הטמטום הזה של לזרוק חפצים אחרי שער שלנו ולקטוע את המומנטום וההלם שאחז במכבי בדקות הסיום זה דבר שצריך ללמוד בבית הספר למטומטמים של אוהדי כדורגל.
ניחא העידוד פח,יאללה עם זה כבר השלמנו אבל למה להרוס ולתת למכבי בדיוק את האוויר שהייתה צריכה ויודעת לנצל??
אולי הם שואפים להיות אוהדי בית"ר באדום.
באמת לפעמים אנחנו לגמרי מתחרים על תואר הקהל הטיפש בארץ.
הטמטום הזה של לזרוק חפצים אחרי שער שלנו ולקטוע את המומנטום וההלם שאחז במכבי בדקות הסיום זה דבר שצריך ללמוד בבית הספר למטומטמים של אוהדי כדורגל.
ניחא העידוד פח,יאללה עם זה כבר השלמנו אבל למה להרוס ולתת למכבי בדיוק את האוויר שהייתה צריכה ויודעת לנצל??
אמת ויציב. חבל שאין איזה סדנת אוריינטציה לאוהדים. אני מוכן להנחות אותה בחינם, רק תארגנו לי את כל השבאב שקפצו למגרש נגד סכנין וזרקו אתמול מצתים.
אוהדי מכבי בכל חור טוענים שהיו עדיפים עלינו בכל שלבי המשחק.
לא יודע, או שאני לא מבין כדורגל או שהכל פרשנות על סמך 10 דקות במהפך שלהם.
לדעתי היינו עדיפים משמעותית ברוב שלבי המשחק. ועצם זה שלא נתנו משחק טוב במיוחד, לא הפסדנו והסטטיסטיקה מהמשחק נראית כך - מעודדת אותי לקראת ההמשך.
חיים בסרט.
היו חלקים לא קצרים במשחק שלא נתנו להם לנשום והם לא עברו את החצי.
ההוראה למשפתי הייתה למשוך זמן ולשחק לאט כדי לא לתת לנו לפתח מומנטום. זה היה די ברור.
איזה הפקרות בראש שלך?
הגול הגיע מלחץ שלנו בשליש שלהם, חטיפת כדור של מזרחי והפעולה של קינגס.
אם תקרא שוב תבין
אחרי שהבקענו את הראשון פתאום שיחקנו באובר ביטחון והגענו שם קרוב לשער שלהם אבל זילזלנו
הם הלכו על כל הקופה ולא היה להם שחקנים שיחזרו אחורה
אבל לא השכלנו לעשות את השני
מבין את מה שאודי כותב .
אחרי הגול שלנו לאזטיץ עשה חילוף משולש שהפקיר את האמצע ( הם שיחקו עם סיסוקו אחורי לבד וקאניקובסקי ופרטתי באמצע שהם התקפיים יותר מפרץ וואן אובריים) , פה היינו צריכים לנצל את זה להרוג את המשחק ובמקום זה הם עשו מהפך.
מבין את מה שאודי כותב .
אחרי הגול שלנו לאזטיץ עשה חילוף משולש שהפקיר את האמצע ( הם שיחקו עם סיסוקו אחורי לבד וקאניקובסקי ופרטתי באמצע שהם התקפיים יותר מפרץ וואן אובריים) , פה היינו צריכים לנצל את זה להרוג את המשחק ובמקום זה הם עשו מהפך.
שיחקת נגד קבוצה שהצליחה לשנות מומנטום בעזרת חילופים אז לא הצלחנו לנצל, אחרי שהתאוששנו מזה גם השוונו ויכולנו לנצח