סיפורי פוגי או לא סיפורי פוגי בסוף בגלל זה שלא רצתה לחזק הוא לא המשיך כי אם לא היה פונה אליה בדרישה הזאת שראה ממנה חלק מההמשך שלו, אז הוא היה ממשיך כמאמן כי למרות הגמר היה די קונצנזוס שיישאר (היו קולות גם שלא אבל הרוב רצה).
תדעו להפריד בין המקרה שהיה לבין ההצלחה עכשיו. אנחנו בימים טובים אבל בקיץ היינו בימים לא טובים בכלל, גם מצב הסגל היה גרוע ולא סתם הודחנו מאירופה, גם האווירה הייתה נוראית. אלונה הרגישה את הצורך להוכיח ולכן חיזקה ואין עם זה בעיה.
אבל אל תהיו עם זיכרון קצר פתאום ותבואו לנו במשפטים של "צדקנו" כי גם אנחנו יכולים להגיד שצדקנו שאמרנו שעכשיו בטוח היא תשקיע יותר כדי להוכיח שלא טעתה, בסוף אנחנו עם 80 אחוז הרכב חדש. אז האגו פה לא מעניין כי מבחינתי שתוכיח בסוף ההצלחה של הקבוצה מעל הכל
ומה שיוכיח את זה סופית זה ינואר כי אם היא תשקיע בינואר ברכש טוב את זה ברדה לא קיבל כמו שצריך במשך 3 שנים שצעקנו שזה יכול להיות הגרוש ללירה במיוחד בעונות הטובות יותר. זהו היה את הצורך להגיב על הצדקנות שלכם פה שאתם נזכרים בה בהצלחה, אבל תדעו להיות עקביים כל הזמן ולא רק בהצלחות. אני מוכן לאכול 1000 כובעים ושהיא תמשיך כמו בתקופה האחרונה ואף תגביר, כי כל השאר לא מעניינים, לא ברדה ולא אף אחד אחר, רק הפועל באר שבע והעובדה לכך היא הפרגונים שהיא קיבלה במהלך ההחתמות האלו (יש תיעודים כאן בפורום). לגבי קוז'וך לא הייתה לי מילה רעה אחת עליו מהתחלה, הוא מאמן מצויין שנקלע לסיטואציה ולמהלך די היסטורי והיה באמצע בין פיטורי ברדה למינוי שלו וברור שחלק יקבלו את זה אנטי ברגשות (מקצועית לא היה על מה).
וזהו אפשר לסיים את הסיפור הזה, יצאנו לדרך חדשה, טובה עם סגל הרבה יותר טוב שיכול בהחלט להשיג פה הרבה עם עוד פוש אחד. צריכים להביא רק את האנרגיות האלה מעכשיו!
ברדה קיבל מה שבחר . בכל קיץ ובכל חורף .
קוז'וך קיבל מה שבחר בקיץ ויקבל גם בחורף .
אלונה לא עומדת למבחן ולא צריכה להוכיח כלום - לא בינואר ולא באלול .
עכשיו אפשר לסיים את הסיפור הזה .
אנרגיות חיוביות
ברדה קיבל מה שבחר . בכל קיץ ובכל חורף .
קוז'וך קיבל מה שבחר בקיץ ויקבל גם בחורף .
אלונה לא עומדת למבחן ולא צריכה להוכיח כלום - לא בינואר ולא באלול .
עכשיו אפשר לסיים את הסיפור הזה .
אנרגיות חיוביות
אהבתי את השקט הנפשי של השחקנים , גם אחרי טעויות שיפוט הזויות לא יצאנו מהכלים ( חיפה ובכר כן למרות שהשיפוט איתם)
זה שינוי מרענן מהעונות האחרונות שהיימו עצבניים ולא שקטים . שאפו לצוות על זה
אהבתי את השקט הנפשי של השחקנים , גם אחרי טעויות שיפוט הזויות לא יצאנו מהכלים ( חיפה ובכר כן למרות שהשיפוט איתם)
זה שינוי מרענן מהעונות האחרונות שהיימו עצבניים ולא שקטים . שאפו לצוות על זה
יאללה מספיק עם ההשוואות המטופשות האלה,אנחנו גם סתם פותחים עין עכשיו.
