oranu כתב:
אוקיי ומה הבעיה לעשות זאת קבוע במשחקים של ישראליות באירופה בחוץ?
הרי מה המטרה שלהם בגדול? לרכוש זכויות ולהעביר תכנים כמה שיותר איכותיים שישודרו רק אצלם ולא אצל אחרים וככה יותר אנשים ירכשו מהם מנוי ויצטרפו.
במשחקים של ישראליות באירופה החוק לא מאפשר את זה והם לא יכולים לשנות אותו, אז אין להם יותר מדי ברירות.
זה או לא לרכוש ולגרום למנויים שלהם להתעצבן עליהם ולפגיעה במותג, או לרכוש ואז
הם עדיין נותנים את השירות למנויים שלהם ובנוסף מקבלים הרבה יותר רייטינג והכנסה שגדלה מפרסומות, כמות המנויים כמובן לא תיפגע, אז איפה הבעיה שלהם?
אני כמעט בטוח שיש עליהם מגבלה של פרסומות במסגרת הרגולציה, לא?
זו הסיבה שהם גובים תשלום מחד, אבל אסור להם לפרסם מאידך. אני לא בטוח לגבי הפרטים, אבל ככה זה בגדול?
CrazyRed7 כתב:
הוא רכש את הזכויות מאופ״א. כל מי שרוצה לשדר צריך לפנות אליו ולהגיע איתו לסיכום, יש לו בלעדיות.
לא פעם ראשונה שהחברה הזו רכשה את הזכויות למשחק שלנו ומכרה לערוצי הספורט. גם את הזכויות להונבד הוא רכש וגם מספר משחקים בעונה שעברה. מוזר שדווקא עכשיו יש בלאגן כזה.
מת להבין מהם תנאי הסף של אופ"א בשביל לגשת למכרז על זכויות שידור. ערוץ טלויזיה פעיל הוא לא אחד מהם?
CrazyRed7 כתב:יש מתווה:
צ'רלטון תרכוש את השידור, תקבל אישור לשדרו בערוץ סגור בתשלום אבל תשדר אותו באתר האינטרנט שלה בחינם.
כמו נגד ביתר.
לא יודע למה אבל אני מאמין לזכיין הוא נתן פירוט רצח בהודעה הרשמית שפורסמה בוסרמיליה ואם הוא משקר אין שום בעיה לעלות על זה בשנייה, נראה לי שניסו להעביר את האשמה אליו ולא כל כך הצליח להם.
מסכים עם ידידאל, אם המדינה חפצה בשידור פתוח למשחקי החוץ של קבוצות ישראליות שתדאג גם כספית לעניין.
ספורט 5 הכושל יכול לנצל את החוק הזה לטובתו כשהוא יודע שבהיעדר צרלטון אין לו ממש תחרות ואז לחץ האנשים יוביל להפחתה במחיר ואז לחיסכון כסף אצלם. מאמין גם שזה מה שהם עושים.
אתם מוכנים להתרכז ולהתעסק במשחק?
שמתם לב שביומיים האחרונים אתם רק מבלבלים תביצים על רגולטורים ומשחקי הכס?
תתחילו להתפקס לפני שתצטרכו לפתוח נושאי פאניקה ב23:00.
השאננות גומרת אתכם.
אדום זקן כתב:אתם מוכנים להתרכז ולהתעסק במשחק?
שמתם לב שביומיים האחרונים אתם רק מבלבלים תביצים על רגולטורים ומשחקי הכס?
תתחילו להתפקס לפני שתצטרכו לפתוח נושאי פאניקה ב23:00.
השאננות גומרת אתכם.
מה הקשר לשאננות? אנחנו נשחק? אנחנו נהיה על הקווים? אפילו לא נהיה ביציע.