הפועל באר שבע- בני סכנין, שבת, 21:00, טרנר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
blueman

Re: הפועל באר שבע- בני סכנין, שבת, 21:00, טרנר

שליחה על ידי blueman »

אדום זקן כתב:לפעמים אני נדהם מכמות הד"פרים בעיר הזאת.
כל הזמן אכלו לי שתו לי דפקו אותי.
למה מה ציפיתם? שהאתר לא יקרוס אחרי דקה במשחק הכי חשוב בהיסטוריה של המועדון?
צודק מנכל שפע,ידע שיהיה שם מכות עם כל הוואחשים שיבואו וירצו כרטיס,עשה בשכל גמור.
מעניין שבשום קבוצה גדולה אחרת לא מתלוננים.
רק כאן כל הזמן "קומבינות".
וכל אילו עם הפוסטים בפייסבוק הכי מצחיקים אותי.
יענו למי אתם באים בטענות? למה לא עשיתם מנוי? מה קרה? שיש משחק חשוב פתאום נהייתם האוהדים הכי שרופים בארץ?
הרגשי בעיר הזאת לא יייעלם לעולם.
בדיוק מה שחשבתי, יש 1400 כרטיסים, זאת אומרת ש 700 אנשים קנו כרטיס, אז הגיוני שיהיו 5000 אנשים אחרים שניסו שלא יספיקו לקנות. המועדון עשה שינוי מטורף מלפני שנתיים וכל הזמן רק תלונות ותלונות

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

סתם קשקשנים מתסרטי קונספירציות. לא יודעים להכיל את האכזבה ומאשימים את כל העולם ואשתו.

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

blueman כתב: בדיוק מה שחשבתי, יש 1400 כרטיסים, זאת אומרת ש 700 אנשים קנו כרטיס, אז הגיוני שיהיו 5000 אנשים אחרים שניסו שלא יספיקו לקנות. המועדון עשה שינוי מטורף מלפני שנתיים וכל הזמן רק תלונות ותלונות
לא חושב שסכנין לא קיבלו את כול הכרטיסים היו בלחץ750 זה טריבונה וקצת שיגידו תודה בכלל שלא מחרו גם את היצע הזה למנויים

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

hb7 כתב: לא חושב שסכנין לא קיבלו את כול הכרטיסים היו בלחץ750 זה טריבונה וקצת שיגידו תודה בכלל שלא מחרו גם את היצע הזה למנויים
על פי מה שבסכנין אומרים הם קיבלו 1200

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

אני לא יודע אם הכל היה כשיר במכירה הזו. אני מניח שכן. בעיניי, ההתנהלות הייתה טובה מאוד. בטח בהשוואה לשנים עברו. ואת זה אני אומר כאחד שישב על הריפרש מעשר בבוקר בשביל כרטיס (לאבא) ולא הצליח לקנות.

כאלה שלא מרוצים תמיד היו ותמיד יהיו. הרוב הגדול מבין שאי אפשר תמיד להיות בצד המרוויח וזה לא שעשו למישהו דוווקא.

בכל מקרה ממליץ לפעם הבאה לנהוג בשיטה שנהוגה במקומות אחרים, תעדוף מנויים.
הרי הכל גם ככה אלקטרוני, אפשר בשנה הבאה לבקש מכל מי שקונה כרטיס חוץ להזין מנוי (אופציונאלי) וככה לתעדף מי שקנה להרבה משחקים, לתת זכות ראשונים לאוהדים נאמנים. למשל מי שעשה מנוי חוץ מקבל זכות ראשון, אחר כך מי שהיה מעל 10 משחקי חוץ, אחר כך כל מי שהיה מעל 85% משחקי בית ורק בסוף מכירה לקהל הרחב ממה שנשאר (לא ישאר) ככה גם סביר שתקטן כמות הספסרים.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

dardasmiley כתב:אני לא יודע אם הכל היה כשיר במכירה הזו. אני מניח שכן. בעיניי, ההתנהלות הייתה טובה מאוד. בטח בהשוואה לשנים עברו. ואת זה אני אומר כאחד שישב על הריפרש מעשר בבוקר בשביל כרטיס (לאבא) ולא הצליח לקנות.

