מכבי תל אביב- הפועל באר שבע, שני, 20:55, בלומפילד

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
azb852

Re: מכבי תל אביב- הפועל באר שבע, שני, 20:55, בלומפילד

שליחה על ידי azb852 »

לא קשור ללוזריות.
עובדתית אני מדבר, תזכיר לי משחק חשוב אחד שניצחנו בו( מלבד התחתית)
הלוואי וננצח הלוואי.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

azb852 כתב:לא קשור ללוזריות.
הלוואי וננצח הלוואי.
העונה בבלומפילד.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

azb852 כתב:לא קשור ללוזריות.
הלוואי וננצח הלוואי.
לפני חודש בטדי
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
adomi

שליחה על ידי adomi »

הוא מתכוון מתי לקחנו משחק של תואר חח נראה אותכם עכשיו.
לעניין הנושא, לבכר יש נטייה לפתוח התקפי בבלומפילד.
רק מזכיר שחברנו מימר ניסה לעשות את זה וחטף 5
גם אנחנו קיבלנו הצלה מהקו בדקות הראשונות.
אך ורק בונקר מסיבי בדקות ראשונות, להרדים את ההגנה למשוך אותה ולמתפרצות

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

adomi כתב:הוא מתכוון מתי לקחנו משחק של תואר חח נראה אותכם עכשיו.
לא מסכים.
קשה אחרי 10 דקות לצאת מבונקר כאילו לא קרה כלום.
אסור להתחיל בבונקר ומצד שני אסור להתחיל הרפתקני מדי.
לשחק חזק, אגרסיבי ולנצל את היתרונות שלנו. לא כל יום אלברמן יתפוס משחק כמו בטרנר.

סמל אישי של משתמש
red bend
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי red bend »

סגירת שחקני מפתח ..מה אומרים נכון או לא?
הובאן - זהבי
הוגו - מדונ'
ביטון - בן חיים
סוארס - סה (טאהא לא פותח)
בראון - מיכה (ראדי לא פותח)
סגרנו נכון את השניים הראשונים אין למכבי מה למכור.

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

adomi כתב:הוא מתכוון מתי לקחנו משחק של תואר חח נראה אותכם עכשיו.
אנחנו לא צריכים לשחק התקפי, אלא אגרסיבי וללחוץ, פשוט לא להפסיק ללחוץ אותם ולצאת למתפרצות מהירות.
הבעיה שלנו היא כשאנחנו משחקים בצורה נסוגה אנחנו לא מספיק אגרסיביים ולא מספיק לוחצים את היריב, אם נעמוד טוב על המגרש ונתחיל ללחוץ אותם מהשער שלהם לא תהיה להם תשובה לזה כי הם לא רגילים שלוחצים אותם. וכן, בחלק מהדקות אנחנו נהיה חייבים לשלוט בכדור כי אחרת יגמר לנו האוויר מהר מאוד.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

אתם שוכחים שיש לנו קבוצה נהדרת שמשחקת תכדורגל הכי יפה בארץ עם ההגנה הכי טובה בארץ עם השחקן הכי כישרוני בארץ עם הזרים הטובים בארץ,מכבי חוששים מאיתנו בדיוק כמו שאנחנו מהם,צריך לבוא ולשחק תמשחק שלנו במחצית נעשה הערכות,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
Shayke10

שליחה על ידי Shayke10 »

קצת סטטיסטיקה :
1. מפה לשם יוצא שלמכבי תל אביב אחוזי הצלחה הכי גבוהים בליגה בבית. מתוך 16 משחקים, 12 נצחונות, 3 הפסדים, 1 תיקו. אנחנו רק מקום שלישי (בית"ר לפנינו), עם 10 נ', 5 ת', 1 הפסד - בטדי. בשלושת משחקי הבית האחרונים מכבי ניצחה.
2. אנחנו לעומת זאת קבוצת החוץ הטובה בליגה עם 41/48 נק' ( 1-2-13), לעומת מכבי עם 36 (0-6-10). בשלושת משחקי החוץ האחרונים ניצחנו.
3. איך מכבי מתפקדת מקצועית בארועים עם רעש תקשורתי בסדר גודל הזה ? אחרי "ארועי הדרבי" והורדת 2 נק' מכבי יצאה ל-4 נצחונות רצופים.
4. נתון מפתיע נוסף, על אף ולמרות הכל אנחנו בכושר הנוכחי הטוב בפלייאוף (12/18 נק', בדיוק כמו מכבי רק הפרש שערים טוב יותר).

