נייג'ל האסלביינק
Re: נייג'ל האסלבינק
אז מה יש להסתיר את זה? את אורן ביטון פרסמו כבר במרץ. העונה של ק"ש נגמרה, זה לא כמו במקרה דור אלו כשהקבוצה השנייה הייתה רלוונטית לפלייאוף העליון.
זה להפליג בדמיונות אבל עד שסיפור האליפות לא חתום, לא מתעסקים בפומבי בעונה הבאה. זה ההיפך מכל מה שמנסים לשדר כל השבוע, שהעונה לא גמורה עדיין.הפועלעולה כתב:אז מה יש להסתיר את זה? את אורן ביטון פרסמו כבר במרץ. העונה של ק"ש נגמרה, זה לא כמו במקרה דור אלו כשהקבוצה השנייה הייתה רלוונטית לפלייאוף העליון.
מתחת לפני השטח אני בטוח ששוצף וגועש
רשמים מהיום?
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
שמע המניאק הקטן מקבל קרדיט אצלי כבר חודש בוובי בלי להביא נקודות.
הוא מוכשר שמשחק בקבוצת פלייאוף תחתון.
הצד השני של המטבע הוא שהמון מצבים שהוא מסדר לחברים מסתיימים בלא כלום כשבסבירות גבוהה היו נהפכים לבישולים בקבוצה טובה.
את הפיזיות כל זמן שהכדור אצלו רואים רק אצל וואקמה. מאתגר מאוד להוציא לו כדור מהרגל, אני מאוד רוצה שיגיע כי אני גם חושב שהוא יבצע קפיצת מדרגה אצלנו בדומה לזו שטוני ביצע.
אני חושב שהדיון סביבו כבר לא נמצא בגבולות הכדורגלן, הכל שאלה של כמה
הוא מוכשר שמשחק בקבוצת פלייאוף תחתון.
הצד השני של המטבע הוא שהמון מצבים שהוא מסדר לחברים מסתיימים בלא כלום כשבסבירות גבוהה היו נהפכים לבישולים בקבוצה טובה.
את הפיזיות כל זמן שהכדור אצלו רואים רק אצל וואקמה. מאתגר מאוד להוציא לו כדור מהרגל, אני מאוד רוצה שיגיע כי אני גם חושב שהוא יבצע קפיצת מדרגה אצלנו בדומה לזו שטוני ביצע.
אני חושב שהדיון סביבו כבר לא נמצא בגבולות הכדורגלן, הכל שאלה של כמה
בדיוק.RedBend כתב: המון מצבים שהוא מסדר לחברים מסתיימים בלא כלום כשבסבירות גבוהה היו נהפכים לבישולים בקבוצה טובה.
לפעמים להסתכל רק על מספרים זה לא נכון ואף מטעה.
אם ניקח את האסליבנק לקבוצה אחרת, למשל ב"ש, המספרים שלו יעלו פי 2.
אם נשים מספרים בצד (בישולים/שערים) וננתח את מסירות המפתח שלו ונראה מה הפעולה הבאה שהייתה לאחר כל אחת מהן נראה שרובן בוזבזו, מה האסליבנק אשם? את שלו הוא עשה.
משמע שחקנים טובים יותר מסביבו ישדרגו גם אותו וגם את הסובבים אותו.
לשחק כרגע בקבוצה שהודחה בחצי הגמר, משחקת על ריק (פליאוף תחתון, הבטיחה הישארות) ופגועה מנטלית זה לא מדד.
הוא בדיוק במצב של נוואקמה כשהיה ברעננה. אני עדיין חושב שהוא הזר שאנחנו צריכים להתאבד עליו בקיץ, ולא להתחיל לחפש בחוץ ובסוף להתבדות עם זרים ברירת מחדל כדוגמת פקהארט וקואנקה.
שהוא תופס יום הוא היחידי בליגה שמתקרב לרמה של טוני.. אבל יציסןת זה שם המשחק, השאלה עד כמה הוא יציב ולא ייעלם ברוב שלבי העונה
גם טוני ברעננה לא היה הכי יציב שיש. בעצם גם אצלנו כל עונה הוא נעלם לאיזה 3 חודשים.Star כתב:שהוא תופס יום הוא היחידי בליגה שמתקרב לרמה של טוני.. אבל יציסןת זה שם המשחק, השאלה עד כמה הוא יציב ולא ייעלם ברוב שלבי העונה
כשכל הקבוצה נשענת על הגב שלך, אז כשאתה קצת פחות טוב אז זה מורגש מאוד.
כשאתה חלק מקבוצה חזקה שלא תלויה באף אחד, אז זה פחות מורגש ופחות משמעותי.
הצטרף לחבורה של טוני ואוגו, הוא ואחיו הקטן שמסתבר שמשחק בנוער של ק"ש מבלים איתם בחוף דלילה
אפשר להגיד וולקאם?

אחוקים
.הפועלעולה כתב:
אחוקים
נערך לאחרונה על ידי אלדר ב 23 אפריל 2018, 20:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
איזה אריה הטוני הזה , מכונה
חלוץ זר מניגריה וויטור וסיימנוהפועלעולה כתב:
אחוקים
יכול לתפקד בכנף ימין? או אק על תקן פליימקר? כי בעמדה הזו יש לנו עומס(מליקסון,אוחנה, ממן)
מעניין אם הם מריצים דחקות על הטרייד שכביכול פורסם בין אוגו להאסלביינק
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;