שורה תחתונה,הפועל בש נמצאת היום במצב הטוב ביותר מאז עונות האליפות, מה שצריך כרגע זה מספר דברים:
הראשון- לקלוע בבלם שאני יודע שזה כרגע המטרה העליונה,מישהו שמתאים לתבנית וסגנון המשחק ואני יודע שזה מה שמחפשים ולא מוכנים להתפשר בעניין.
השני- להתחיל להכניס שחקנים שלא נספרו כל כך לעיניינים,נצטרך אותם מאוד בהמשך,דימונה בגביע זה התחלה טובה.
שלישי- עניין הכושר הגופני חייב להמשיך ולהיות טוב כמו שהוא,לדעתי זה אחד היתרונות הגדולים שלנו מול השלושה האחרות.
רביעי- קהל, הקהל חייב לחזור ולמלא את טרנר,לא רק למלא אותו אלה גם לחזור ולהיות הקהל הזה שמביא נק׳.
עוד יהיו לנו משחקים קשים בהמשך,הפועל בש היום היא גורם מרתיע ולקהל במשחקי הבית תהיה חשיבות עליונה.
מכאן נותר לנו רק לאחל שאמן ונשחזר ימינו כקדם ונביא פאקן תואר.
יאללה הפועל.
שורה תחתונה,הפועל בש נמצאת היום במצב הטוב ביותר מאז עונות האליפות, מה שצריך כרגע זה מספר דברים:
הראשון- לקלוע בבלם שאני יודע שזה כרגע המטרה העליונה,מישהו שמתאים לתבנית וסגנון המשחק ואני יודע שזה מה שמחפשים ולא מוכנים להתפשר בעניין.
השני- להתחיל להכניס שחקנים שלא נספרו כל כך לעיניינים,נצטרך אותם מאוד בהמשך,דימונה בגביע זה התחלה טובה.
שלישי- עניין הכושר הגופני חייב להמשיך ולהיות טוב כמו שהוא,לדעתי זה אחד היתרונות הגדולים שלנו מול השלושה האחרות.
רביעי- קהל, הקהל חייב לחזור ולמלא את טרנר,לא רק למלא אותו אלה גם לחזור ולהיות הקהל הזה שמביא נק׳.
עוד יהיו לנו משחקים קשים בהמשך,הפועל בש היום היא גורם מרתיע ולקהל במשחקי הבית תהיה חשיבות עליונה.
יאללה הפועל.
יאללה הפועל.
מסכים בכל מילה ומילה. לצערי, בתחושה שלי, מאז שג'ונאם פרש אין לנו באמת עידוד מאורגן ומתוזמר, יש הרבה וואסאח, הרבה התעסקות במסביב (אצבעות, ידיים) ופחות עידוד
היה. ניצחון אדיר אתמול הראנו שאנחנו קבוצה ללכת עד הסוף אבל אם נאבד נקודות ביום שני הכל יכול ללכת לפח.
צריך לנחות ולהמשיך בקצב הזה עדי נואר שם לחזק את הקבוצה במקומות הנדרשים ויאללה בלאגן
היה. ניצחון אדיר אתמול הראנו שאנחנו קבוצה ללכת עד הסוף אבל אם נאבד נקודות ביום שני הכל יכול ללכת לפח.
צריך לנחות ולהמשיך בקצב הזה עדי נואר שם לחזק את הקבוצה במקומות הנדרשים ויאללה בלאגן
אין מה לנחות זה לא שפתחנו איזה פער בצמרת,אנחנו אפילו לא מקום ראשון