כאלה שלא מרוצים תמיד היו ותמיד יהיו. הרוב הגדול מבין שאי אפשר תמיד להיות בצד המרוויח וזה לא שעשו למישהו דוווקא.

בכל מקרה ממליץ לפעם הבאה לנהוג בשיטה שנהוגה במקומות אחרים, תעדוף מנויים.
הרי הכל גם ככה אלקטרוני, אפשר בשנה הבאה לבקש מכל מי שקונה כרטיס חוץ להז** מנוי (אופציונאלי) וככה לתעדף מי שקנה להרבה משחקים, לתת זכות ראשונים לאוהדים נאמנים. למשל מי שעשה מנוי חוץ מקבל זכות ראשון, אחר כך מי שהיה מעל 10 משחקי חוץ, אחר כך כל מי שהיה מעל 85% משחקי בית ורק בסוף מכירה לקהל הרחב ממה שנשאר (לא ישאר) ככה גם סביר שתקטן כמות הספסרים.
מסכים איתך, יש המון רעיונות טובים ועוד מלא איפה לשפר, אבל מילה טובה מגיעה למועדון שהם הזמן עם אוזן קשבת, פתוחים לרעיונות חדשים ולשיפורים. אם זה עם הגרלות למשחקים ופירסום כל המנויים שזכו, ומנויי חוץ, ואפילו שהמכירה אתמול עברה להיות אינטרנטית ומנעה מחדל של מלא אנשים עומדים בתור בשפע ויוצאים בידיים ריקות.
מאמין שאם יעלו את הנושא של תעדוף אוהדים בשיטה כמו שהצעת או שיטה דומה שתהיה מקובלת אז המועדון יעשה גם את זה. אין מה לעשות כשיש משהו כמו 1000 כרטיסים ויש ביקוש של 5000-6000 אנשים כנראה שתמיד יהיו מלא אנשים לא מרוצים.

סמל אישי של משתמש
The red one

blueman כתב: מסכים איתך, יש המון רעיונות טובים ועוד מלא איפה לשפר, אבל מילה טובה מגיעה למועדון שהם הזמן עם אוזן קשבת, פתוחים לרעיונות חדשים ולשיפורים. אם זה עם הגרלות למשחקים ופירסום כל המנויים שזכו, ומנויי חוץ, ואפילו שהמכירה אתמול עברה להיות אינטרנטית ומנעה מחדל של מלא אנשים עומדים בתור בשפע ויוצאים בידיים ריקות.
מאמין שאם יעלו את הנושא של תעדוף אוהדים בשיטה כמו שהצעת או שיטה דומה שתהיה מקובלת אז המועדון יעשה גם את זה. אין מה לעשות כשיש משהו כמו 1000 כרטיסים ויש ביקוש של 5000-6000 אנשים כנראה שתמיד יהיו מלא אנשים לא מרוצים.
+1 אני מבסוט מאוד על השיפור.

רק לפני שנה (פחות או יותר באמת לפני שנה) אנשים עמדו מחוץ לשפע 8(!!) ואפילו יותר שעות כדי לקבל כרטיס שכבר הזמינו נגד מכבי תל אביב. שלא לדבר על סאגת הכרטיסים למשחק העונה לפני שנתייםם (או שלוש? כבר לא זוכר) שהייתה מסריחה כל כך..

בהתחלה כשראיתי שהלינק לא עובד וכל החברים בוואטסאפ דיווחו שגם להם לא עובד, חששתי שיהיה פה שוב קטע מסריח. ואפילו הגבתי פה אני חושב את זה. אבל אחרי 5-6 דקות, חברים סיפרו שכן הצליחו לקנות, ואז הבנתי שזה פשוט עניין של מזל, בדיוק כמו הגרלות.

השלב הבא בעניין הכרטיסים חייב להיות הדפסה ביתית.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

אדום בלב בנשמהההה כתב: +1 אני מבסוט מאוד על השיפור.

