הרבה מאוד שנים אחורה, לדעתי אי שם בשנות ה-70 או ה-80 של המאה הקודמת..., לא זוכר להגיד מתי בדיוק אבל זוכר את האירוע בוודאות.
שיפוט 25/26
Re: שיפוט 25/26
אז בכל זאת הזיכרון שלי עובד לא רע למרות גילי המופלג.
לפני עשרות שנים, בעיקר במקרים של משחקים "רגישים" ו/או מכריעים הובאו לארץ שופטים אירופאים. אנחנו נהנינו מזה לפחות 5 פעמים:
באוקטובר 1968 במשחקי דירוג בגביע המדינה (כן, היה דבר כזה פעם) הפסדנו להפועל ירושלים במשחק על המקום ה-3 תחת שיפוטו של שופט אנגלי.
במאי 1970 במחזור האחרון של העונה, במשחק בו אירחנו את מכבי יפו (ניצחנו, ירדנו ליגה והורדנו את יפו יחד איתנו) שפט שופט משוויץ.
ביוני 1976 במחזור האחרון של העונה, במשחק ההכתרה של האליפות השניה בו אירחנו (שוב) את מכבי יפו (והפסדנו) שפט שופט אוסטרי.
ינואר-פברואר 1978 - משחקי הקבוצה נגד הפועל ת"א (בית) והכח רמת גן (חוץ) נוהלו ע"י שופטים מיוון.
והקרדיט לאייל חטב ולספרו "הפועל באר-שבע - כל המשחקים 1950-2020".
- simply--red
- Title: CrazyRed
אני חוזר ואומר
אלונה חייבת לדרוש שופטים מחול בפלייאוף אחרת היא יכולה לשכוח מאליפות
מה שהולך פה מבחינת השיפוט ובעיקר מבחינת קבוצות מסויימות זו כבר שערורייה ברמה עולמית
אלונה חייבת לדרוש שופטים מחול בפלייאוף אחרת היא יכולה לשכוח מאליפות
מה שהולך פה מבחינת השיפוט ובעיקר מבחינת קבוצות מסויימות זו כבר שערורייה ברמה עולמית
אשכרה. מעניין.delta7 כתב: ↑06 ינואר 2026, 22:10אז בכל זאת הזיכרון שלי עובד לא רע למרות גילי המופלג.
לפני עשרות שנים, בעיקר במקרים של משחקים "רגישים" ו/או מכריעים הובאו לארץ שופטים אירופאים. אנחנו נהנינו מזה לפחות 5 פעמים:
באוקטובר 1968 במשחקי דירוג בגביע המדינה (כן, היה דבר כזה פעם) הפסדנו להפועל ירושלים במשחק על המקום ה-3 תחת שיפוטו של שופט אנגלי.
במאי 1970 במחזור האחרון של העונה, במשחק בו אירחנו את מכבי יפו (ניצחנו, ירדנו ליגה והורדנו את יפו יחד איתנו) שפט שופט משוויץ.
ביוני 1976 במחזור האחרון של העונה, במשחק ההכתרה של האליפות השניה בו אירחנו (שוב) את מכבי יפו (והפסדנו) שפט שופט אוסטרי.
ינואר-פברואר 1978 - משחקי הקבוצה נגד הפועל ת"א (בית) והכח רמת גן (חוץ) נוהלו ע"י שופטים מיוון.
והקרדיט לאייל חטב ולספרו "הפועל באר-שבע - כל המשחקים 1950-2020".
נשמע חלומי.
בטח למשחקי עונה, גמר גביע וכאלה.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי