחק כשמאחוריו מסיקסון, סבע או ניייג'ל... יכול לפרוח.
הרגיש מצויין כשבוזגלו שיחק ובישל מימין, פוטנציאל שירגיש טוב כפליים.
הרגיש מצויין כשבוזגלו שיחק ובישל מימין, פוטנציאל שירגיש טוב כפליים.