עלילות (?) דוידזאדה
- The red one
Re: דוידזאדאיכס?
מאיפה אתה יודע שהוא נפל?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מאיפה אתה יודע שלא?The red one כתב:מאיפה אתה יודע שהוא נפל?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- The red one
אני לא ובגלל זה אני לא כותב את זה בנחרצותדר אדום בנשמה כתב: מאיפה אתה יודע שלא?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
גם אני לא.The red one כתב: אני לא ובגלל זה אני לא כותב את זה בנחרצות
אני כותב שיכול להיות שיגאל ברמן נפל וטעה הפעם וזה קורה לכולם.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- The red one
לא כתבת ״יכול להיות״ בהודעה בסוף העמוד הקודם. הצגת זאת כעובדה
פלוס.שמעון א כתב:יאללה חלאס כבר
מה אתם נהנים לעשות נזק לקבוצה עם האווירת מלחמה הזאת
המועדון הוציא הודעה, גם אופיר, גם הסוכן יאללה שחררו
אתם מתים שיגיעו 2 מגנים חדשים במקום ביטון ואופיר, ותעשו הכל כדי שזה יקרה, איכס
יש לנו משחק סופר חשוב ברביעי, משחק שאולי יתן לנו עונה אירופית ארוכה כמו שתמיד חלמנו, למה להרוס את האווירה ולהוריד ככה ביטחון לשחקן.
פיל מזבוב.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
כולם אוהדי הפועל באר שבע - זריהן, ברמן, מוגילבסקי אבל הם מחוייבים קודם כל למקום העבודה שלהם ולכן הם נמצאים באופן מובנה בניגוד אינטרסים. אינטרנט מתפרנס מקליקים ומכאן שכל אחד יקח לאן שהוא רוצה.The red one כתב: שטויות, יגאל אוהד הקבוצה בכל רמ״ח איבריו ואני סומך עליו שאם פירסם זאת זה היה מבוסס ורק בגלל שהוא פרסם אני לוקח בערבון מוגבל את כל ההודעות של אופיר ודודו. בטוח היה שם משהו.
אגב את הכותרות קובע העורך ולא הכתב.
באופן אבסורדי דווקא האתר היחידי שלא מעסיק אוהד של באר שבע זה וואלה ושם הסיקור הכי נורמאלי ומאוזן.
לאחר כל זאת אני מנסה להבין למה כל כך הרבה מעדיפים להאמין לערוץ הספורט ווואן ולא לאופיר ואלונה ?
מה נותן לערוצי הספורט כל כך הרבה קרדיט לעומת המועדון שלנו ?
אין בכלל ספק שהמועדון שלנו טעה הרבה פעמים בעבר אבל לא זכורים לי מיקרים בהם אלונה שיקרה (שלא יהיה ספק - הודעת המועדון = אלונה)
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- The red one
אני לא חושב שאנשים באמת נותנים כזה קרדיט לתקשורת. כאילו, זה לא שאנשים באמת משוכנעים עכשיו שאופיר משקר ואתה תראה אנשים מקללים אותו בטרנר למרות 3 ההכחשות מכל הגורמים רק כי זה פורסם בתקשורת.
ההיפך - רוב ההתקפה ברשת עברה להיות על התקשורת וברמן בפרט.
ההיפך - רוב ההתקפה ברשת עברה להיות על התקשורת וברמן בפרט.
שמע,ברור שעיתונאים מחפשים אש,בכל קבוצה ובכל מקום.גדי כתב:
כולם אוהדי הפועל באר שבע - זריהן, ברמן, מוגילבסקי אבל הם מחוייבים קודם כל למקום העבודה שלהם ולכן הם נמצאים באופן מובנה בניגוד אינטרסים. אינטרנט מתפרנס מקליקים ומכאן שכל אחד יקח לאן שהוא רוצה.
אגב את הכותרות קובע העורך ולא הכתב.
באופן אבסורדי דווקא האתר היחידי שלא מעסיק אוהד של באר שבע זה וואלה ושם הסיקור הכי נורמאלי ומאוזן.
לאחר כל זאת אני מנסה להבין למה כל כך הרבה מעדיפים להאמין לערוץ הספורט ווואן ולא לאופיר ואלונה ?
מה נותן לערוצי הספורט כל כך הרבה קרדיט לעומת המועדון שלנו ?
אין בכלל ספק שהמועדון שלנו טעה הרבה פעמים בעבר אבל לא זכורים לי מיקרים בהם אלונה שיקרה (שלא יהיה ספק - הודעת המועדון = אלונה)
על אותו משקל אני יכול להגיד לך שלטנגו צריך שניים.
מישהו מתוך המועדון הוציא את הידיעה הזאת לברמן.
אז אי אפשר להגיד שהמועדון מתנער.
האירוע היה וקרה לא מאמין בהמצאות.
אנשים לא יסכנו את הפרנסה שלהם בלהוציא שקרים ולהסתכן בדיבה.
יכול להיות שהכותרת הייתה מפוצצת,אבל קרה שם משהו.
מישהו נבהל והלך אחורה.
וכן מה לעשות אני מצפה משחקן ביתהרבה יותר מאוגו או בוזגלו אן כל אילו שהיום כאן מחר שם.
ואני באמת מקווה שזה מאחורינו.
האתר הזה נהיה בושה ישר מקללים ישר קוטלים שחקנים
לדעתי אופיר חייב לקבל שידרוג בלי קשר
חולה?מחרים? זה לא משנה תעובדה שהוא בין השחקנים שמרוויחים הכי פחות בקבוצה מגן נבחרת לא יכול להיות שיהיה לו חוזה כזה
אם היה לו הרמה נורמלית לפני שנתיים היה באירופה כבר
היה חלק מרביעיית הגנה שספגה הכי פחות בליגה
הבנאדם בן 25 26 צריך להתחתן חושב על עתידו כל אחד פה היה פועל באותה הדרך
זה שי !
חולה?מחרים? זה לא משנה תעובדה שהוא בין השחקנים שמרוויחים הכי פחות בקבוצה מגן נבחרת לא יכול להיות שיהיה לו חוזה כזה
זה שי !

