בכדורגל מנצחים על המגרש, לא במי השיגה יותר עצורים.
יש אמוציות,יש כאב, הכל נכון.
ברגע שהגענו לאירוע שהמועדון שלנו נפגע ממנו ויש ילדים ביציעים שהולכים הביתה עם דמעות בעיניים זה קו אדום עבורי.
ושוב אומר הלוואי שהמועדון ושכל הליגה תעמוד יחד כחומה בצורה וישלחו את סכנין לאלף עזאזל דרך בית הדין.
ביום כזה אמוציונלי ותקופה כזאת אני לא שופט אף אחד, ביזו חברים שלהם שנפלו ונפצעו . עד כאן
ואני מהראשונים לגנות את האלימות של ארגוני האוהדים שחיים בסרט תמיד
עומד מאחורי מה שכתבתי.
כמו תמיד היא תחשוב על הדימוי הציבורי שלה ולא תלך עם זה עד הסוף.
הציטוטים שלה עכשיו שכשהכל חם זה נחמד, נראה מה יקרה כשהנושא יגיע לבית הדין.
העניין הוא לא אלונה אלה הפרוגרס הדפוק שלנו. הם לא ייענשו בסופו של דבר . אם הם ילכו רחוק לבתי דין אזרחיים הם יקבלו כל מה שיבקשו
המסכנים חוששים לחיים שלהם......בדיוק כמו נוחבות שבוכים שאין להם שעות חצר וכל הפרקליטות נעמדת לצידם
היום הקהל של באר שבע עשה תקדים !
תזכרו את היום הזה שבעקבותיו המחבלים מסכנין לא יבזו את ההמנון
של המדינה יותר.
אני גאה באלונה על התגובה שלה באה מהלב.
מי שכותב שהיא לא תלך עד הסוף בבית הדין
בזה אתם מתעסקים גם עכשיו לחפש אותה?
הזיה.
כל מי שהיה באיצטדיון היום אמר את דברו וזעק כאב של מדינה שלמה.
גאה להיות אוהד הפועל באר שבע !!!!
ומה זה נותן לך?
העולם צבוע ומתחסד.
העונש בתקנון על ביזוי ההמנון זה קנס כספי ואיסור מכירת כרטיסי חוץ. זה נראה לך הגיוני?
הם ערכו דקת דומייה לעזמי בשארה בזמנו וקיבלו 15,000 שקל קנס!
אם אוהדי בית״ר היו עושים דבר דומה למישהו בימין מה לדעתך העונש היה?
די ברור לי מה יקרה, יפחיתו לנו נקודה בפועל ועוד 4 על תנאי והם יצאו עם קנס כספי.
שיהיה העונש מה שיהיה.
פה לא יבזו יותר את ההמנון, החטופים, החללים או הפצועים. זה פשוט לא יעבור יותר. כולי תקווה שזה ישמש השראה ומעכשיו כל קהל יגיב להם בצורה הזאת עד שיהיו חייבים לטפל בסכנין נקודתית
שיהיה העונש מה שיהיה.
פה לא יבזו יותר את ההמנון, החטופים, החללים או הפצועים. זה פשוט לא יעבור יותר. כולי תקווה שזה ישמש השראה ומעכשיו כל קהל יגיב להם בצורה הזאת עד שיהיו חייבים לטפל בסכנין נקודתית
שיהיה העונש מה שיהיה.
שוב אתה תמים.
מה נראה לך יהיה במשחק הבא של סכנין או ריינה?
באמת נראה לך שמה שעשית היום שינה למישהו?
אם היו עולים למגרש אתה היית היחידי שהיה נענש והקהל שלהם היה יוצא עם קנס ועונש לא לרכוש כרטיס למשחק החוץ הבא.
שיהיה העונש מה שיהיה.
טרנר זה רק הפרומו למה שיחכה להם בטדי,בלומפילד וסמי אם הם ימשיכו את החרא הזה,פתחנו את הסכר נגמר הבית זונות.
אם המנהלת הפחדנית לא תטפל בחלאות הקהל יטפל בהם.
שיהיה העונש מה שיהיה.
שוב אתה תמים.
מה נראה לך יהיה במשחק הבא של סכנין או ריינה?
באמת נראה לך שמה שעשית היום שינה למישהו?
אם היו עולים למגרש אתה היית היחידי שהיה נענש והקהל שלהם היה יוצא עם קנס ועונש לא לרכוש כרטיס למשחק החוץ הבא.
גם אם אני זורם איתך - אז שאני היחיד שאיענש, מה יש בזה? על זה אין לי בעיה בכלל ואתמוך גם בפעם הבאה שמישהו יחשוב לעשות דבר כזה בטרנר. לא יהיה נקודה.
יש דברים שהם מעבר לכדורגל ותמיד יהיו מעבר. על הגבעה הזאת אני מוכן למות