למה אני מספר את זה ?
מכבי תל אביב בדריכות שיא. מאחרון האוהדים וודאי כל בורג במערכת. מבחינתם זה משחק על עונה, ובין החשובים שהיו בשנים האחרונות, והם היו שמחים לסתום את הפה לכל מי ששמח לאידם לאחרונה (וזה נכון לרוב המדינה). מה שאנחנו נהנים לקרוא לו לחץ, מי אם לא מכבי ידעו, בכל דרך, להקיז דם ולנתב את זה למהפך שהם כל כך רוצים ולצאת שוב מנצחים, והמועדון הזה ידע לעשות את זה בכל כך הרבה מקרים.
אני זוכר טוב מאוד איך כשכל האוהדים קופצים בפאב המאולתר ליד סמי עופר, ביום הנכבה, שמחים מהגנת הטלאים והגביע שכבר בכיס, ורק אני לחוץ פחד מהמשחק. ככה זה אחרי כל כך הרבה משחקים מולם שנגמרו בערך בדקה 20, וכל כך מעט רגעים טובים.
זו לא הודעה של פחד, וגם לא חוסר הכרה בכח של הקבוצה שלי. זה פשוט לזכור שיש יריב בצד השני, ולתת לו ריספקט. במיוחד כשמדובר במכבי.
לכן לא מעניין מי בשער, כדאי להתכונן לתרחיש שהם מתפוצצים עלינו, וככה נסיים עם תיקו רב נפגעים, או אולי אפילו נצא מנצחים. גישה כזו תביא להישגים. תקראו לזה דריכות, מתח חיובי, וואטאבר. זה נכון לכל אתגר בחיים ובטח כאן (דיברנו מספיק על חצי הגמר, רק מלפני שבוע). עד המשחק בעיקר להתכונן חזק, ולסתום את הפה בתקשורת. בלי מילים כמו "אל---ת (לא מעז לרשום את השם המפורש), "שמפניה", "חגיגות", "פער 6".
הלכתי להרשם לשחל. לילה טוב.
נערך לאחרונה על ידי Shayke10 ב 27 אפריל 2016, 21:11, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

טיפש מי שחושב שזה יהיה קל ומקרר שמפניות.
פחדן עלוב מי שרועדות לו הרגליים ואין לו אמונה עצמית.

המשחק הכי קשה והכי מאתגר. צריך לעלות כמו לוחמים עם רעל בעיניים, אך עם זאת שקולים וקרי רוח.
תפתחו ערוץ הספורט ותראו את אתלטיקו. זו בדיוק הגישה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

יש חשיבות עצומה לעובדה שראיקוביץ לא פותח.
הוא השחקן המצטיין שלהם במשחקים האחרונים,במו ידיו הציל אותם מספר פעמים העונה.
ההגנה שלו כל כך סומכת עליו שהיא גם מרשה לעצמה לעלות יותר למעלה וללחוץ.
אני לא בטוח כמה סומכת ההגנה שלהם על ליפשיץ ולכן יהיו לזה השלכות,אולי לא בפתיחה שהם יעלו באטרף אבל בהמשך יהיו.
גם טיבי וגם גרסיה לא ימהרו לעלות למעלה,הבטחון שלהם לא יהיה בשמיים ויכול לביות שזה יכול לשחק לטובתנו.
חוץ מזה,מסכים עם כל מילה של הבחור מעליי.

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

Shayke10 כתב:קצת סטטיסטיקה :
1. מפה לשם יוצא שלמכבי תל אביב אחוזי הצלחה הכי גבוהים בליגה בבית. מתוך 16 משחקים, 12 נצחונות, 3 הפסדים, 1 תיקו. אנחנו רק מקום שלישי (בית"ר לפנינו), עם 10 נ', 5 ת', 1 הפסד - בטדי. בשלושת משחקי הבית האחרונים מכבי ניצחה.
2. אנחנו לעומת זאת קבוצת החוץ הטובה בליגה עם 41/48 נק' ( 1-2-13), לעומת מכבי עם 36 (0-6-10). בשלושת משחקי החוץ האחרונים ניצחנו.
3. איך מכבי מתפקדת מקצועית בארועים עם רעש תקשורתי בסדר גודל הזה ? אחרי "ארועי הדרבי" והורדת 2 נק' מכבי יצאה ל-4 נצחונות רצופים.
4. נתון מפתיע נוסף, על אף ולמרות הכל אנחנו בכושר הנוכחי הטוב בפלייאוף (12/18 נק', בדיוק כמו מכבי רק הפרש שערים טוב יותר).