רק לפני שנה (פחות או יותר באמת לפני שנה) אנשים עמדו מחוץ לשפע 8(!!) ואפילו יותר שעות כדי לקבל כרטיס שכבר הזמינו נגד מכבי תל אביב. שלא לדבר על סאגת הכרטיסים למשחק העונה לפני שנתייםם (או שלוש? כבר לא זוכר) שהייתה מסריחה כל כך..

בהתחלה כשראיתי שהלינק לא עובד וכל החברים בוואטסאפ דיווחו שגם להם לא עובד, חששתי שיהיה פה שוב קטע מסריח. ואפילו הגבתי פה אני חושב את זה. אבל אחרי 5-6 דקות, חברים סיפרו שכן הצליחו לקנות, ואז הבנתי שזה פשוט עניין של מזל, בדיוק כמו הגרלות.

השלב הבא בעניין הכרטיסים חייב להיות הדפסה ביתית.
כמו שאמרתי יש המון רעיונות והמון איפה להשתפר, אבל זה שמלא אנשים שנזכרו עכשיו לקנות כרטיסים יוצאים על המועדון בפייסבוק ומוציאים רפש באתרים השונים כאילו באמת הייתה פה איזה פארסה זה מוגזם. אפשר להיות קצת מבואסים אבל אני לא מאמין שהיה פה נוכלות.

סמל אישי של משתמש
The red one

blueman כתב: כמו שאמרתי יש המון רעיונות והמון איפה להשתפר, אבל זה שמלא אנשים שנזכרו עכשיו לקנות כרטיסים יוצאים על המועדון בפייסבוק ומוציאים רפש באתרים השונים כאילו באמת הייתה פה איזה פארסה זה מוגזם. אפשר להיות קצת מבואסים אבל אני לא מאמין שהיה פה נוכלות.
זה ברור..יש איזה אחד נחוש בפייסבוק, יואב סבח או משהו כזה, יוצא על כולם באופן מוגזם. כתב "למה נגד בית"ר לא הייתה בעיה למכור בשפע" ורק מוכיח את דביליותו, כי הכרטיסים לבית"ר נגמרו באינטרנט תוך 9 דקות.

הוא עוד מתלונן על זה שלא פתחו את המכירה בשפע. ב42 מעלות בחום, בתיבה הקטנה הזאת שם. אנשים היו מתעלפים, הוא לא היה מצליח להשיג כרטיס, ומה לדעתך הוא היה מגיב, הוא וכל האחרים? "בוצ'ה וחרפה שלא פתחו באינטרנט ונתנו לאנשים להתייבש ולהתעלף כמעט למות, אפילו מים לא הביאו לנו"

נו..זן כזה של אנשים..

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

אחד השבועות הלחוצים בהיסטוריה, אבל כמה שיותר קשה ככה הרבה יותר מתוק.

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

גם אני כמו כולם התעצבנתי בגלל מה שקרה אתמול עם הכרטיסים,
אבל בואו נשאיר את זה לאחר מכן.

לפתוח דפים כמחאה או קללות נגד המועדון, לא מוסיף ברגעים כאלו, יש לנו עבודה לעשות,
ואת העבודות האלה בדרך כלל אנחנו לא מצליחים לעשות, כי אנחנו עושים בחיתולים ברגע האמת, תנו שקט שבוע.
תמונה

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

מת לדעת מי השחקן הדביל שאמר לזריהן על חיפה.
אין ציטוט יותר לוזרי מ"גם המשחק שלהם יכול להשפיע על האליפות" שזה תלוי ברגליים שלך.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

yedidel כתב:מת לדעת מי השחקן הדביל שאמר לזריהן על חיפה.
אין ציטוט יותר לוזרי מ"גם המשחק שלהם יכול להשפיע על האליפות" שזה תלוי ברגליים שלך.
המצאה של זריהן?

סמל אישי של משתמש
Red Temple

שליחה על ידי Red Temple »

מעניין מי המדליף מהחדר הלבשה

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

Red Temple כתב:מעניין מי המדליף מהחדר הלבשה