- The red one
שי בוא נכנס לפרופורציות. צריך להתחתן חושב על העתיד...אתה מדבר כאליו הוא מרוויח 35 שקל לשעה כשכל השאר מרוויחים עשרות אלפי דולרים.זה שי ! כתב:האתר הזה נהיה בושה ישר מקללים ישר קוטלים שחקנים
זה שי !
הוא משתכר יפה מאוד. הלוואי על כולנו. יכול להקים משפחה בכיף. אין ספק שתמיד אפשר לשאוף לשדרוג (נעזוב בצד שאני לא מסכים איתך שהוא צריך שדרוג), אבל הפכת אותו למסכן בצורה מוגזמת.
גבר שחקן נבחרתתתתתת
22 אלף שקל בחודש קריירה קצרה מה יהיה אחרי הפרישה בעל קיוסק עשה לי טובה 90 אחוז מהסגל מרוויח יותר
זה שי !
22 אלף שקל בחודש קריירה קצרה מה יהיה אחרי הפרישה בעל קיוסק עשה לי טובה 90 אחוז מהסגל מרוויח יותר
זה שי !

- The red one
22 אלף שקל זה שכר מכובד (מה מכובד?! מעולה!) בהחלט לאנשים בגילו. זה שהוא נמצא במקצוע שמרוויחים יותר זה משהו אחר. אם היה מראה על המגרש שמגיע לו, היה מקבל שדרוג ללא כל היסוס. מה יעשה אחרי הפרישה זה כבר עניין שלו. יש מספיק כדורגלנים שדואגים לעתידם כבר מגיל כזה.
אגב, הוא גם פרזנטור של אביסרור ונדמה לי גם של החנות של חליפות החתן..ככה שיש לו גם פרנסה מהצד..אין צורך לדאוג לו, הלוואי על כולנו.
אגב, הוא גם פרזנטור של אביסרור ונדמה לי גם של החנות של חליפות החתן..ככה שיש לו גם פרנסה מהצד..אין צורך לדאוג לו, הלוואי על כולנו.
מאיפה אתה יודע אולי זרקו עליו שהוא רצה לשבת על חוזהThe red one כתב:22 אלף שקל זה שכר מכובד (מה מכובד?! מעולה!) בהחלט לאנשים בגילו. זה שהוא נמצא במקצוע שמרוויחים יותר זה משהו אחר. אם היה מראה על המגרש שמגיע לו, היה מקבל שדרוג ללא כל היסוס.
ושוב - לא יודע אם באמת היה חרם או לא, אבל אם היה זו בטח לא דרך לדרוש שדרוג.
22 אלף שקל למגן נבחרת ישראל זה שכר בדיחה בסכומים של היום
לרבן יש הצעות מבלגיה רואה תסכומים עושה אחד ועוד אחד וכנראנ החליט על המהלך
זה שי !

הכל נכון.זה שי ! כתב:האתר הזה נהיה בושה ישר מקללים ישר קוטלים שחקנים
זה שי !
יש דרך.
ושוב נראה לי שהוא קצת נבהל וזז אחורה.
הלוואי שזה בכלל לא היה קורה.
סוף מעשה במחשבה תחילה.