למה אני מספר את זה ?
מכבי תל אביב בדריכות שיא. מאחרון האוהדים וודאי כל בורג במערכת. מבחינתם זה משחק על עונה, ובין החשובים שהיו בשנים האחרונות, והם היו שמחים לסתום את הפה לכל מי ששמח לאידם לאחרונה (וזה נכון לרוב המדינה). מה שאנחנו נהנים לקרוא לו לחץ, מי אם לא מכבי ידעו, בכל דרך, להקיז דם ולנתב את זה למהפך שהם כל כך רוצים ולצאת שוב מנצחים, והמועדון הזה ידע לעשות את זה בכל כך הרבה מקרים.
אני זוכר טוב מאוד איך כשכל האוהדים קופצים בפאב המאולתר ליד סמי עופר, ביום הנכבה, אני לחוץ פחד מהמשחק. ככה זה אחרי כל כך הרבה משחקים מולם שנגמרו בערך בדקה 20, וכל כך מעט רגעים טובים.
זו לא הודעה של פחד, וגם לא חוסר הכרה בכח של הקבוצה שלי. זה פשוט לזכור שיש יריב בצד השני, ולתת לו ריספקט. במיוחד כשמדובר במכבי.
אני חושב שגישה כזו תביא להישגים. תקראו לזה דריכות, מתח חיובי, וואטאבר. זה נכון לכל אתגר בחיים ובטח כאן. עד המשחק בעיקר להתכונן חזק, ולסתום את הפה בתקשורת. הלכתי להרשם לשחל. לילה טוב.
אני חושב שבמכבי מעריכים אותנו יותר מאשר אנחנו מעריכים את עצמנו. הם באמת חוששים לאבד את האליפות ולכן הם עושים הכל כולל הכל כדי לערער אותנו ואת הביטחון שלנו בעצמנו כדי לזכות באליפות הזו. האליפות הזו בשבילם תהיה אבן הפינה להשתלטות שלהם על הליגה בשנים הבאות

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

simply-red כתב: אני חושב שבמכבי מעריכים אותנו יותר מאשר אנחנו מעריכים את עצמנו. הם באמת חוששים לאבד את האליפות ולכן הם עושים הכל כולל הכל כדי לערער אותנו ואת הביטחון שלנו בעצמנו כדי לזכות באליפות הזו. האליפות הזו בשבילם תהיה אבן הפינה להשתלטות שלהם על הליגה בשנים הבאות
הם לא סופרים אותך.
מעריכים אותך אולי על הפייט שנתת להם,אבל לא יותר מזה.
אתה לא באמת נספר בעיניהם והם בטוחים שברגע האמת תחרבן במכנסיים ולמען האמת יש להם קייס טוב.
בוא נגיד ככה שאם מכבי חיפה הייתה מתמודדת איתם והם היו אילו שמובילים את הטבלה,הם היו חוששים הרבה יותר.
צריך להרוויח את הכבוד הזה ואין טיימינג יותר טוב מזה.
ואם זה לא יקרה,זו תהיה בכייה לדורות ואני לא מגזים,ברגליים שלנו לשנות היסטורי ודנא של מועדון,לא פחות.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

פחד אלוהים שכל הפסטיבל הזה סביב המסכנות של מכבי ישפיע קשות על השופטים.
בעונה שעברה יפת לא שרק לפנדל לטובת ק"ש בבלומפילד במצב של תיקו בדקה 89. למרות ששופט הרחבה צעק לו באוזנייה שהיה פנדל. אחרי המשחק יפת טען שהוא "קפא" או משהו בסגנון.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

Shayke10 כתב:קצת סטטיסטיקה :

למה אני מספר את זה ?
אני זוכר טוב מאוד איך כשכל האוהדים קופצים בפאב המאולתר ליד סמי עופר, ביום הנכבה, שמחים מהגנת הטלאים והגביע שכבר בכיס, ורק אני לחוץ פחד מהמשחק. ככה זה אחרי כל כך הרבה משחקים מולם שנגמרו בערך בדקה 20, וכל כך מעט רגעים טובים.
לכן לא מעניין מי בשער, כדאי להתכונן לתרחיש שהם מתפוצצים עלינו, וככה נסיים עם תיקו רב נפגעים, או אולי אפילו נצא מנצחים. גישה כזו תביא להישגים. תקראו לזה דריכות, מתח חיובי, וואטאבר. זה נכון לכל אתגר בחיים ובטח כאן (דיברנו מספיק על חצי הגמר, רק מלפני שבוע). עד המשחק בעיקר להתכונן חזק, ולסתום את הפה בתקשורת. בלי מילים כמו "אל---ת (לא מעז לרשום את השם המפורש), "שמפניה", "חגיגות", "פער 6".
הלכתי להרשם לשחל. לילה טוב.

נקודה חשובה שאני לוקח ממה שכתבת. כל כך הרבה פעמים בשלוש שנים האחרונות חגגנו לפני משחקים ויצאנו עם זנב בין הרגליים. משחקי עונה בבלומפילד, גביע נגד קש וגמר שנה שעברה. חגיגות וצעדות בספליט ותון.
צריך לבוא רגיל. כבר חודשים כל משחק שלנו זה על הכל אז אין פה משהו יוצא דופן.
חגיגות לפני הורגות אותנו.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

שלח תגובה