דור אלו

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

Re: דור אלו

שליחה על ידי הראל »

South Boy כתב:
אפשר, אבל אם זה היה מוקדם מדי בשביל פומה? אולי מגיע לנו עיצוב אקסקלוסיבי ולא בחירה מקטלוג כמו לשאר הקבוצות אז העניין לא יכל להיגמר עד עכשיו? חשבת אולי שזאת אפילו הייתה בחירה שלנו לא להוציא את הסט החדש לפני שמתחילים רשמית את האימונים של פתיחת העונה החדשה (שזה אגב מה שקרה אתמול במכבי ולא אצלנו)? להתלבש בחסות מותג זה לא דומה אפילו לחופש הפעולה שיש לך כשאתה מייצר את התלבושות שלך, בין אם רצו להציג את התלבושות אתמול ובין אם לא.

תיהיה בטוח שאצל פומה התלבושות שלה לעונה הבאה לכל הלובשות את המותג מוכנות כבר מאפריל/מאי , בגרמניה ואנגליה נהוג לשחק במחזור האחרון של העונה הנוכחית עם התלבושת של העונה הבאה , אבל אני לא משווה אותנו לרמה הזו , ואף אחד לא דיבר על תלבושת , דובר על סט אימון שזה חולצה דרי פיט פשוטה עם סמל הקבוצה ומס' השחקן , היה אפשר לתאם עם פומה שב1 ליוני זה כבר יהיה בארץ זה לא הבעיה ובטח לא למותג כמו פומה .
תמונה

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

שמעו אתם קשים.
אני חושב שצריך להציף את אסי רחמים בפניות עד שנקבל צילום של הטיקט ושל תעודות המשלוח. צריך אחת ולתמיד להבין אם יש כאן מחדל והשחקנים התאמנו באימון הראשון עם חולצות שעברו כביסה, או שבסה"כ מדובר בבגד חדש אבל באותו העיצוב של העונה שעברה. מספיק, יש גבול לכמה אפשר למרוח אותנו!
@תגובות אפשריות של אוהדי הפועל באר שבע זה כאן.

סמל אישי של משתמש
הראל

שליחה על ידי הראל »

לא , אנחנו לא קשים .
אנחנו מצפים מקבוצה אלופה גם תתנהג כך במערך שיווק המרצ'נדייז (שמתקדם מצויין אגב) וגם בנושא תלבושת אימונים / משחק של הקבוצה .

אנחנו כבר לא הפועל ב"ש של ליגה לאומית . אנחנו כבר לא הפועל ב"ש עם ניהול שכונתי .

תעשו גם אתם את הסוויטץ הזה בראש .
תמונה

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

אפילו בהרצל חן בתחילת כל עונה היינו מקבלים באימונים הראשונים סט אימונים חדש חח

קצת חובבני העניין, כמו שדור אלו החליף מס' חולצה באמצע.. או הרבה מקרים של שחקנים שאתה רואה עם מכנס חולצה במספר אחר.. לא מתאים למה שאנחנו שואפים.

ושוב חוזר זה לא קריטי, פשוט לפעמים הקפדה על הדברים הקטנים זה מה שנותן את כל הרושם.

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

הראל כתב:

תיהיה בטוח שאצל פומה התלבושות שלה לעונה הבאה לכל הלובשות את המותג מוכנות כבר מאפריל/מאי , בגרמניה ואנגליה נהוג לשחק במחזור האחרון של העונה הנוכחית עם התלבושת של העונה הבאה , אבל אני לא משווה אותנו לרמה הזו , ואף אחד לא דיבר על תלבושת , דובר על סט אימון שזה חולצה דרי פיט פשוטה עם סמל הקבוצה ומס' השחקן , היה אפשר לתאם עם פומה שב1 ליוני זה כבר יהיה בארץ זה לא הבעיה ובטח לא למותג כמו פומה .
אבל אותה חולצת דרייפיט שתהיה בשנה הבאה היא ייחודית לאותה עונה ותיחשף ביחד עם חולצת המשחק הרשמית, אין היגיון בלהתאמן עם סט האימון החדש גם אם הוא מוכן באימון שעוד לא פותח את העונה החדשה, לא הייתה מסיבת עיתונאים לא עשו מחנה אימונים לא כלום זה עדיין לא פתיחת העונה החדשה!
מצטער אחי אבל אתה פשוט מדבר שטויות, גם אם סט האימון וחולצת המשחק מוכנים לא צריכים להשתמש בהם עד שישיקו אותם במעמד פתיחת העונה, שאני אחזור ואומר שוב לא היה אתמול!
אתה חושב ששחקני מכבי לא התאמנו בפער הזמן שבין סיום העונה הקודמת לפתיחת העונה הנוכחית שלהם (שהייתה אתמול) עם הסטים של העונה שעברה? אתה חושב שבגלל שהעונה הקודמת נגמרה אז מאותה שניה חייבים להתאמן עם הסט החדש? זה כל כך לא נכון ולא קורה בשום מקום בעולם. חוץ מזה זה נושא כל כך שולי וטיפשי להתווכח עליו שמבחינתי שיתאמנו עם חולצות איציק אינסטלציה עד שיתחילו רשמית ההכנות לעונה, מצחיק בעיניי בכלל להתלונן על נושא כזה מגוחך ולהשתמש בזה בתור דוגמא להתנהלות לא מקצועית.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

