קינגס קאנגווה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Melikson24
Title: CrazyRed

Re: קינגס קאנגווה

שליחה על ידי Melikson24 »

oren2792 כתב:
30 יולי 2024, 16:22
לפי מה שאני הבנתי הם חשבו שהסכום הוא ביורו ואנחנו חשבנו שזה בשקלים. לא נורא, קורה.
אוסיאקו יוצג במקומו.
קאמבק זה קאמבק.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

Melikson24 כתב:
30 יולי 2024, 16:35
אוסיאקו יוצג במקומו.
קאמבק זה קאמבק.
הוא עדיין משחק? ממש אהבתי אותו למען האמת היה אחלה שחקן לדעתי
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

שליחה על ידי clark kent »

לפי כלפי חתם, עוד מעט יפורסם

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

בשעה טובה הכל נסגר ועוד מעט תצא הודעה.
שוב אומר, לדעתי זכינו פה בלוטו. שחקן בפרופיל הזה עם איכויות כמו שלו לא מסתכל לכאן אם לא הרצון שלו לשחק בישראל.

אפשר לצפות לקשר אמצע שסוג של עושה הכל וטוב בהכל. בעיטה מעולה, יוצר מצבים, לא מפסיק לרוץ, תמיד משחק קדימה, פיזי.. אני מאוד אוהב אותו וזה בדיוק הפרופיל שרציתי מהקשר לצד גורדנה.
מקווה שיתחבר ושנצליח ליהנות ממנו כמה שיותר כי הוא כבר היה על הרדאר של קבוצות וליגות הרבה יותר עשירות מאיתנו.
אם נפגע בבלם זר אז עשינו חתיכת שדרוג לחלק האחורי של הקבוצה לעומת הנגריאדה של השנים האחרונות.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

סימן השאלה הוא לגבי ההגנה.
צריך לראות איך עובד השילוב שלו עם גורדנה.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

בשעה טובה- welcome!!

הקשר קינגס קנגאווה חתם ל-4 עונות בהפועל "ויקטורי" באר שבע.

קינגס חוזר אלינו לאחר שבעונת 2017/2018 שיחק במדי קבוצת הנוער של המועדון וכבש 9 שערים בכלל המסגרות. לאחר מכן, שיחק בארסנל טולה הרוסית, רשם 55 הופעות, כבש 6 שערים ובישל 9 נוספים.

בעונת 2022/2023 עבר לכוכב האדום בלגרד, שיחק ב-45 משחקים בכלל המסגרות, כבש 12 שערים ובישל 6. בתום עונה זו, זכה עם הכוכב האדום באליפות הליגה הסרבית ובגביע המדינה כאשר הוא מבשל את שער השוויון בגמר הגביע וכובש בחצי הגמר. בעונה החולפת, רשם 11 הופעות ו-3 בישולים במדי הכוכב האדום ו-12 הופעות ו-2 בישולים במדי קורטרייק הבלגית. קינגס נמנה מקיץ 2019 על סגל נבחרת זמביה. עד כה, ערך במדים הלאומיים 28 הופעות וכבש 6 שערים.

קינגס אמר במעמד החתימה: "אני מתרגש לחזור למועדון בו שיחקתי בעבר ונתן לי כלים רבים שעזרו לי במהלך הקריירה. יש לי זיכרונות נהדרים מהמועדון והעיר ואני בטוח שאשתלב כאן שוב במהרה. נכחתי באצטדיון טרנר מספר פעמים במהלך התקופה שלי במועדון, האווירה הייתה מדהימה ואני לא יכול לחכות לרגע בו אחווה אותה כשחקן הקבוצה".

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

:מאוהב:

סמל אישי של משתמש
tomer224

שליחה על ידי tomer224 »

חבל שלא עשו לו איזה סרטון שמראים אותו עם החולצה
משהו שידליק קצת תקהל וגם היה הרבה זמן לזה
חבל.
בכל מקרה אבל שאפו על ההחתמה שחקן מצוין.

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

בשעה טובה ובהצלחה !
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
אודי

שליחה על ידי אודי »

איזה סרטוני וולקאם של הפועל באר שבע של 2008
אפילו הפועל פתח תקווה מוצאים יותר עניין
כנראה שבחיים לא נתקדם פה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: קינגס קאנגווה אח של אוונס קאנגווה חתם עד תום העונה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

רשמי
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

מדוע ההודעה על קנגאווה התעכבה?

