הונבד בודפשט- הפועל ב"ש, רביעי, 22:15, בוז'יק

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yanivnew91

Re: הונבד בודפשט- הפועל ב"ש, רביעי, 22:15, בוז'יק

שליחה על ידי yanivnew91 »

niv1 כתב:מעניין אותי איך הוא נתפס שמכר משחקים.. הוא קשר התקפי זה העמדה הכי קלה למכור משחק בלי להיתפס.. אם אתה לא כובש זה לא מעורר חשד כי לא מצפים ממנו להיות גרארד עם 20 שערים בעונה.. ושולח כדורים קצת קצרים מדי או קצר ארוכים מדי או שמנסה דברים מסובכים שלא אמורים להצליח..גם ככה לא עושה יותר מדי הגנה אז גם שם קשר לראות איך מושך תשומת לב.. צריך לעשות משהו חריג בשביל שישימו עליך עין שאתה משחק בעמדה הזאת.. במיוד ששיחק באיטלקית ראשונה או שניה שמכר אז אני מאמין שהוא גם לא היה מעל הקבוצה כמו שהוא עכשיו..
אמיתי??
אחי מדובר פה בחקירות ועדויות ועוד המון המון דברים מעבר לאיך שהשחקן נראה בפועל במגרש(שזו המכירה בתכלס)

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

אני שאלה - המשחק הראשון נגד לודגורץ/וילנה ב-25 או 26?
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
manutd

שליחה על ידי manutd »

אורי אדום בנשמה כתב:אני שאלה - המשחק הראשון נגד לודגורץ/וילנה ב-25 או 26?
אין עדיין תאריך סופי
[glow=red]United Road, take me home

To the place, I belong

To Old Trafford, to see United

Take me home, United road[/glow]תמונה

סמל אישי של משתמש
hb7
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי hb7 »

אורי אדום בנשמה כתב:אני שאלה - המשחק הראשון נגד לודגורץ/וילנה ב-25 או 26?
עדין לא עלו הקבוצות ואתה רוצה שיבוץ שתלוי במשחקים אחרים באותה מדינה

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

niv1 כתב:מעניין אותי איך הוא נתפס שמכר משחקים.. הוא קשר התקפי זה העמדה הכי קלה למכור משחק בלי להיתפס.. אם אתה לא כובש זה לא מעורר חשד כי לא מצפים ממנו להיות גרארד עם 20 שערים בעונה.. ושולח כדורים קצת קצרים מדי או קצר ארוכים מדי או שמנסה דברים מסובכים שלא אמורים להצליח..גם ככה לא עושה יותר מדי הגנה אז גם שם קשר לראות איך מושך תשומת לב.. צריך לעשות משהו חריג בשביל שישימו עליך עין שאתה משחק בעמדה הזאת.. במיוד ששיחק באיטלקית ראשונה או שניה שמכר אז אני מאמין שהוא גם לא היה מעל הקבוצה כמו שהוא עכשיו..
צולם בבורגראנץ'

סמל אישי של משתמש
Eelect

שליחה על ידי Eelect »

The red one כתב:למי יש עדכון על המגן הפצוע ?
קראתי אתמול בתקשורת ההונגרית (בתרגום) שהוא נשלח לבי"ח לעשות MRI ומחכים לתוצאות.
ממש אתפלא אם הוא ישחק ברביעי.

סמל אישי של משתמש
noam1000

שליחה על ידי noam1000 »

המגן הפצוע לא ישחק בוודאות אבל זה לא ישנה הרבה
צריך חהיזהר מהתקפות וכדורי גובה שם צריך ללטש עין חזק :רעשן:

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

Totti כתב: מדבר על הסגנון. שלושה חלוצים שמייצרים אחד לשני ולחבריהם. כדורגל מושלם.

לצורך העניין, שלישית חוד של טוני בשמאל, קואנקה(נניח שהוא בוזגלו לרגע) ולנדזפמה מסוכנת ומגוונת בעיניי מקבןצה עם בלוק ברחבה.
בארסה שיחקה עם שלישייה התקפית שכל אחד מהם שווה מינימום 15 גולים בעונה. אצלך היחיד שמתקרב לזה הוא טוני. לא מליקסון, לא אוחנה ולדעתי גם לא קוואנקה שווים מספרים כאלה מול השער. זה פשוט לא פרקטי אצלנו.
אם לצורך היה לך פה איזה זהבי כזה, שהוא גם לא חלוץ קלאסי אבל שווה כל כך הרבה שערים בעצמו, הייתי מבין. אבל אין לך פה סקורר אחד לרפואה

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

Totti כתב: פצוע קשה לא יודעים מה יש לו.