חברים קחו איזה נופש אתה מאבדים את השפיות

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

יש משהו במה שאתם אומרים, אבל נראה לי שהמדים עדיין לא מוכנים.
קבלו סקופ ראשון ברשת אבל בבקשה לא לרשום את זה בפייסבוק, תכבדו.
החל מהעונה הקבוצה תלבש מדי פרימיום של פומה, ברמה של ארסנל ודורטמונד, עם כל מה שבא מסביב, תלבושות אימון ברמה ומוצרים ועוד.
התלבושת הראשונה אדומה קלאסית, השניה בצבע כחול כהה, והשלישית שימו לב בצבע כתום!
שאף דף פייסבוק לא יקח קרדיט על הפרסום הזה, אל תפרסמו את זה בפייסבוק תכבדו את המועדון, פה יותר אינטימי, משתמשים ותיקים.

סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

שליחה על ידי red and white »

ran כתב:יש משהו במה שאתם אומרים, אבל נראה לי שהמדים עדיין לא מוכנים.
קבלו סקופ ראשון ברשת אבל בבקשה לא לרשום את זה בפייסבוק, תכבדו.
החל מהעונה הקבוצה תלבש מדי פרימיום של פומה, ברמה של ארסנל ודורטמונד, עם כל מה שבא מסביב, תלבושות אימון ברמה ומוצרים ועוד.
התלבושת הראשונה אדומה קלאסית, השניה בצבע כחול כהה, והשלישית שימו לב בצבע כתום!
שאף דף פייסבוק לא יקח קרדיט על הפרסום הזה, אל תפרסמו את זה בפייסבוק תכבדו את המועדון, פה יותר אינטימי, משתמשים ותיקים.
אני חושב שחייב תלבושת לבנה

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

red and white כתב: אני חושב שחייב תלבושת לבנה
אכן המנהלת דורשת סט מדים לבן מכל קבוצה

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

מאחל לכולנו שאלה יהיו הצרות שלנו העונה.
שיתאמנו בטייץ מצידי

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

red and white כתב: אני חושב שחייב תלבושת לבנה
יכול להיות שהכתומה זה שוער והתבלבלתי
לא סגור על זה אבל אלה הצבעים.

סמל אישי של משתמש
הראל

שליחה על ידי הראל »

הבטיחו גם פרימיום שנה שעברה.

בכל מקרה אם זה לא יעבור בפייסבוק זה יעבור בוואטסאפ בין חברים ואז יגיע לפייסבוק חח
תמונה

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

הראל כתב:הבטיחו גם פרימיום שנה שעברה.

בכל מקרה אם זה לא יעבור בפייסבוק זה יעבור בוואטסאפ בין חברים ואז יגיע לפייסבוק חח
השנה זה ודאי, ממקור ראשון

סמל אישי של משתמש
הראל

שליחה על ידי הראל »

אלו אוחנה וביטון מציגים סט חולצה יצוגית חדש , אתם רואים כשרוצים הכל אפשרי

תמונה
תמונה

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

הראל כתב:אלו אוחנה וביטון מציגים סט חולצה יצוגית חדש , אתם רואים כשרוצים הכל אפשרי

תמונה
וואי אחי אתה לא משחרר אה? תאמין לי שהם לא עלו לאימון (סתם אימון פור פאק סייק!!!! לא אימון פתיחת עונה!!!!) עם הסטים של שנה שעברה מאילוצים כאלה ואחרים או מתוך התנהגות חובבנית, הכול מתואם ולהכול יש סיבה.
מה שיותר מכעיס זה איך בנאדם כמו מיכאל אוחנה יוצא מהבית עם סנדלים כאלה? אפילו המורה שלי לשל"ח לא היה נועל דבר כזה.

שלח תגובה