הפועל באר שבע השלימה סוף סוף את החתמתו של קינגס קאנגווה מהכוכב האדום בלגרד. קשר נבחרת זמביה בן ה-25 סיכם את כל תנאיו כבר בחמישי לאחר שסוכנות ניר קרין המריא לבלגרד וסגר את הפרטים, נחת בשישי בלילה אבל רק היום (שלישי) הוצג באופן רשמי. אנחנו עם הפרטים על העיכוב בהודעה הרשמית, האמון של קנגאווה בבאר שבע וההצעה הבלגית שכמעט
טרפה את הקלפים.

קאנגווה כאמור הגיע הגיע לבירת הנגב כאשר ברקע הייתה הצעה מקבוצה הבלגית קורטרייק, שהשאילה אותו מהכוכב האדום, לא החזיקה באופציה ושילמה על כך ביוקר. קאנגווה מבחינתו היה כנה עם באר שבע ואמר גם לכוכב האדום שהוא מעוניין למצות קודם כל את האופציה של הפועל באר שבע.

הכוכב האדום נתנו את האישור לקנגאווה לצאת לישראל לקראת בדיקות רפואיות, כשהדברים היו סגורים מול השחקן והסרבים. תוצאות הבדיקות הרפואיות של קנגאווה היו מצויינות על המקום, אבל אחרי שהוא סיים אותן החלה דרמה.
אחרי שהוא מסיים את הבדיקות בבית החולים סורוקה, בבאר שבע קיבלו טלפון מהכוכב האדום על כך שקורטרייק פנתה מחדש והעלתה את ההצעה בצורה משמעותית, גם לקשר הזמבי. מאותו רגע בכוכב הציבו אולטימטום להעלות את ההצעה.

למרות שהקבוצה הבלגית הציעה לו שכר גבוה יותר מבאר שבע, הוא לא רצה לשבור את המילה שלו ומבחינתו לא היה מוכן לשמוע על אף הצעה חוץ מההצעה הבלגית. בנוסף, קבלת הפנים החמה שהייתה לו אז בישראל והאנשים בבאר שבע גרמו לו להידבק להצעה של האדומים.

מאתמול בבוקר, קנגאווה קיבל לחצים גדולים מצד המועדון הבלגי והכוכב ללכת על ההצעה, אבל הזמבי קיבל החלטה ולא ענה לטלפונים. "ברגע שהגעתי לכאן וקיבלתי הרבה אהבה מהאוהדים ששלחו לי הודעות ברשתות החברתיות, החלטתי לבחור רק בבאר שבע", אמר קנגאווה לראשי המועדון.

לבסוף, בזכות העקשנות של קנגאווה והגדלת ההצעה הכספית לכוכב האדום בלגרד מעבר לסכום שנסגר ערב ההגעה של הזמבי בן ה-26 לישראל, נסללה הדרך לסגירת כל התנאים מול הסרבים ושליחת השחרור הבינלאומי לבאר שבע.

בכל מקרה, קנגאווה לא יכול להירשם למשחק הגומלין נגד צ'רנו מורה ולא יוכל לשחק, אבל האדומים סוף סוף יכולים להתחדש ברכש זר חדש ואחד כזה שסגר מעגל אחרי ששיחק בקבוצת הנוער לפני 7 שנים. "קינגס שחקן ברמה גבוהה, הוא דובר עברית אפילו וההתאקלמות שלו תהיה קלה. הוא יתן את הכל למועדון ואנחנו נהנה ממנו מאוד. לא כל יום מגיע שחקן מהכוכב האדום בלגרד", אמרו בבירת הנגב.

כלפי בטלגרם 🥅
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

פשששש כל הכבוד לו , הוא כבר קנה את האוהדים.

דווקא שעושים החתמה יפה , נמנעים מפוסט פייסבוק של ההחתמה ומסתפקים בסטורי.
לעומת זאת באינסטגרם פרסמו פוסט(הסרטון).
תמונה

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

מכירים זוגות שיוצאים בתיכון, לא מסתדרים ואז מתאהבים בגיל בוגר יותר? אז קינגס. ברוך השב יממתק :מאוהב:

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

הרבה זמן לא היה זר שהכין כזאת תשתית איכותית להיכנס לאוהדים ללב. מדהים לראות שבחר לוותר על אתגר מקצועי וכלכלי הרבה יותר גדול ממה שאנחנו יכולים להציע לו וכל זה בשביל לסגור מעגל עם מועדון שעשה בו את צעדיו הראשונים בקריירה. אחלה קינגס.

וכעת כשזה רשמי מגיע למועדון ובעיקר לאלונה מילה טובה, במשך שבועות על גבי שבועות היו כאלה שהלינו 24/7 על חוסר השקעה ועל חוסר רעב. החתמה של זר ב-800k עם חוזה של 350k כפול 4 שנים
היא הוכחה נוספת שכל הדיבורים על סגירת הברז הם לא יותר מקשקוש.

שלח תגובה