#איפהרוני
:)

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

https://www.football-italia.net/34597/b ... l-explodes" onclick="window.open(this.href);return false;

"Then-Bari captain Francesco Caputo has also been charged along with Davide Lanzafame"

https://in.reuters.com/article/soccer-i ... AB20130705" onclick="window.open(this.href);return false;

"Davide Lanzafame, who is on loan at Hungarian club Honved from Sicilian side Catania, received a 16-month ban and a 40,000 euros fine after also entering a plea bargain.

The sentences were handed down after investigations into matches involving Bari in the 2008-2009 Serie B season and the 2010-2011 Serie A campaign.

The prosecution alleges that players deliberately threw matches against Sampdoria and Palermo in order to earn 140,000 euros."
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
Eelect

שליחה על ידי Eelect »

noam1000 כתב:המגן הפצוע לא ישחק בוודאות
אכן. הונבד הוציאו הודעה בעמוד הרישמי שזו פציעה קשה והוא ייעדר לתקופה לא ידועה.
אני חושב שהפציעה הזו תעודד אותם עוד יותר לבוא בגישה של לסגור ולנסות לעקוץ גול אחד.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

Eelect כתב: אכן. הונבד הוציאו הודעה בעמוד הרישמי שזו פציעה קשה והוא ייעדר לתקופה לא ידועה.
אני חושב שהפציעה הזו תעודד אותם עוד יותר לבוא בגישה של לסגור ולנסות לעקוץ גול אחד.
מבחינה התקפית קינג היה כלי חשוב מאוד להונגרים, הוא תקף כל המשחק והראה שהוא גם שחקן מהיר וטכני. מבחינה הגנתית הוא הפקיר את טוני המון והימר הרבה פעמים על חטיפת כדורים רחוק מהשער וכשזה לא הצליח כמו בגול השני טוני נשאר לבד עם הבלם הכבד של ההונגרים והעניש אותם.
ככה שמצד אחד טוב שקינג נפצע כי עכשיו באמת ההונגרים יבנו את עצמם רק על לאזמפבה ואפל, מצד שני עכשיו כניראה יסיטו בלם לעמדת המגן הימני וטוני יזכה לפחות שטח וחופשיות מהמשחק הראשון.

סמל אישי של משתמש
Eelect

שליחה על ידי Eelect »

Sir Alex Ferguson כתב: מבחינה התקפית קינג היה כלי חשוב מאוד להונגרים, הוא תקף כל המשחק והראה שהוא גם שחקן מהיר וטכני. מבחינה הגנתית הוא הפקיר את טוני המון והימר הרבה פעמים על חטיפת כדורים רחוק מהשער וכשזה לא הצליח כמו בגול השני טוני נשאר לבד עם הבלם הכבד של ההונגרים והעניש אותם.
ככה שמצד אחד טוב שקינג נפצע כי עכשיו באמת ההונגרים יבנו את עצמם רק על לאזמפבה ואפל, מצד שני עכשיו כניראה יסיטו בלם לעמדת המגן הימני וטוני יזכה לפחות שטח וחופשיות מהמשחק הראשון.
זו נקודה נכונה משה, מצד שני בהתחשב בזה שהבעיה של איקן-קינג גם ככה לא היתה באחד על אחד עם טוני, פחות קריטי לנו
שבאראט ההגנתי ממעיט לעלות כי בכל מקרה יהיה לו קשה להסתדר באחד על אחד עם טוני עם הכבדות שלו.

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

Sir Alex Ferguson כתב: מבחינה התקפית קינג היה כלי חשוב מאוד להונגרים, הוא תקף כל המשחק והראה שהוא גם שחקן מהיר וטכני. מבחינה הגנתית הוא הפקיר את טוני המון והימר הרבה פעמים על חטיפת כדורים רחוק מהשער וכשזה לא הצליח כמו בגול השני טוני נשאר לבד עם הבלם הכבד של ההונגרים והעניש אותם.
בלמים יותר כבדים בדרך כלל, יש בזה גם יתרון, כמו בגול השני שהזכרת.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

אריאל2 כתב: בלמים יותר כבדים בדרך כלל, יש בזה גם יתרון, כמו בגול השני שהזכרת.
בלם כבד לא יעלה למעלה ויפקיר את ההגנה אם ישחק כמגן, ואם ההונגרים שוב ישחקו עם 3 בלמים אז טוני יצטרך להתגבר על שני בלמים, אחד בצד ימין ואחד באמצע, ויזכה לפחות שטח, וזה הרבה יותר קשה מאשר לקבל כדור עם שטח מול בלם אחד.

שלח תגובה