זאהי אחמד

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
oren2792

Re: זאהי אחמד

שליחה על ידי oren2792 »

dardasmiley כתב:
06 מאי 2025, 09:34
אני חושב שאתם מסתכלים לא נכון על ההופעה שלו אתמול. אחמד עלה אתמול כי קוזוך הבין (בצדק) שהמאצ אפ של מזרחי ופטאצי משאיר אותנו עפ המכנסיים למטה ועלול להוביל לעוד הרחקה כמו במשחק הקודם.

אחמד עלה אתמול קודם כל כדי לנטרל את האיום של פטאצי. ואת זה עשה לא רע בכלל, הגול לדעתי לא עליו.

כשנכנס מזרחי ועברנו לקו 4 היה צריך להוציא את אחמד שבשלב הזה כבר לא היה לו אוויר והמהירות כבר לא הייתה פקטור כי רכבנו לגרמנים על השער.
לדעתי אחמד היה יותר אחראי על לנעול את רביבו מאחורה (עמידה גבוהה שתמנע ממנו להצטרף להתקפה) ולהשאיר את פטאצ'י בודד למעלה, ואת זה הוא עשה לא רע.

פלוס אם לגריטה לא היה קצר בין המח לרגלים הוא היה מסיים גם עם בישול אחד לפחות. הפעם אין לי תלונות אליו.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

חושב שהתחיל רע מאוד, מחצית שנייה שיפור ניכר.

אבל לא חושב שהאישיו אצלו זה רמת הביצוע או עמדה.
בסופו של דבר אם מזקקים את השיח מעמדה לטייפ של שחקן, אתה שואל את עצמך איזה חבילה של יכולת כל שחקן מביא איתו ובהתאם לכך מציב אותו במגרש.
ממנו עדיין יש לי ציפייה לשחקן שאם תיצור לו מרווח, הוא יביא מהירות, דריבל ויצירה של משהו מסוכן מהאגף.
יש לנו כביכול 3 כאלה בסגל (גאנח, יוני ואחמד), אך אף אחד מהם הוא לא משהו שקרוב ליציב, אמין ותכליתי בקבוצת צמרת, ואחמד מתברר יותר כשחקן שאולי נכנס טוב לשטחים מתים מהאגף ומשם יעשה משהו, מאשר לאותו דריבליסט בקו. הוא לא מוכשר מספיק לזה.

זה מתחבר לי לזה שאת השחקן הראשון אולי שהייתי מביא בקיץ זה מישהו בטייפ הזה. רועי לוי מאשדוד הוא כנראה השם המעניין ביותר בהתחשב בכך שהזרים שלנו די נעולים.
כמובן שלא ראיתי מספיק, אבל הוא נראה לגמרי הטייפ הזה, כשהעונה הוא גם מביא תאכלס בפעולות הללו.

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

yossi כתב:
06 מאי 2025, 14:46
חושב שהתחיל רע מאוד, מחצית שנייה שיפור ניכר.

אבל לא חושב שהאישיו אצלו זה רמת הביצוע או עמדה.
בסופו של דבר אם מזקקים את השיח מעמדה לטייפ של שחקן, אתה שואל את עצמך איזה חבילה של יכולת כל שחקן מביא איתו ובהתאם לכך מציב אותו במגרש.
ממנו עדיין יש לי ציפייה לשחקן שאם תיצור לו מרווח, הוא יביא מהירות, דריבל ויצירה של משהו מסוכן מהאגף.
יש לנו כביכול 3 כאלה בסגל (גאנח, יוני ואחמד), אך אף אחד מהם הוא לא משהו שקרוב ליציב, אמין ותכליתי בקבוצת צמרת, ואחמד מתברר יותר כשחקן שאולי נכנס טוב לשטחים מתים מהאגף ומשם יעשה משהו, מאשר לאותו דריבליסט בקו. הוא לא מוכשר מספיק לזה.

זה מתחבר לי לזה שאת השחקן הראשון אולי שהייתי מביא בקיץ זה מישהו בטייפ הזה. רועי לוי מאשדוד הוא כנראה השם המעניין ביותר בהתחשב בכך שהזרים שלנו די נעולים.
כמובן שלא ראיתי מספיק, אבל הוא נראה לגמרי הטייפ הזה, כשהעונה הוא גם מביא תאכלס בפעולות הללו.
+1
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

שלח תגובה