רן, זה נכון מה שוסרמיליה פירסמו שחלון השחרורים בקפריסין נגמר היום?
נשמע לי קצת מוזר, יש הרבה חלונות במדינות שנסגרים לפניי ועדיין אפשר להעביר עד סוף החלון הישראלי, או שהם צודקים?
רן, זה נכון מה שוסרמיליה פירסמו שחלון השחרורים בקפריסין נגמר היום?
נשמע לי קצת מוזר, יש הרבה חלונות במדינות שנסגרים לפניי ועדיין אפשר להעביר עד סוף החלון הישראלי, או שהם צודקים?
זה ממש לא מה שפורסם בוסרמיליה.
פורסם שהדד ליין לביצוע העסקה הוא היום ( לאור המצב יש גם דברים נוספים שצריך לסגור, טיסה לארץ וכו)
לכן אם העסקה לא תתממש ב-24 שעות הקרובות היא לא תצא לפועל בחלון העברות הקרוב.
זה ממש לא מה שפורסם בוסרמיליה.
פורסם שהדד ליין לביצוע העסקה הוא היום ( לאור המצב יש גם דברים נוספים שצריך לסגור, טיסה לארץ וכו)
לכן אם העסקה לא תתממש ב-24 שעות הקרובות היא לא תצא לפועל בחלון העברות הקרוב.
ואיפה הנושא עומד? לאן נוטים הסיכויים?
שמישהו ישלם ל - HBS דמי השבחה על ran - נחנקנו!!!
ואיפה הנושא עומד? לאן נוטים הסיכויים?
שמישהו ישלם ל - HBS דמי השבחה על ran - נחנקנו!!!
ההצעה כרגע של בש היא על השאלה עם חובת רכישה או תשלום מיידי של הסכום רכישה שהם דרשו, הגעה בהשאלה בחלון הקרוב והעברת השחקן רשמית בסוף העונה.
כל זה על מנת להתחמק מדמי ההשבחה שמכבי זכאים לקבל על השחקן.
לגביי הסיכויים : יש לחץ גדול מצד השחקן ובש על הקפריסאים אבל למיטב הבנתי הם כרגע לא מתלהבים לבצע את המהלך.
הערב/מחר כולנו נהיה חכמים יותר לגביי העסקה לדעתי
גם אין צורך בעוד שחקן. אלחמיד וזר זה חלון שכולנו היינו חותמים עליו בתחילתו.
מיכה לא יגיע בחלון הזה. לפי דעתי יש בזה לא מעט יתרונות.
אם יחתום בקיץ גם נמנע מהחלאות דמי השבחה וגם מיכה יכנס לעניינים בצורה מסודרת - אחרי מחנה אימונים מסודר, לא באמצע העונה, עם מאמן חדש וכו׳ וכו׳.
גם אין צורך בעוד שחקן. אלחמיד וזר זה חלון שכולנו היינו חותמים עליו בתחילתו.
מיכה לא יגיע בחלון הזה. לפי דעתי יש בזה לא מעט יתרונות.
אם יחתום בקיץ גם נמנע מהחלאות דמי השבחה וגם מיכה יכנס לעניינים בצורה מסודרת - אחרי מחנה אימונים מסודר, לא באמצע העונה, עם מאמן חדש וכו׳ וכו׳.
את אותו הדבר אפשר להגיד על אלחמיד ועל רוסה.
אי אפשר לתת את זה כתירוץ לאי החתמה.
לדעתי עדיף שהוא יגיע השבוע, יהיה הכי טוב לנו, במקביל הייתי מנסה להשאיל את ספורי.
אם לא בקיץ גם אופציה, אבל לא בגלל שהוא לא עבר מחנה אימונים מסודר ומגיע באמצע עונה.